Forum » Igre » Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V

Velki ::
http://www.lazygamer.net/xbox-360/is-th...
Zgleda da ja, če mal poguglaš je dost člankov, ki pravijo da je.

iloveboobz ::
zgleda da bo to kr držal. Kar je lepo videt 
Očitno cell le ni tak bitch za programirat...

Očitno cell le ni tak bitch za programirat...

Bor H ::

jizzer ::
Pa kaj nekateri govorite Rockstar je bil vedno kralj iger in vedno bo še posebaj če si malo v svojo smer nagnjen, pač glede štorje še najbolj, ker v skoraj vsaki svoji igri predstavi slabe stvari in v njih ni značilna estetika lepega kot je to v večini današnjih iger in filmov. Ne bom rekel da je gameplay najboljši (govorim nasplošno za Rockstar), vendar je vedno nadpovprečjem.
Še nikoli mi ni bilo žal za nakup nobene Rockstar igre.
Prejšnjih May Paynov nisem igral, tako da jih z nimi ne morem primerjati lahko pa rečem da je bila trojka nadpovprečno dobra igra in vredna vsakega centa.
In še vedno sem vsako igro, ki sem jo kupil za playstation 3 dobil na relese vsaj na eni spletni trgovini za 55EUR ali majn.
Na tem mestu, vse kar si povedal zgubi na verodostojnosti tvojega mnenja ;)
Ampak kar sem sedaj prebral, mi podobno kot Bor_H-ju ni jasno, zakaj bi igro prednaročeval po obljubah... Lepo vas prosim no, ne bit tolko naivni.

miraldi ::
Se pravi, da bo na PS3 delal GTA 5 dosti lepše in boljše, kot na XBOX360?
Nej grejo v *********
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

Jerry000 ::
Pa kaj nekateri govorite Rockstar je bil vedno kralj iger in vedno bo še posebaj če si malo v svojo smer nagnjen, pač glede štorje še najbolj, ker v skoraj vsaki svoji igri predstavi slabe stvari in v njih ni značilna estetika lepega kot je to v večini današnjih iger in filmov. Ne bom rekel da je gameplay najboljši (govorim nasplošno za Rockstar), vendar je vedno nadpovprečjem.
Še nikoli mi ni bilo žal za nakup nobene Rockstar igre.
Prejšnjih May Paynov nisem igral, tako da jih z nimi ne morem primerjati lahko pa rečem da je bila trojka nadpovprečno dobra igra in vredna vsakega centa.
In še vedno sem vsako igro, ki sem jo kupil za playstation 3 dobil na relese vsaj na eni spletni trgovini za 55EUR ali majn.
Na tem mestu, vse kar si povedal zgubi na verodostojnosti tvojega mnenja ;)
Ampak kar sem sedaj prebral, mi podobno kot Bor_H-ju ni jasno, zakaj bi igro prednaročeval po obljubah... Lepo vas prosim no, ne bit tolko naivni.
Se strinjam ja, če ni igral prejšnje Payne pol nve kaj zamuja. Sem igral use Payne in lahko rečem da je 3 ena slabših. Vsakih 3 metre maš cutscene...mislm, a lahko prosim igram igro? Res zelo nadležno, pa še težka ni tok...medtem ko 1 in 2 sta pa že kar zahtevni (vse sem na normal igral) + pustijo ti igrati in ne uturijo na vsake 3 metre cutscene. To mi je res velik plus

mjolnir ::
Dej si max payne 3 na hard pol pa govori da ni težko. Meni so bile do sedaj vse max payne igre pure gold.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mjolnir ()

Ja sej to je bil zame čar te igre toliko cutscenov, men jih je zabavno poslušat in gledat da ne neprestano igraš. Uglavnm kot je že en zgori napisu igra je predstavljena na dokaj odrasel in tragikomičen način kar pa mi je bilo seveda najbolj všeč pri celi igri. Težavnost je relativna stvar, jz sm proval že na hard igrat in nism pršu skoz (verjetno bi če bi ustrajal), kaj pa šele na najtežje pomoje mi nebi uspelo niti prve misije naredit.

MP3 je srednje težek špil, je pa težek film. To da imaš pa skoraj polovico časa cutscene je pa BS, take igre ne bom nikoli več preigral, preprosto se mi ne bo dalo še enkrat čez vseskupaj. Pa bi verjetno z veseljem še kdaj šel čez. Ni razloga da bi bili cutsceni nepreskočljivi.

todman74 ::
še vedno noben z boljšo alternativo, pa ne COD v tole mešat
Tri boljše igre, ki pridejo baje v roku enega leta.....Dragon Age 3, Dark Souls 2, The Witcher 3. Pa verjetno tud The Elder Scrolls MMO.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: todman74 ()

as jo kupu jery aja seveda da ne spet je 40EUR bilo za placat
Sm kupil ja...7EUR sem plačal zanjo na steamu, 40EUR pa res ne bi dal za ta špil
še vedno noben z boljšo alternativo, pa ne COD v tole mešat
Tri boljše igre, ki pridejo baje v roku enega leta.....Dragon Age 3, Dark Souls 2, The Witcher 3. Pa verjetno tud The Elder Scrolls MMO.
Nja...dragon age 2 so ornk poslabšal. Enka je res epic bla. Zdej sam upam da če res 3 pride, da ne bojo spet še bolj zasrali
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()

Nej grejo v *********

edino prav, glede na to kak šrot so ble nekatere multiplatform igre na ps3...

xxurban ::
To ni prav. Kaj pa vsi GTA fani, ki imamo xbox? Itak pa so to le govorice. Zdi se mi da je bilo dovolj časa, da so izpilili obe verziji iger.

iloveboobz je izjavil:
Nej grejo v *********
edino prav, glede na to kak šrot so ble nekatere multiplatform igre na ps3...
Pa naj nardijo za obe konzoli fertik izdelek ne pa za Ps3 bolš kot za xbox360.
Pol se pa čudjo, da je tok piratstva.
Za 70€ hoče vsak spoliran izdelek..
Pa lih zdj sm kupu xbox360 (čeprav mam druge razloge pred ps3).
Verjetno pa Sony in Rocstar samo mal napihujeta.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

Jz sm dobu tudi za 58€ z zastojn poštnino.
P.S. Pa saj je boljše da se podpira Japonsko podjetje namest Ameriškega.
P.S. Pa saj je boljše da se podpira Japonsko podjetje namest Ameriškega.

Serija ni slaba, se je pa z GTA4 poslabšala. In Rockstar je včasih imel bolj "zlato roko" kot zadnja leta.

kriko07 ::
Kako se je lahko GTA 4 poslabšala? Telefon si imel,guma ti lahko poči,ko se zaletiš poletiš skozi okno,padci so čist drugačni,ljudje delajo npr na gradbišču itd..

Skos ti telefon zvoni, baba teži, avti se obnašajo čist preveč leseno. To je drugačen špil, nima več tistega groovy odštekanega GTA občutka.

FlyingBee ::
ma dej no, gta4 je genialna igra, pač ni popolna, ampak se he treba postavit v perspektivo

Siddh ::
meni se od gta serije dopade vožnja samo v san andreas in IV, v drugih je občutek vožnje čisto mimo
sploh pa fizika trkov je v GTA IV zelo dobra, edino so zabluzili z funkcijami, ki so bile v gta sa, npr bodibildanje, punce, predelava vozil, kupovanje stanovanj itd.
sploh pa fizika trkov je v GTA IV zelo dobra, edino so zabluzili z funkcijami, ki so bile v gta sa, npr bodibildanje, punce, predelava vozil, kupovanje stanovanj itd.

mah programersko so tile gtaji vsi po vrst polizdelki, ampak igralnost je pa druga stvar..

kratos ::
Kdor pozna rockstar špile ve da še ni bilo izdanega polizdelka ven.
Glede razvijanja gta-ja za za ps3 konzolo je udarec v temo, razvit bo tako kot druge multiplatform igre, kdor je omenil da bo igra izgledala boljše/tekla boljše na ps3 konzoli naj se drugič raje prepričan preden trosi buče. Grafika, gameplay ter meljenje špila nasploh bo enak na obeh konzolah, če bi bila pa ekskluziva bi pa "lahko" imela malenkost boljšo grafiko.
Vse kar na nekih neznanih forumih ugibajo je posledica tega da naj bi bil gameplay predvajan na ps3 konzoli in to je tudi vse. Zato imetniki ps3-jev si lahko kar oddahnete kajti igra bo tekla enako na ps3-ju kot tudi na xboxu 360.
Glede razvijanja gta-ja za za ps3 konzolo je udarec v temo, razvit bo tako kot druge multiplatform igre, kdor je omenil da bo igra izgledala boljše/tekla boljše na ps3 konzoli naj se drugič raje prepričan preden trosi buče. Grafika, gameplay ter meljenje špila nasploh bo enak na obeh konzolah, če bi bila pa ekskluziva bi pa "lahko" imela malenkost boljšo grafiko.
Vse kar na nekih neznanih forumih ugibajo je posledica tega da naj bi bil gameplay predvajan na ps3 konzoli in to je tudi vse. Zato imetniki ps3-jev si lahko kar oddahnete kajti igra bo tekla enako na ps3-ju kot tudi na xboxu 360.

Kdor pozna rockstar špile ve da še ni bilo izdanega polizdelka ven.
potem še pa nisi igral rockstar špil ali pa neveš kaj je kvalitetno narejen špil.

Pa kaj nekateri govorite tu, samo poglejte kake igre Rockstar izdaja, sploh ni vprašanja da si to podjetje zasluži največje zaupanje izmed vseh (vsaj velikih no).
P.S. Menim da večina tistih ki daje slabo mnenje o Rockstarju si lasti le PC.
P.S. Menim da večina tistih ki daje slabo mnenje o Rockstarju si lasti le PC.

m0f0x ::
iloveboobz je izjavil:
potem še pa nisi igral rockstar špil ali pa neveš kaj je kvalitetno narejen špil.
No in kaj je kvalitetno narejen špil napram GTA in da je sandbox? Res me zanima kateri špil je po tvojem mnenju narejen bolj kvalitetno kot GTA.

mah, js bom raj počaku par let, GTA serija kr hit pade cena:). Pa še bundle lahko dobim če bodo kak DLC dali ven. Naprimer, po 2 letih sem GTA4 z dodatkom dobil za 14€ :). Se splača počakat

54,96EUR bo pri nas.
Kje pri vas?
mah, js bom raj počaku par let, GTA serija kr hit pade cena:). Pa še bundle lahko dobim če bodo kak DLC dali ven. Naprimer, po 2 letih sem GTA4 z dodatkom dobil za 14EUR :). Se splača počakat
Se ti pa, da čakat 2 leti. Do takrat bo verjetno GTA V že za PCje pa lahko spet čakaš 2 leti

Jaz sam upam, da bo igra narejena tako, kot je treba za obne konzoli..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miraldi ()

Ja sej...nimam konzole, za PC govorim. pa itq se mi ne mudi s to igro...tko bojo še kak DLC izdali. Bom raj 10€ plačal kot pa 50€ :)

Ja sej...nimam konzole, za PC govorim. pa itq se mi ne mudi s to igro...tko bojo še kak DLC izdali. Bom raj 10€ plačal kot pa 50€ :)
Hja jaz dam z veseljem 55Eur(al kok že) samo, da je igra narejena tako kot mora bit.
ŠE pri vsakem GTAju sem užival med igranjem.
Pač mi sede svobodna čefurjada

i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

Js sm pa raj počakal in sm ceneje pršu skoz, sicer sem piratske igral (gta2, gtaSA) pa sm si pred 2 leti nabavil pack useh GTA :). Ni mi dat 50€ za igro...nvem to mi je res too much pa naj bo še nevem kakšna igra

Js sm pa raj počakal in sm ceneje pršu skoz, sicer sem piratske igral (gta2, gtaSA) pa sm si pred 2 leti nabavil pack useh GTA :). Ni mi dat 50€ za igro...nvem to mi je res too much pa naj bo še nevem kakšna igra
+1
se splača počakat, da se zadeva poceni. No razn če če neveš kaj z denarjem

Če Človek dela cele dneve pa mu je potem škoda dat za eno igro,oz da si je ni zaslužil je pa res mal tako :)

Jah...veš kaj lahko nrdim z 50 evri. Raj dam 10€ pa mam 40€ za drugam...sej je sam igra, keš je pa keš

to maš tut prav,ampak vseeno ko jo boš preigral pa nebo ti več zanimiv multi jo lahko za 40€ vseno prodaš.

in kaj če bi jo hotel čez kako let ali dve spet preigrat ?
a ni bolje v štartu počakat malo, pa potem met za skos..
a ni bolje v štartu počakat malo, pa potem met za skos..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iloveboobz ()

mi sploh ni poanta MP tuki. Pa tudi, če jo za 10€ nabavim mi je pol useeno če jo po letu neham:)

Bullshit, na PCju se vedno več prodaja in tudi PC ekskluzive preživijo. Imagine. Kvečjemu bojo spet najprej dali na konzole (in še to preferenčno PS3, ki ima praktično 0% piratstva) in potem čez pol leta na PC. Stroške portanja bojo že not dobil s prodajo na PCju. Razen če ne znajo portat, kar je čist možn.

7982884e ::
nesposobni so narest dober port ker imajo slab pogon, ne da se jim ne bi splačalo. GTA IV se je na PCju zelo dobro prodajala, skupaj s steamom bi pa takoj rekel da so številke večje od številk za posamezno konzolo.
kar so pa s portom naredili je pa sramotmo, ker zadeva teče porazno, izgleda pa kot da je iz leta 2003
kar so pa s portom naredili je pa sramotmo, ker zadeva teče porazno, izgleda pa kot da je iz leta 2003
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 7982884e ()

Bullshit, na PCju se vedno več prodaja in tudi PC ekskluzive preživijo. Imagine. Kvečjemu bojo spet najprej dali na konzole (in še to preferenčno PS3, ki ima praktično 0% piratstva) in potem čez pol leta na PC. Stroške portanja bojo že not dobil s prodajo na PCju. Razen če ne znajo portat, kar je čist možn.
dejansko ne znajo, kar je videt iz vseh polizdelkov, ki so na PCju..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Igre | 129102 (757) | MaTr1x |
» | Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 26258 (2287) | dronyx |
» | Watch Dogs (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 72344 (28273) | legice |