Forum » Programska oprema » Backup na Server 2003
Backup na Server 2003
SignalMafia ::
Kolega ima malo firmo in pred leti so mu dobavitelji softvera montirali enostaven strežnik z Windows 2003 Server Standard.
Občasno iz enega od klientskih PCjev naredi backup na CD, vendar ne dovolj pogosto! Zato sem ga prepričal v nakup zunanjega diska, kamor bi mu naredil avtomatični backup vsaj vsak drugi ali tretji dan. Arhivirati se mora samo vsebina ene mape. Ker pa je teh podatkov manj kot 500MB, sem mislil da bi bilo mogoče fajn, če bi se naredila tudi cela slika diska - neke vrste "ghost image".
Ali mi lahko priporočate kakšen program, ki to omogoča. Najraje bi kakšnega "freeware", valda da obstaja kaj pametnega.
Občasno iz enega od klientskih PCjev naredi backup na CD, vendar ne dovolj pogosto! Zato sem ga prepričal v nakup zunanjega diska, kamor bi mu naredil avtomatični backup vsaj vsak drugi ali tretji dan. Arhivirati se mora samo vsebina ene mape. Ker pa je teh podatkov manj kot 500MB, sem mislil da bi bilo mogoče fajn, če bi se naredila tudi cela slika diska - neke vrste "ghost image".
Ali mi lahko priporočate kakšen program, ki to omogoča. Najraje bi kakšnega "freeware", valda da obstaja kaj pametnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1723 (750) | Kleemen |
» | Pomoč pri Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5295 (4871) | BorutK-73 |
» | Backup podatkov in ne sistemaOddelek: Programska oprema | 3856 (2951) | axee |
» | Backup app?Oddelek: Programska oprema | 2513 (1677) | imagodei |
» | Backup datotek na server v omrežjuOddelek: Programska oprema | 1981 (1831) | urbybaby |