» »

Telefon do 300€

Telefon do 300€

wizzy ::

Lep pozdrav vsem skupaj.
Kot že v naslovu vidite iščem telefon do 300€ in res ne vem več kaj bi vzel. Nekaj sem gledal ponudbo na mobitelu a so cene kar zasoljene zato razmišljam da bi ga kupil kar preko www.mobisvet.si Razmišljal sem o SE NEO/PRO/RAY, HTC DESIRE/SALSA ali mogoče Nexus?
Telefon bi uporabljal bolj ali manj za musko in filme zato bi rad čim večji zaslon.
Nekdo mi je nekoč omenil, da je kvaliteta telefona različna če ga kupiš na mobitelu ali na mobisvet-u je to res?

krop ::

Rabljen SGS2 8-)

Mare3 ::

Iphone 4, rabljen pa maš mir.

HarryRed ::

Med temi, ki si jih naštel sta najboljši alternativi SE NEO in Nexus S.

KoMar- ::

Jp, Nexus S je zelo luštna zadeva.

wizzy ::

Da bi kupoval rabljen telefon SGS2 me ravno ne mika in cena je še vedno kar visoka. Da bi imel appla mi tudi na pamet ne pade, ker je cena zasoljena in si tega ne mislim privoščiti.

Za NEO ter nexus sem gledal malo na youtube posnetke in primerjavo: http://www.esato.com/phones/comparemore...
Telefona sta si kar podobna a mogoče NEO bolj blesti v "HD" kameri in mogoče ima še bolši zaslo. Nexus ima zelo očitni daljši čas v pripravljenosti/pogovorov kot NEO in originaln android OS. Pri obeh telefonih me moti, da je ohišje narejeno iz gladke plastike in je naravno narejen za prstne vtise.

Vem da ima vsak telefon pomankljivosti tko da na določene zadeve se bom navadil.

Imate še kakšen prodlog za telefon lahko tudi trenutno neumenjenega?

sulaco ::

Jaz se sprašujem podobna vprašanja kot wizzy....ampak moj budget je 200€+kolikor sem dobil od starega tlfn-a

Ima kdo kakšne izkušnje z nakupovanjem preko mobisveta.si ??

krop ::

Ja napisal si telefon do 300€. Nexus S dobiš novega za 200€ v Avstriji, ki je sigurno best buy za ta denar:D

RejZoR ::

Osebno bi izbral nekaj kar ima dobro podporo za CyanogenMod. S tovarniškimi ROM-i se mi sploh ne da ubadat, ker so tako sranje da je joj. V 99% primerov pa te odjebejo po pol leta in na posodobitve lahko kar pozabiš.

@sulaco
Jezst sem kupoval na Mobisvetu (Samsung Wave). Super cene in tud servis je bil začuda dost hiter. Slabost je samo, da aparatov kupljenih pri njih ne moreš nesti na uradni servis (vsaj Samsunga mi niso hoteli sprejet na RAM2, enako velja za HTC in SE, pozanimal pri Toptime) ampak ga moraš pač poslat na Mobisvet. Pa večinoma imajo aparati samo 1 leto garancije (drugje imajo vglavnem po 2 leti). SE in Nokia imata vseeno 2 leti. Če se zavedaš teh omejitev je drugače dost ok i guess.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Poceni Android telefon za ženo (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6717389 (13742) 1krat
»

Samsung Galaxy Nexus (strani: 1 2 3 4 )

15236793 (25129) Robi :P
»

Nakup androida

378707 (7427) klinker
»

Sony Xperia S in Sony Xperia Ion (strani: 1 2 3 )

12318759 (15255) jmlina5
»

Kateri android telefon - simobil

437045 (5938) Thunder wave

Več podobnih tem