Forum » Mobilne tehnologije » nokia n8: problem z navigacijo
nokia n8: problem z navigacijo
donski ::
Pozdravljeni,
..zadnjič sem brisal neke file-e iz c-ja, ker sem hotel sprostiti prostor, zbrisal sem očitno preveč in zdaj mi ne odpre navigacije. Npr vreme in live wiew mi delata, ostali glavni paket iz navigacije pa ne.
Prvo sem poskušal ponovno naložiti navigacijo iz beta labsov na kar mi je javilo napako, potem sem poskusil ponovno naložiti oz. popraviti nokio suite in tudi ni pomagalo, čeprav je namestitev bila uspešna.
Zelo nebi rad delal hard reseta, ker mam malo morje aplikacij gor, bi pa prosil, če kdo ma oz. ve kaj je možno, da mi nanjka na c-ju (sem zbrisal), da poskusim ponovno skopirat, da vidim, če bo situacija tako rešljiva.
Hvala že v naprej za pomoč!
..zadnjič sem brisal neke file-e iz c-ja, ker sem hotel sprostiti prostor, zbrisal sem očitno preveč in zdaj mi ne odpre navigacije. Npr vreme in live wiew mi delata, ostali glavni paket iz navigacije pa ne.
Prvo sem poskušal ponovno naložiti navigacijo iz beta labsov na kar mi je javilo napako, potem sem poskusil ponovno naložiti oz. popraviti nokio suite in tudi ni pomagalo, čeprav je namestitev bila uspešna.
Zelo nebi rad delal hard reseta, ker mam malo morje aplikacij gor, bi pa prosil, če kdo ma oz. ve kaj je možno, da mi nanjka na c-ju (sem zbrisal), da poskusim ponovno skopirat, da vidim, če bo situacija tako rešljiva.
Hvala že v naprej za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 367029 (6791) | hoodaudrey |
» | Intex Aqua i5 vs Lumia 520Oddelek: Mobilne tehnologije | 3899 (3358) | Scylla |
» | Nokia E5Oddelek: Mobilne tehnologije | 3149 (1327) | SySoop |
» | Nokia 5230-Zemljevidi OVIOddelek: Mobilne tehnologije | 1243 (1152) | majorka |
» | Ovi maps download kart preko telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 3793 (3201) | mojsterleo |