Forum » Operacijski sistemi » Kako odstraniti na novo obarvane zavihke programe?
Kako odstraniti na novo obarvane zavihke programe?
thebaloh ::
Kje lahko nastavim, da ko recimo instaliram nek program se mi v meniju obarva recimo oranžno WIN7 greš na all programs in potem so tisti zavihki ki so novi obarvani drugače kot drugi, odstraniš ga lahko s tem da klikneš nanj in se spremeni v normalno barvo. A če recimo instaliraš več programov je kar zamudno da vse poklikaš samo zato da ne bodo obarvani.
Slika
Slika
sese12 ::
Ko namestiš nove programe, prvič enkrat poglej, kaj se ti je namestilo, po ponovnem zagonu PC pa več ne bodo obarvano
Cold1 ::
Oranžna barva, ki označuje novo nameščene programe, bo sčasoma izginila, ni ti potrebno poganjati teh programov, da jo odstraniš.
Če te zares moti, lahko izklopiš označevanje novonameščenih programov.
In sicer tako: desno klikni nekam v prazen del menija Start, klikni na "Lastnosti", v oknu "Lastnosti opravilne vrstice in menija Start", v zavihku "Meni Start", klikni na gumb "Po meri". Odprlo se bo okno "Prilagajanje menija Start", kjer odstrani kljukico pri postavki "Označi na novo nameščene programe".
Sicer pa se tole funkcijo splača pustiti vklopljeno, če že moraš, jo imej onemogočeno ob nameščanju sistema, ko imaš veliko novih programov naenkrat, kasneje pa jo ponovno vklopi.
In sicer tako: desno klikni nekam v prazen del menija Start, klikni na "Lastnosti", v oknu "Lastnosti opravilne vrstice in menija Start", v zavihku "Meni Start", klikni na gumb "Po meri". Odprlo se bo okno "Prilagajanje menija Start", kjer odstrani kljukico pri postavki "Označi na novo nameščene programe".
Sicer pa se tole funkcijo splača pustiti vklopljeno, če že moraš, jo imej onemogočeno ob nameščanju sistema, ko imaš veliko novih programov naenkrat, kasneje pa jo ponovno vklopi.
thebaloh ::
Oranžna barva, ki označuje novo nameščene programe, bo sčasoma izginila, ni ti potrebno poganjati teh programov, da jo odstraniš.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi windows in stari podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1441 (1297) | Cold1 |
» | Windows 8 prihaja v štirih inačicah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 40696 (35270) | Lonsarg |
» | Zelo počasna odzivnost - Windows7Oddelek: Pomoč in nasveti | 3456 (2947) | gokky |
» | Adobe Flash playerOddelek: Programska oprema | 5064 (4696) | bisernik |
» | Start menu ne shranjuje pogosto uproabljanih programov?Oddelek: Pomoč in nasveti | 871 (799) | Klemenn |