Forum » Mobilne tehnologije » Nov telefon in vprašanje glede paketov
Nov telefon in vprašanje glede paketov
KYZN ::
Pozdrav!
Spet je prišel čas za nakup novega telefona ampak že nekaj časa sploh ne spremljam novic s področja telefonije tako da bi prosil za malo pomoči.
Predvsem bi rad imel android telefon in touch-screen zaslon. V stanovanju imam tudi možnost WLAN tako da lahko telefon povežem na internet. Vsekakor pa iščem neko cenovno ugodno varjanto, ker res nočem odštet nevem kakšne vsote za telefon.
Zaenkrat se mi zdi še najbolj zanimiv Samsung Galaxy Ace. Kaj mislite?
Prav tako me zanima kateri operater / paket priporočate? Sem spodaj pripel eno manjšo primerjavo. Sem mogoče izpustil kakšen drug ugoden paket?
* Itak paket ima sicer ta telefon za 1€ ampak predvidevam da je ta cena samo za tisto akcijo na obroke (Najnaj 7)?
** So kakšni MMS-i tudi zastonj v paketu Vesolje?
Spet je prišel čas za nakup novega telefona ampak že nekaj časa sploh ne spremljam novic s področja telefonije tako da bi prosil za malo pomoči.
Predvsem bi rad imel android telefon in touch-screen zaslon. V stanovanju imam tudi možnost WLAN tako da lahko telefon povežem na internet. Vsekakor pa iščem neko cenovno ugodno varjanto, ker res nočem odštet nevem kakšne vsote za telefon.
Zaenkrat se mi zdi še najbolj zanimiv Samsung Galaxy Ace. Kaj mislite?
Prav tako me zanima kateri operater / paket priporočate? Sem spodaj pripel eno manjšo primerjavo. Sem mogoče izpustil kakšen drug ugoden paket?
Itak Džabest: 19€ / mesec (0€ priključnina)
Samsung Galaxy Ace: 169€ *
1000 minut pogovorov znotraj omrežja Mobitel
200 minut pogovorov v druga slovenska omrežja (mobilna in stacionarna)
1000 SMS-ov in MMS-ov
100 MB prenosa podatkov
SiMobil Orto u nulo + Opcija 201: 17€ / mesec (12€ priključnina)
Samsung Galaxy Ace: 150€
1001 minut pogovorov znotraj omrežja SiMobil
201 minut pogovorov v druga slovenska omrežja (mobilna in stacionarna)
1001 SMS-ov in MMS-ov
101 MB prenosa podatkov
Tušmobil Vesolje: 19.90€ / mesec (10€ priključnina)
Samsung Galaxy Ace: 59€
2010 minut pogovorov znotraj omrežja Tušmobil
210 minut pogovorov v druga slovenska omrežja (mobilna in stacionarna)
2010 SMS-ov **
2010 MB prenosa podatkov
* Itak paket ima sicer ta telefon za 1€ ampak predvidevam da je ta cena samo za tisto akcijo na obroke (Najnaj 7)?
** So kakšni MMS-i tudi zastonj v paketu Vesolje?
;-) ::
Jaz bi ti rekel Tuš in Huawei ideos x5 za 30€. 10x boljši telefon od ACE, imel oba. Huawei še imam.
luky ::
Bom kar tu vprašal in sicer ima kdo izkušnje z limanjem folij na tel. recimo HTC ali podobnega, ki so na dotik in če se to sploh obnese. Hvala.
luky!
Mare3 ::
Jaz sem na vsak telefon na dotik nalimal to folijo in če je folija takšna kot je treba ne opaziš da je gor, ne vidi se je sploh pa tudi odzivnost ekrana se ne bi smela spremeniti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Itak džabest! - novo (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46316 (20194) | profii |
» | Si mobil in napake (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21014 (17600) | Mitja358 |
» | ORTO U NULO vs. Itak DđabestOddelek: Mobilne tehnologije | 5952 (3626) | St235 |
» | tušmobiil vesolje - pokritost umts?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2139 (1896) | hojnikb |
» | Brezplačni pogovori ta vikendOddelek: Mobilne tehnologije | 2797 (2218) | Zeberdee |