Forum » Omrežja in internet » Google chrome
Google chrome
dire ::
Uporabljam google chrome. Rad bi, da ko iz gmaila želim pogledati datoteko bi mi ponudilo opcijo shrani ali pa prenesi, namreč sedaj mi v gmailu prikaže samo opcija prenos in ko pritisnem mi kar avtomatsko prenese na trdi disk. Rad bi torej, da si te datoteke samo ogledam, brez prenosa. Hvala.
- polepsal: Mavrik ()
vorantz ::
:|
Težko boš to dosegu...pogledat nekaj kar je internetih brez da bi se v neki obliki pobralo
Težko boš to dosegu...pogledat nekaj kar je internetih brez da bi se v neki obliki pobralo
sese12 ::
V google razširitve poglej, mogoče boš našel kaj uporabnega za namestiti ... google docs, pdf ... pa ti bo odpiralov dodatnem zavihku.
Ericssony ::
In datoteka je katere vrste?
Slike (jpg, png, bmp), arhive (zip, rar), pdf, doc(x), ppt(x) lahko v Gmailu pogledaš brez prenosa datoteke - ta funkcionalnost pa ni povezana z brskalnikom.
Slike (jpg, png, bmp), arhive (zip, rar), pdf, doc(x), ppt(x) lahko v Gmailu pogledaš brez prenosa datoteke - ta funkcionalnost pa ni povezana z brskalnikom.
jack7 ::
Zdravo mene pa zanima zakaj vedno ko odprem nov zavihek in hočem v url vrstico napisati naprimer kaj iščem naprimer natipkam gor facebook, in se mi brskalnik zruši in ga moram ponovno zagnati..??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25157 (11787) | donvito |
» | sinhronizacija gmail stikov?Oddelek: Mobilne tehnologije | 17997 (4706) | Malcolm_Y |
» | Ali Facebook beleži tudi, kar pobrišete? Lahko biOddelek: Novice / Zasebnost | 7738 (5939) | Jupito |
» | Težava s GmailomOddelek: Pomoč in nasveti | 1345 (992) | Tutankhamun |
» | Internet Explorer 7 je vse bližeOddelek: Novice / Brskalniki | 5115 (3834) | BaToCarx |