Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z gonilniki za garafično kartico
Problemi z gonilniki za garafično kartico
Atl33T ::
Pozdravljeni!
Upam da mi boste lahko pomagali ali pa dali kakšen nasvet. Problem je takle da sem posnel nove gonilnike za grafično kartico 460GTX iz uradne strani Nvdia. Zadnic sem posnel nove gonilnike za to grafično kartico vendar mi je cež nekaj časa pokazalo črni ekran nato se mi je na novo prizgal in uspodaj je napisalo prislo je do napake in da so se gonilniki obnovil. Bilo je nekaj čsa vredu danes se mi je isto zgodil nato sem posnel danes se novejse gonilnike in mi je spet isto naredil... Ce mi lahko kdo pove kaj je narobe bi ga prosil ker se mi vse skup nekam cudno zdi ker prej nisem imel problemov s tem... Se vam zahvaljujem vnaprej za odgovore.
Lep pozdrav!
Upam da mi boste lahko pomagali ali pa dali kakšen nasvet. Problem je takle da sem posnel nove gonilnike za grafično kartico 460GTX iz uradne strani Nvdia. Zadnic sem posnel nove gonilnike za to grafično kartico vendar mi je cež nekaj časa pokazalo črni ekran nato se mi je na novo prizgal in uspodaj je napisalo prislo je do napake in da so se gonilniki obnovil. Bilo je nekaj čsa vredu danes se mi je isto zgodil nato sem posnel danes se novejse gonilnike in mi je spet isto naredil... Ce mi lahko kdo pove kaj je narobe bi ga prosil ker se mi vse skup nekam cudno zdi ker prej nisem imel problemov s tem... Se vam zahvaljujem vnaprej za odgovore.
Lep pozdrav!
d4vid ::
Imam vprašanje povezano z gonilniki, pa da ne odpiram nove teme. V laptopu imam ATI RadeonHD 4350 s 512MB rama, in ko nameščam driverje, mi namesti le tisti Intall Manager, potem pa ne gre naprej. Kaj je težava? OS je Windows 7 Ultimate 64bit (dobil od frenda CD, ma pač firmo :))
Zgodovina sprememb…
- spremenil: d4vid ()
Imam podobno vprašanje, pa da ne odpiram nove teme. V laptopu imam ATI RadeonHD 4350 s 512MB rama, in ko nameščam driverje, mi namesti le tisti Intall Manager, potem pa ne gre naprej. Kaj je težava? OS je Windows 7 Ultimate 64bit (dobil od frenda CD, ma pač firmo :))
A pol pravis da je problem v windowsih al kaj?
DeeCoy ::
Imam vprašanje povezano z gonilniki, pa da ne odpiram nove teme. V laptopu imam ATI RadeonHD 4350 s 512MB rama, in ko nameščam driverje, mi namesti le tisti Intall Manager, potem pa ne gre naprej. Kaj je težava? OS je Windows 7 Ultimate 64bit (dobil od frenda CD, ma pač firmo :))
Napiše kako napako karkoli? Imaš gor framework ipd.?
d4vid ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 2082 (1673) | GummyBear |
» | Razmerje zmogljivosti med GPU in CPUOddelek: Strojna oprema | 3601 (3041) | WarpedGone |
» | ATI Radeon HD 5970 (5870X2) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8678 (3448) | Janac |
» | Graficna Kartica ?Oddelek: Kaj kupiti | 2803 (2117) | darkwader |
» | ATI pridobiva tudi pri delovnih postajahOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 3224 (2496) | drola |