» »

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

««
9 / 48
»»

Nemixxx ::

Nevem zakaj se število , ki je potrebno za to peticijo vedno veča . Prvo je naj bi jih bilo potrebno zbrati 100.000 podpisov nato ko je prišlo do 100k sej je dvignilo na 150.000 potem 200.000 sedaj pa že 300.000. No saj nima veze upam da bomo s temi " podpisi" kaj pripomogli v prid PC verziji.
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

kriko07 ::

Gta V že prednaročen 8-)

GrimReaper ::

Sej drgač tole ni igra za next gen konzole, tko da ne vidim nobenga problema zakaj nebi mogl kupit konzole.
Dons so praktično zastonj, že za 100€ bi moral dobit Xbox360 ali PS3.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

Sssaga ::

Kaj vse GTA ponuja. Pa ne samo IV inštalacija. Tale tipo (avtor filmčkov - GTA machinima) ima izjemno domišljijo in odlično exekucijo ideje. Mene njegovi videi res fascinirajo. Machinima = celoten smisel GTA-ja. Vkolikor V ne pride na PC nam ne bodo vzeli le original izvedbe, temveč veliko več kar nam taka igra lahko ponudi.

Dr Lex ::

Malo za hec :))

xxurban ::

Dr Lex je izjavil:

Ali sem edini, ki se mu zdi avtor videa butast?
Uniči prenosnik in porabi veliko hrane :P.

_geek_ ::

Dr Lex je izjavil:

Call it what you want to call it but jaz ne vidim ničesar smešnega v tem videu :|

xxurban je izjavil:

Ali sem edini, ki se mu zdi avtor videa butast?

Butast je milo rečeno. In my opinion.

Robi :P ::

mulc ki ima polno rit usega pa niti dolarja si še u lajfo ni sam zaslužo itak bo dobo novga ane zato je star za razbit... idiot!

Siddh ::

tip ma na youtube skoraj 162 milijonov ogledov, verjetno si lahko brez problema nov laptop privošči

tt2 ::

Že sam z ogledi tega posnetka si jih lahko privošči ene par. :D

Siddh ::

eni pač morjo v prazno nabijat, da je mulc ne :))

Robi :P ::

Siddh je izjavil:

eni pač morjo v prazno nabijat, da je mulc ne :))

rokco poglej kako ma no :D

Guzzy ::

Mogoče pa del svoje plače investira v entertainment :D pomoje je kr car

kmetek ::

Začnemo kmalu pobirati prednaročila za GTA V:

Predvidene cene za obe konzoli: 69,99€, predvidena cena v prednaročilu 55,99€.

FlyingBee ::

edina igra ki je tolk vredna

Bor H ::

In to si upaš trdit preden jo je kdorkoli igral? Ne bit smešni no :)

Unknown_001 ::

Ok, jst bi realno zanjo dal MAX 40EUR, glede na to, da bo ogromne naval ko se bo kupovalo je tista cena kr mal velka, pa sploh zato, ker bi špil mogu že bit v prodaji vsaj ene dve leti nazaj.;((

sploh ni smešno, govorimo o gta5

Ok, tega nisem glih razumu kaj si hotu povedat. :|

To je men odgovarjal, prepričan, da noben špil še ni bil overhypan in da Rockstar še ni naredil slabega špila. Pomanjkanje zgodovinskega spomina je lahko blagoslov.

medenko ::

morda je malce predrag, samo 55,99€ niti ni tako slaba slovenska cena....ok anglija je nekje 40 funtov za osnovno = 47€ + 3€ ptt pa smo na 50€.
v comshopu dajte skupinsko znanci in kolegi naročiti na 1 CS klubsko kartico, da se vam nakupi seštevajo itd.....nad 500€ 1% itd....

Bor H je izjavil:

To je men odgovarjal, prepričan, da noben špil še ni bil overhypan in da Rockstar še ni naredil slabega špila. Pomanjkanje zgodovinskega spomina je lahko blagoslov.

kateri od gta serije je bil slab oziroma ni bil dober?

London je bil več al manj brezveze, GTA3 je legendaren ampak realno gledano precej nenavdahnjen (lahko rečemo da se je slabo staral). GTA4 je opustil ves funky feeling GTA serije in zatežil. Pol maš pa še kakšno R* brco v temo ala Max Payne 3, ki sicer ni slaba igra, ni pa dobra Max Payne igra. Need more?

m0f0x ::

Bor H je izjavil:

London je bil več al manj brezveze, GTA3 je legendaren ampak realno gledano precej nenavdahnjen (lahko rečemo da se je slabo staral). GTA4 je opustil ves funky feeling GTA serije in zatežil. Pol maš pa še kakšno R* brco v temo ala Max Payne 3, ki sicer ni slaba igra, ni pa dobra Max Payne igra. Need more?

GTA V ne more biti slabši kot GTA IV in če je posameznik bil zadovoljen z GTA IV, potem lahko brez skrbi prednaroči igro.

Seveda je lahko slabša. Pred izidom imamo samo kup obljub, če pa verjameš marketingarjem si pa zaslužiš, da te okol prnesejo.

ahac ::

Torej je bil GTA4 tolk slab, da GTA5 ne more bit slabši? Ampak GTA4 je bil ravno tolk hypan... ;)

Če je bil pa 4 ful dober, potem je pa čist možno, da 5 ne bo tolk.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

particle ::

Jaz jo ponavadi snamem s travnika(itak je tam prej kot v štacuni), in če je vredna nakupa jo potem tudi kupim. Imam pa gta 3, vice city, san andreas in gta 4 original.

Res pa je, da vas konzolaše, lepo lahko nategnejo ja.

Bor H je izjavil:

Seveda je lahko slabša. Pred izidom imamo samo kup obljub, če pa verjameš marketingarjem si pa zaslužiš, da te okol prnesejo.

Za tebe ja, za določene posameznike pa ne. Govorimo o posameznikih. Vse kar osebno rabim pri GTA V je SANDBOX, ostalo mi ne pomeni toliko oz. skoraj nič. Okoli so me prinesli pri BF3, ki ga sploh ne igram.

Pa so prav tako obljubljali da bo BF3 oh in sploh boljši od ostalih BFjev in CODov ane? Res ne razumem tega "to bo best špil ever" sindroma preden je sploh katerikoli (delno) neodvisen novinar ga dobil v roke. Ajd, en teden pred izidom bomo že približno vedl ampak zdaj? No way, lahko se obrne da bo največji crap, da bodo naredili Second life s pištolami.
Sicer pa ne obstaja noben zakon, ki bi ti prepovedal zastavljat denar, čeprov bi lahko mirno preorder klasificiral kot igro na srečo.

Men osebno se je najbolj od vseh GTA-jev najbolj vtisnil v spomin: Vice city

Takoj za njim bi dal San Andreas

In potem še trojko.

Edina stvar ki sem jo v Vice citiju pogrešal je bila mal večja mapa in pa razočaran sem bil, ker sem ga razmeroma hitro obrnil. Hvalabogu je pol San Andreas to lepo popravil in mel use kar sem želel, ampak mi samo okolje igranja ni bilo všeč, pa tiste JOU fore mi niso sedle, ampak ok, špil je bil kr hud, pa neki bedarij je bilo not, ki so čisto uničile igranje (Fitness, skills, štimanje avtov... ) Čim se neko upgrejdanje v igri pojavi, use skupi postane brezveze in dobesedno igraš sam še zato, da si glavni lik nadrkaš do te mere, da si skoraj in GOD mode.

Velki ::

Pa kaj nekateri govorite Rockstar je bil vedno kralj iger in vedno bo še posebaj če si malo v svojo smer nagnjen, pač glede štorje še najbolj, ker v skoraj vsaki svoji igri predstavi slabe stvari in v njih ni značilna estetika lepega kot je to v večini današnjih iger in filmov. Ne bom rekel da je gameplay najboljši (govorim nasplošno za Rockstar), vendar je vedno nadpovprečjem.
Še nikoli mi ni bilo žal za nakup nobene Rockstar igre.
Prejšnjih May Paynov nisem igral, tako da jih z nimi ne morem primerjati lahko pa rečem da je bila trojka nadpovprečno dobra igra in vredna vsakega centa.
In še vedno sem vsako igro, ki sem jo kupil za playstation 3 dobil na relese vsaj na eni spletni trgovini za 55EUR ali majn.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Velki ()

Max payne 3 - odličen špil, z legendarno grafiko in zgodbo, sam, ka cutsceeni ne bi bili tok dolgi, al pa če bi jih bilo pol manj 8-)

Berserker ::

Če bi radi super junaka ter sandbox je Just Cause 2 ter Saints Row pravi naslov.

Novejše Rockstar igre mi delujejo nekoliko bolj odraslo po vsebini, zgodbo poizkušajo predstavit na tragokomičen način.

Ravno zato mi je bil GTA4 najbolj kul ker na nek način pokaže življenje čefurja ter miselnost v kapitalističnem zahodnem mestu. Medtem ko se na GTA SA gleda kot zabavno parodijo primerljivo z Saints Row.

Kar je drugo je igralna mehanika, se pravi nič več super junaškega skakanja po mestu, ampak se vse malo upočasni. Vožnja vozil ima vsaj malo teže, ni več tistega očitnega arkadnega divjanja.

Jst bi v Sandboxu nucal- realno okolje, ne preveč kompliciranja, osnovno fiziko (razstreljevanje objektov, demuliranje stavb zidov itd. , nič nekih super gadgetov (ker kvarijo zadevo), nič supermoči, realen ratio moči- (ti vs nasprotniki), par zanimivih točk v mapi, ne preveč nabasano use na kupu, in pa dobra akcija, ter standardna orožja (nobenih prototipov in ostalih sranj), dobro grafiko, dobro mapo z tako ruralnim kot urbanim okoljem, pa da je neka mera zdravih for.

xxurban ::

Meni že niso všeč tile special abilities :|.

xxurban je izjavil:

Meni že niso všeč tile special abilities :|.

High five!

Že Gta iv je bil odličen,tuki boš pa kr lahko hiše kupoval itd,grafika je res TOP,zato sem jo tut prednaročil :)

Guzzy ::

Ko da jih nisi mogo že v san andreasu?

v Gta iv jih nisi mogu,tuki bodo čist drugačna ker boš lahko preko interneta kupoval-.

Spet nekej irelevantnega za sam gameplay. In pol naj jim verjamem da bo špil zabaven ne pa sam pimpanje svojga karakterja.

Bor H, alternativ boljših ni, tako da pridi nazaj v realnost

todman74 ::

FlyingBee je izjavil:

Bor H, alternativ boljših ni, tako da pridi nazaj v realnost

No prosim no...Gta serija je kot COD, skoraj vse isto, z vsakim nadaljevanjem. Vsak malo boljši RPG ga/jo nese.Pa ne mislim tle sprožat nobenega prepira, ampak izjave v smislu, kako je to edina igra, ki je vredna svojega denarja, so pa malo smešne.

Sej sem v realnosti, prednaročila špilov so totalna ruleta. Praktično vsak studio je že dokazal, da lahko brcne v temo in zavoljo "razvijanja franšize" jo tudi pokoplje. Ravno zato, ker namesto da bi vzeli Vice City, mu povečali mesto in izboljšali grafiko bojo delal nek gangsta simulator. Kar jim je pa že pri GTA4 spodletel.

todman74 je izjavil:

No prosim no...Gta serija je kot COD, skoraj vse isto, z vsakim nadaljevanjem. Vsak malo boljši RPG ga/jo nese.Pa ne mislim tle sprožat nobenega prepira, ampak izjave v smislu, kako je to edina igra, ki je vredna svojega denarja, so pa malo smešne.

Malo pretiravaš ti s tem CODom, ker GTA ne izide vsako leto :)

kmetek ::

voila

54,96€ prednaročila pobiramo, izid 17.9 cca.

A se da Rockstars kje kontaktirat oz. kak predlog poslat?:D

Mam ene par idej ki bi lahk mal osvežile te špile.

medenko ::

šure da enega slovenčka bodo upošteval, ko bo morda 100 folka kupilo igro :P

še vedno noben z boljšo alternativo, pa ne COD v tole mešat

Berserker ::

Jaz sem se enkrat pogovarjal z enim razvijalcem za en drugi špil, pa mi je ta mirno rekel da sodelujejo na forumih in prebirajo predloge, ampak njim je ravno to služba, da sami razvijajo in realizirajo ideje.

iloveboobz ::

a je res to, da je ps3 lead platforma za ta špil ?
al bo stvar na ps3 spet polizdelek, tako kot gta4 ?
««
9 / 48
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Grand Theft Auto VI (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Igre
577129044 (699) MaTr1x
»

Red Dead Redemption (strani: 1 2 3 )

12026256 (2285) dronyx
»

Watch Dogs (strani: 1 2 3 4 5 6 )

28572332 (28261) legice

Več podobnih tem