» »

Gothic 2 + Windows 7 = Nedelovanje igre

Gothic 2 + Windows 7 = Nedelovanje igre

Xardas16 ::

Pozdrav!

Tukaj se oglaša en oboževalec srednjeveških iger z enim problemom.

Pred dobrimi tremi leti, sem se odločil, da si nabavim igro Gothic 2 (ker jo je meu moj frend, me je zasvojiu z njo, jz pa takrat (še) nisem poznal interneta).

No, in na takratni kišti (Windows XP, 128mb nVidia GF 450, Intel Pentium 4, itd.) mi je igra delovala res fajn, sem jo obrnil. Zdaj, po treh letih, sem pa to igro našel v kotu, v neki škatli, s polno praha na sebi in sem se jo odločil igrati na mojem računalniku. Kaj je sledilo?

Naložilo normalno, igro zaženem, kaj se zgodi? - nič.
Kliknem na ikono z desno tipko, dam preferences in dam "run as administrator" & "Windows XP Service Pack 2"
No, še vedno ne deluje.

Komp resetiram, znova poskusim - nič.

Potem mi pa sredi surfanja po netu napiše, da je bila igra zagnana ampak se mora prekiniti (točnega errora ne vem)

Kaj storiti da bo delalo? :/

Boobiz ::

G2 na win 7 ne boš usposobil. Jst sm poizkušal par dni, vsi načini ki sm jih našu na guglu niso delovali. Vseeno pa lahko probaš po tem načinu. http://perfectworlds.wordpress.com/2010...
Jst sm problem sm rešu tako, da sm v gaming kišto priklopil en star disk na katerega sm naložu win XP in deluje normalno.
I'm drunk, what's your excuse?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Boobiz ()

The Player ::

jaz sem z možnostjo "run as administrator" in compatibility mode-om rešil težave in na Visti in Win 7, tako, da ne vem zakaj ti protestira.
Mogoče bi mogu unistall/install ponovno naredit, al pa dat kak starejši kompatibility mod? Malo se poigraj z nastavitvami, al pa kreki zadevo, mogoče ti bo clo delal.
Včasih cracki delajo čudeže ;)

lmfao ::

poskusi še v virtualboxu

yayo ::

Verjetno potrebuješ DosBox. Pogooglaj Gothic 2 + Windows 7 64 bit + dosbox. Če nikakor ne zalaufa pa kupi tole verzijo, ki bo garantirano delovala na Win / 64 bit. 7 evrov ni neka cifra...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Original igro zaženem, a se ne zgodi nič..

Oddelek: Igre
171888 (1503) Cold1
»

Problem z Genius 5.1 surround zvočniki

Oddelek: Zvok in slika
325501 (3851) fulgur
»

VBS skripta za IP nastavitve

Oddelek: Programiranje
373432 (2946) Malajlo
»

Ne morem potrditi nadzor uporabniškega računa