Forum » Mobilne tehnologije » Servis iphone
Servis iphone
simnov ::
http://www.gsmservis.si/kontakt.html temule sem poslal iphone , da mi zamenja baterijo zdaj je že en teden od tega.In pišem emaile,smse in nič nobenega odgovora.A je možno , da so me nategnil.
BladE_ ::
Pametno, da si poslal na neuradni servis... Kje si pa kupil telefon, Simobil?
Akcija - Reakcija
simnov ::
;-) ::
Samo zanima me...
Meni je bilo rečeno na simobilu sicer tak neuradno ko sem vprašal za servis.
iPhone če nimaš računa itd. pošlješ isto na servis tudi če je iz tujine in preverijo če še garancija velja pa se zadeva poštima-kot pravim tako mi je bilo rečeno, kake so izkušnje ?
Na teleray sem komot že tak uveljavljal garancije za razne telefone pa niso bili zateženi, je apple bolj ?
Meni je bilo rečeno na simobilu sicer tak neuradno ko sem vprašal za servis.
iPhone če nimaš računa itd. pošlješ isto na servis tudi če je iz tujine in preverijo če še garancija velja pa se zadeva poštima-kot pravim tako mi je bilo rečeno, kake so izkušnje ?
Na teleray sem komot že tak uveljavljal garancije za razne telefone pa niso bili zateženi, je apple bolj ?
Assass1n ::
Vrjetno ne, ker ga na jabuk.si pohvalijo. Mogoče moraš pa poklicat.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija in popravilo servisa max 45 dni !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 26676 (4389) | tomaz- |
» | Apple bo popravljal tudi starejše napraveOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 9898 (7988) | MrStein |
» | Kako je z garancijo pri mobitelih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2927 (2282) | Er333 |
» | Telefon ali omrežje?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6325 (5599) | Mesar |
» | Pocen touchscreen na LG GT540Oddelek: Mobilne tehnologije | 915 (858) | LukaSLO |