Forum » Zvok in slika » Nakup televizorja v tujini in pasti
Nakup televizorja v tujini in pasti
miha188 ::
Zdravo,
sem že na forumu dosti prebral, ampak nisem našel nič povezano z nakupu televizorjev na amazon.com. Zanima me ali so kakšni dodatni stroški, če kupiš stvar iz Amerike (carine, ali imaš kakšno garancijo na izdelek, ki jo lahko uveljavljaš tukaj(kot evropska garancija) in ali je sploh varno, da se med potjo stvar ne poškoduje?
Če poznati kakšne druge dobre trgovine v tujini....
Hvala in lp
Miha
sem že na forumu dosti prebral, ampak nisem našel nič povezano z nakupu televizorjev na amazon.com. Zanima me ali so kakšni dodatni stroški, če kupiš stvar iz Amerike (carine, ali imaš kakšno garancijo na izdelek, ki jo lahko uveljavljaš tukaj(kot evropska garancija) in ali je sploh varno, da se med potjo stvar ne poškoduje?
Če poznati kakšne druge dobre trgovine v tujini....
Hvala in lp
Miha
Res sem nevednež glede teh stvar, zakaj ne iz Amerike?
To sem še pozabil vprašati ali je razlika med 720 in 1080 res tako VELIKA ali se naj ne obremenjujem s tem?
Lp
To sem še pozabil vprašati ali je razlika med 720 in 1080 res tako VELIKA ali se naj ne obremenjujem s tem?
Lp
black ice ::
Invictus ::
Poleg tega amazon ne pošilja elektronike v Evropo ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Ok, pol je pa jasno. Kaj pa priporočate potem? Sem gledal tale electronic4you, ampak pri televizijah nikjer ne vidim, da bi imeli garancijo, razen nekaj....
kokos25 ::
lepo pojdi v merkurja ob pondelkih, kko imajo 90% in če si srečko, je za 100€ tvoja...če si picajzl, je razlika med 720 in 1080 ogromna, če boš gledal dnevnik pa divx, je pa bolša še stara crt...
Ne mi ponujat celeronu 366mhz za 70€....hvala...
Mr.B ::
http://www.mediamarket.si/ads/tv_spreje...
Te so v sloveniji,in vozijo iz Nemčije. Za servis poskrbijo oni, tako da ni potrebe vožnje tja....
Te so v sloveniji,in vozijo iz Nemčije. Za servis poskrbijo oni, tako da ni potrebe vožnje tja....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
telexdell ::
Naprave katere se priključijo na električno napetost lahko uvoziš iz tujine, če izpolnjujejo zahtevane standarde glede varnosti, motenj... Običajno zadostuje znak CE na njih (in to ni podoben znak China Export!!!).
Če kupuješ elektronske naprave na področju EU imajo vse znak CE in vse podobno (lahko tudi še daljšo kot doma) garancijsko dobo. Problem nakupa daleč od doma je v primeru okvare saj moraš običajno, dokler je garancija, izdelek vrniti v trgovino. Zatorej, če ti je npr. trgovina electronic4you bližje doma kot npr. Harvy Norman ne boš v ničemer na slabšem (glede garancije), če kupiš izdelek v najbližji trgovini.
Če kupuješ elektronske naprave na področju EU imajo vse znak CE in vse podobno (lahko tudi še daljšo kot doma) garancijsko dobo. Problem nakupa daleč od doma je v primeru okvare saj moraš običajno, dokler je garancija, izdelek vrniti v trgovino. Zatorej, če ti je npr. trgovina electronic4you bližje doma kot npr. Harvy Norman ne boš v ničemer na slabšem (glede garancije), če kupiš izdelek v najbližji trgovini.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Blazz ::
tale mediamarket.si je dražje kot kak slovenski makspro.si
recimo tale TV: Model: LG 47LW650
je 70 eur ceneje v makspro.si.
kupi v Sloveniji in ne kompliciraj. Boš imel vsaj servis pri nas in ne boš poštnine plačeval nazaj v tujino in po možnosti spet nazaj do tebe...
recimo tale TV: Model: LG 47LW650
je 70 eur ceneje v makspro.si.
kupi v Sloveniji in ne kompliciraj. Boš imel vsaj servis pri nas in ne boš poštnine plačeval nazaj v tujino in po možnosti spet nazaj do tebe...
Sej bom kupil kar v Sloveniji, mi je čist dol padl za tujino :). Dejte mi sam povedat ali sta naprimer led tv in plazma v istem cenovnem rangu (kupujem med 500-600 euri) med seboj konkurenčni ali ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako čimceneje do Macbook Pro ali Air 13"?Oddelek: Kaj kupiti | 1544 (1320) | zattara318 |
» | Kateri LCD Tv do 800€?Oddelek: Kaj kupiti | 4563 (3675) | libreus |
» | Nakup 42"-50" TVOddelek: Zvok in slika | 3859 (3505) | Johny231 |
» | Panasonic TX-P50V10 Plasma TVOddelek: Zvok in slika | 4813 (3514) | DjTonic |
» | Hišni kino s projektorjemOddelek: Kaj kupiti | 2599 (2497) | mgermo |