» »

geforce 6600 gt

geforce 6600 gt

brin4 ::

V računalniku imam geforce 6600 gt, ki pa je za današnje čase že dokaj zastarela.

Od prijatelja sem slišala, da je, s pomočjo nasvetov uporabnika rejzor, to kartico navil in mu sedaj poganja vse nove igre na 1920x1080.

Sedaj pa bi prosila uporabnika rejzor za kak nasvet.

lp

pharaon ::

Dvomim, da bo z navitjem zmogla poganjati na FHD ločljivosti. Sem jo imel sam, samo ne na takšni ločljivosti. Sem jo sam tudi navijal takrat, vendar ni bilo velike razlike. Original frekvence sem imel 500/1000, največ sem jo lahko navil na cca 560/1120, preden je začela risat artefakte.
Važna je tudi ostala konfiguracija računalnika, kakšen je procesor in rami, ker samo navitje grafične vprašanje, če bo dovolj.

edit: pa še to, navijal nisem z originalnim hladilnikom, je bil absolutno prešvoh, imel sem zalman vf-700alcu, če se prav spomnim..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pharaon ()

Pšenični ::

"V računalniku imam geforce 6600 gt"

Tale karta poganja 5 let stare igre.

Napiši kakšen sistem imaš, da ti svetujemo, kaj lahko narediš. Z navijanjem dobiš tam do 5%. Kar je premalo.

Boobiz ::

Če je grafika na pcie in meniš da maš ostale komponente dovolj močne, predlagam da kupiš kako močnejšo grafično. Ne moreš verjet kaj danes dobiš rabljeno za recimo 20€. Sam mam 2 stara kompa;
P4 2.6 z 6600gt in barton 3000 ter 9800pro; noben ni sposoben furat FHD. Starejši špili pa sploh ne podpirajo take resolucije.
I'm drunk, what's your excuse?

Imam Athlon xp 2500+, 1GB ddr ram in 320GB disk.

Meni je bilo rečeno, da je ta geforce 6600 super kartica in da se da iz nje naredit čudeže (rejzor naj med drugim naredil voltmod, zamenjal hladilnik in bios).

Grafična je na AGP vodilu.

"Ne moreš verjet kaj danes dobiš rabljeno za recimo 20€."

Za recimo 20 evrov dobiš lih eno tako grafo na bolhi.

"Grafična je na AGP vodilu."

Kriza, maš mogoče plato ki podpira tud pci-e, asrockove so že take.

"(rejzor naj med drugim naredil voltmod, zamenjal hladilnik in bios)."

To je v današnjem času tehnike, občudovannja vredno, nima pa nobenega pravega efekta, razen da lahko grafično kmalu vržeš stran.

Zgodovina sprememb…

Ne, žal nimam pci-e podpore.

"Ne, žal nimam pci-e podpore."

Kakšne procesor imaš...??

Imam Athlon xp 2500+.

Boobiz ::

Novih špilov na takem sistemu ne boš poganjala na več kot minimalni resoluciji in detajlih niti če hladiš vse skupaj s tekočim dušikom in imaš navito do konca.
I'm drunk, what's your excuse?

"Imam Athlon xp 2500+."

Novi špili, če nimaš X2 procesorja sploh ne mrdnejo, sploh se ne zaženejo.

Imaš dve možnosti.

Nadgradnja z drago kartico na tem vodilu, ali nekej novejšega v celoti. Če kupuješ rabljene komponete, moreš imeti kakšnega, ki se na to spozna.

kuglvinkl ::

Piši mu na ZS.

PS. ne da se.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera grafična AGP za ATHLONXP2400

Oddelek: Kaj kupiti
232077 (1700) matfil
»

PCI vodilo (strani: 1 2 )