Forum » Pomoč in nasveti » Nakup Routerja
Nakup Routerja
chiiiii ::
Pozdrav,
Vem da obstaja že veliko debat na to temo, vendar sem se vseeno odločil da odprem novo. Rad bi kupil nov router (nekje okoli 60€). Ker gre tehnologija hitro naprej me zanima, kaj je v tem trenutku najbolje kupiti? Uporabljam ga izključno za domače namene (optika T2 10/10). Pričakujem, da bo imel močan signal, da bo zanesljiv in da bo dopuščal hitrost, tudi če upgrejdam linijo na 100/10.
Hvala za odgovore!
Vem da obstaja že veliko debat na to temo, vendar sem se vseeno odločil da odprem novo. Rad bi kupil nov router (nekje okoli 60€). Ker gre tehnologija hitro naprej me zanima, kaj je v tem trenutku najbolje kupiti? Uporabljam ga izključno za domače namene (optika T2 10/10). Pričakujem, da bo imel močan signal, da bo zanesljiv in da bo dopuščal hitrost, tudi če upgrejdam linijo na 100/10.
Hvala za odgovore!
- spremenil: chiiiii ()
popster ::
kakega wireless n z ojačano anteno, med malimi oglasi na slo-tech lahko najdeš takega z open source firmwarom.
Gapi ::
+1 glas za tony1
samo naj ostane original firmware.
samo naj ostane original firmware.
No person is rich enough,to buy back his past.
d4vid ::
Tudi mene zanima kater ruter naj kupim. Trenutno imam canyonovega in posodobljen firmware ampak se hudič obeša toliko da bi ga rad zamenjal. Kaj naj kupim? Linija je 4/1, mislim da bi bil Ciscsov z n standardom dober (zaradi predvajana videa na TVju iz PCja), zanima me vaše mnenje?
borutz ::
jaz predvajam iz pc-ja na tv video vsebine brezzicno z TP link TL-WR1043ND in dela brez problema
Ga priporocam
Ga priporocam
kaj pa bittorent? Zna kak ruter tudi to spravit skoz brez obešanja (ok, da zanseljivo deluje 1 teden), ker trenutni nekaj časa dela, potem pa crkne vse skupaj in pomaga samo par resetov (minimalno dva vedno da se postavi nazaj).
Razmišljam pa tudi da bi postavil eno enostavno linux distribucijo (iz glave m0n0wall semi zdi) pa eno ali pa dve wlan karte. Bi bilo to dobro? Ker sem mel par ruterjev in noben ni delal kot sem hotel. Linksys pa še nisem poskusil, ampak ma soseda in ko kaj pade, pade vse drugo samo ruter ne. Samo ga pa ne obremenjuje kot jaz (nič torrentov, prenašanje filmov po liniji parkrat dnevno (ne le gledanje, tudi iz enega kompa na druzga), ...)
Lp
Razmišljam pa tudi da bi postavil eno enostavno linux distribucijo (iz glave m0n0wall semi zdi) pa eno ali pa dve wlan karte. Bi bilo to dobro? Ker sem mel par ruterjev in noben ni delal kot sem hotel. Linksys pa še nisem poskusil, ampak ma soseda in ko kaj pade, pade vse drugo samo ruter ne. Samo ga pa ne obremenjuje kot jaz (nič torrentov, prenašanje filmov po liniji parkrat dnevno (ne le gledanje, tudi iz enega kompa na druzga), ...)
Lp
miranpozar ::
V torrent programu zmanjšaj število connections (na pol naprimer) pa se ti router ne bo več obešal.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Zadnje čase nimam nič torrentov vžganih, pa tudi povezava je slaba. Pa se vseeno obeša. Bom pa malo pregledal za podprte WLAN karte za m0n0wall. Pozna kdo tako?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d4vid ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 173148 (38041) | hojnikb |
» | Kateri router? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18519 (14002) | Poldy |
» | Router okoli 60€Oddelek: Kaj kupiti | 4262 (3764) | Lonsarg |
» | Kateri wireless router?Oddelek: Kaj kupiti | 4304 (3680) | clancy |