Forum » Loža » Sparkasse banka
Sparkasse banka
king_ ::
Hej,
prosil bi za eno uslugo in sicer sodelujem pri raziskavi med komitenti Sparkassove banke. Komitenti morajo biti stari nad 30 let z mesečnim prilivom nad 1000 eur.
Torej, če poznate koga, ki ustreza pogojem bi vas prosil če mi pod zasebnega posredujete njegov kontaktni email.
Moj kontakt: bit.tomaz@gmail.com
Hvala in LP.
prosil bi za eno uslugo in sicer sodelujem pri raziskavi med komitenti Sparkassove banke. Komitenti morajo biti stari nad 30 let z mesečnim prilivom nad 1000 eur.
Torej, če poznate koga, ki ustreza pogojem bi vas prosil če mi pod zasebnega posredujete njegov kontaktni email.
Moj kontakt: bit.tomaz@gmail.com
Hvala in LP.
- spremenilo: king_ ()
Invictus ::
Veliko sreče.
Mislim da ti ne bo nobeden priznal koliko zasluži. Poleg tega bi pa rekel da ne delaš na Sparkasse, ker drugače bi te podatke imel ...
Mislim da ti ne bo nobeden priznal koliko zasluži. Poleg tega bi pa rekel da ne delaš na Sparkasse, ker drugače bi te podatke imel ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vikking ::
Preprosto greš na bank Sparkasse, ter jih povprašaš če ti posredujejo podatke komitentov ki ustezajo tvoji raziskavi.
A resno pričakuješ da ti bo kdo posredoval svoje podatke? Lahko se postaviš pred banko ter vprašaš vsakega mladega človeka, ki zapusti banko Sparkasse, če ti posreduje željene informacije.
A resno pričakuješ da ti bo kdo posredoval svoje podatke? Lahko se postaviš pred banko ter vprašaš vsakega mladega človeka, ki zapusti banko Sparkasse, če ti posreduje željene informacije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 54473 (31208) | MrStein |
» | Sparkasse ali SKB? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32738 (22247) | Invictus |
» | Slovenske vs. Avstrijske banke (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15677 (13325) | cegu |
» | Hitri kreditOddelek: Loža | 6212 (5121) | Alec999 |
» | Banke dražijo storitve! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13665 (10148) | dimko |