» »

Disk umira ali je že umrl?

Disk umira ali je že umrl?

ssokec ::

Imam težavo z zunajinjim trdim diskom WD 320 GB star je približno 5 let samo zadnji dve leti je stal v omari,
včeraj sem hotel z diska kopirati podatke (slike) ko sem disk priklopil na računalik (win 7) in z funkcijo najdi našel vse slike posnete z fotoaparatom (DSC*.jpg) nato sem označil vse slike in jih hotel kopirati na drug disk vendar mi je skopiralo samo dve sliki in javilo nek error da ne more kopirati z diska (ne vem točno kakšna je bila napaka).
nato sem na tem diskom pognal Error-checking (desni klik na disk - > Tools ->) zadeva se je začela izvajati nakar se je zaradi nekega errorja ustavila. od takrat mi vindowsi ne prepoznajo diska in mi ponudijo da naj disk formatiram.
Kako lahko pridem do podatkov na disku s katerim programom oziroma na kakšen način?

Hvala!
PS: Pred kratkim je bila neka tema tukaj na forumu z navedenimi programi za reševanje podatkov ampak je z funkcijo išči nisem uspel najti.

mr1two ::

lahko poskusiš s programom HDD regeneartor. Meni je že rešil kakšen disk, nekaj pa jih je bilo nerešljivih(v zadnjem času 2 WDja, 2.5 500GB in 3.5 250GB)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slika gole punce / na disku ki crkuje :)

Oddelek: Strojna oprema
4914676 (8364) Miha 333
»

SSD vgrajen, kaj pa zdaj? (strani: 1 2 3 )

10622511 (15220) MrStein
»

Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6112329 (11299) Jerry000
»

Ali HDD umira?

423602 (2391) hojnikb
»

Windows 7, težava

Oddelek: Pomoč in nasveti
281759 (1304) solatko

Več podobnih tem