Forum » Igre » POMOČ pri iskanju igre iz otroštva :(
POMOČ pri iskanju igre iz otroštva :(
petekenator ::
Pozdravljeni, iščem igro iz mojega otroštva, ki je izgledala nekako takole, če se prav spomnim :
Nastala je nekje v času med 2000 in 2005.
šlo se je nekako o nekih škratih ali podobnih bitjih, ki so imele nekakšno snemanje oz. nevem kaj vse.
igra pa je potekala večinoma pod zemljo, kjer je bilo dosti rovov. vem da so v njih rasle razne stvari, a se več ne spomnim katere.
zelo bi bil vesel, če bi kdo po teh ( Upam da ne pomanjkljivih ) informacijah vedel za katero igro se gre.
Igra mi je včasih ogromno pomenila in bil bi neznansko hvaležen, če bi ugotovil za katero igro gre.
Nastala je nekje v času med 2000 in 2005.
šlo se je nekako o nekih škratih ali podobnih bitjih, ki so imele nekakšno snemanje oz. nevem kaj vse.
igra pa je potekala večinoma pod zemljo, kjer je bilo dosti rovov. vem da so v njih rasle razne stvari, a se več ne spomnim katere.
zelo bi bil vesel, če bi kdo po teh ( Upam da ne pomanjkljivih ) informacijah vedel za katero igro se gre.
Igra mi je včasih ogromno pomenila in bil bi neznansko hvaležen, če bi ugotovil za katero igro gre.
- zaklenil: ahac ()
ahac ::
Za ta namen imamo temo:
Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...)
Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...)
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem igro (RPG, MMORPG, FPS, RTS, ...) (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Igre | 456567 (3561) | matobeli |
» | E3 se začenja ...Oddelek: Konzole | 1827 (721) | tiborrr |
» | katero igro?Oddelek: Igre | 1694 (1522) | Donheled |
⊘ | Iščem kvalitetne RPG-jke z dobrimi zgodbamiOddelek: Igre | 3100 (1699) | Matej_K |
» | Katero igro za dva (živa) igralca proti računalniku?Oddelek: Igre | 2007 (1686) | rfmw |