Forum » Elektrotehnika in elektronika » Pomoč pri univerzalnih daljincih
Pomoč pri univerzalnih daljincih
Srchko ::
Ok, takole....imam CD predvajalnik Technics SL-PG360A. Kupil sem ga od prijatelja, ki pa je izgubil poleg priloženi daljinski upravljalec. Bi se ga dalo kako upravljati preko univerzalnega daljinca in kako?
MadMax ::
Daljinc iz Conrada (velikost bančne kartice) ga preverjeno podpira.
To pa je tudi kolikor vem edini univerzalc, ki podpira CD playerje.
Ali pa si omisliš "pametnega" unija, ki se je sposoben kode naučit, pa si nekje sposodiš originalnega, da ga naučiš (Technicsi imajo-kolikor sem imel do sedaj posla z njimi-enak daljinc za vse modele. (velja za serijo 3xx, 4xx in 5xx) ).
To pa je tudi kolikor vem edini univerzalc, ki podpira CD playerje.
Ali pa si omisliš "pametnega" unija, ki se je sposoben kode naučit, pa si nekje sposodiš originalnega, da ga naučiš (Technicsi imajo-kolikor sem imel do sedaj posla z njimi-enak daljinc za vse modele. (velja za serijo 3xx, 4xx in 5xx) ).
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMax ()
Hmm, kje pa naj dobim originalni daljinec? Če bi jih kje prodajali ali kaj takega ne bi bilo problema...
Pa tudi noben znanec nima česa podobnega.
Vseeno hvala :)
Kolikšna pa je cena tistega conradovega čuda?
Pa tudi noben znanec nima česa podobnega.
Vseeno hvala :)
Hmm, kje pa naj dobim originalni daljinec? Če bi jih kje prodajali ali kaj takega ne bi bilo problema...
Kaj pa tam, kjer prodajajo CD playerje?
Če še nimaš pametnega unija, greš lepo v BigBang, poveš, da ga rabiš za tointo napravo ter da bi rad videl, če to res deluje.
Pa kupiš sprogramiranega
Tist v Conradu pa je bil ene 40 DEM pred nekaj leti, ko sem ga jaz kupil. Se pravi 5kSIT, če se niso pocenili...
Kaj pa tam, kjer prodajajo CD playerje?
Če še nimaš pametnega unija, greš lepo v BigBang, poveš, da ga rabiš za tointo napravo ter da bi rad videl, če to res deluje.
Pa kupiš sprogramiranega
Tist v Conradu pa je bil ene 40 DEM pred nekaj leti, ko sem ga jaz kupil. Se pravi 5kSIT, če se niso pocenili...
Hja, sem kupil tega "4 in 1" pa NE podpira CD-pleyerjev...
Remotec za 2300 sit, v velikosti bančne kartice NE podpira playerjev...poleg je namreč priložen listič, kjer po nemško piše, da je prišlo do tipkarske napake v njihovem katalogu in da dotičnik NE podpira teh enot...
Hmm, očitno ga bom moral vrniti...
Kak predlog?
Remotec za 2300 sit, v velikosti bančne kartice NE podpira playerjev...poleg je namreč priložen listič, kjer po nemško piše, da je prišlo do tipkarske napake v njihovem katalogu in da dotičnik NE podpira teh enot...
Hmm, očitno ga bom moral vrniti...
Kak predlog?
Zanimivo. Moj jih podpira.
Ima TV, VCR, SAT in CD gumbe za izbiro naprave.
In tudi ene 65 firm je naštetih na listu s kodami, en proizvajalec (Genexxa) ima kar 15 kod.
Švabom gre očitno na slabše...
Ima TV, VCR, SAT in CD gumbe za izbiro naprave.
In tudi ene 65 firm je naštetih na listu s kodami, en proizvajalec (Genexxa) ima kar 15 kod.
Švabom gre očitno na slabše...
hmm, moj ima aux,tv,vcr in sat...
Poleg je miljarda kod, pa nikjer kod za CD playerje...
Nimam pojma, kaj naj bi bil tisti aux...
se ti ljubi pogledat kodo za Technicsa, če slučajno imaš kje zapisano?
Poleg je miljarda kod, pa nikjer kod za CD playerje...
se ti ljubi pogledat kodo za Technicsa, če slučajno imaš kje zapisano?
006 je delala, sta pa še 069 in 084.
Ampak očitno ne bo šlo, če nimaš CD tipke...
Verjetno kot na mojem Koenigu: če imaš npr. 2 TVja.
Za AUX si lahko nastaviš še en TV ali VCR ali SAT.
Očitno so CD zamenjali za AUX.
Smotkoti smotani
Ampak očitno ne bo šlo, če nimaš CD tipke...
Verjetno kot na mojem Koenigu: če imaš npr. 2 TVja.
Za AUX si lahko nastaviš še en TV ali VCR ali SAT.
Očitno so CD zamenjali za AUX.
Smotkoti smotani
Bevcan ::
tale dalinec v conradu stane 2400 sit
Ta ultra majhen daljinski upravljalnik v velikosti čekovne kartice lahko nadomesti do 4 daljinske upravljalnike in tako prepreči kaos v vaši dnevni sobi. Predprogramiran je za TV sprejemnik (funkcija videoteksta), videorekorder, satelitski sprejemnik in CD predvajalnik, zato je idealen za izgubljene ali poškodovane daljinske upravljalnike. Velikost (Š x V x G) 85 x 54 x 12,5 mm.
Ta ultra majhen daljinski upravljalnik v velikosti čekovne kartice lahko nadomesti do 4 daljinske upravljalnike in tako prepreči kaos v vaši dnevni sobi. Predprogramiran je za TV sprejemnik (funkcija videoteksta), videorekorder, satelitski sprejemnik in CD predvajalnik, zato je idealen za izgubljene ali poškodovane daljinske upravljalnike. Velikost (Š x V x G) 85 x 54 x 12,5 mm.
bevcan, prišlo je do tipkarske napake, torej NE podpira Cd predvajalcev...
šel sem medtem do servisa in se zmenil s prodajalcem, da lahko "skopiram" frekvence daljinca v kakega univerzalnega. (orig. daljinec je namreč 10.000sit!!!!!).
Priporočate kakega poceni in dobrega?
šel sem medtem do servisa in se zmenil s prodajalcem, da lahko "skopiram" frekvence daljinca v kakega univerzalnega. (orig. daljinec je namreč 10.000sit!!!!!).
Priporočate kakega poceni in dobrega?
amper ::
Fantje mene pa zanima kje bi dobil tak dalinc ki ga zgoraj omenjate da se uči " da podtavim enega proti drugem in sam programiram tipke za kaj bo kakšna" in koliko ta stvar stane.
Delaj dobro in pusti vrabčkom čivkati !!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri univerzalni daljinecOddelek: Kaj kupiti | 4231 (881) | slavko45 |
» | stikalo za luči na daljinecOddelek: Loža | 4631 (2447) | MisterR |
» | Kodiranje daljinskega upravljalca-problem tipk?Oddelek: Zvok in slika | 3915 (3751) | bzidan |
» | daljinec za aminoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3454 (3374) | korenje_ver2 |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5949 (4522) | kulSMS |