Forum » Pomoč in nasveti » HP compaq nx6110
HP compaq nx6110
boysta ::
Zanima me sledeča napaka!Računalnik ,deluje brezhibno,samo preko zunanjega zaslona.
Kadar ,zapiram ekran ,se včasih zelo redko pojavi, tudi slika v celoti.
Drugač, večino časa ,so horizentalne črte, po celem Zaslonu prenosnika..
Če premaknem kabelj, ki povezuje matično ploščo in ekran ,je stvar ista črte..
Kaj, bi lahko bilo narobe, kje je možen slab stik povezave ekrana. Ali je možno ,da
je odpovedala elektronika ekrana ?
Kadar ,zapiram ekran ,se včasih zelo redko pojavi, tudi slika v celoti.
Drugač, večino časa ,so horizentalne črte, po celem Zaslonu prenosnika..
Če premaknem kabelj, ki povezuje matično ploščo in ekran ,je stvar ista črte..
Kaj, bi lahko bilo narobe, kje je možen slab stik povezave ekrana. Ali je možno ,da
je odpovedala elektronika ekrana ?
miranpozar ::
Tipična napaka za to serijo prenosnikov. Ni ne prvi, ne zadnji.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
boysta ::
miranpozar je izjavil:
Tipična napaka za to serijo prenosnikov. Ni ne prvi, ne zadnji.
Kako,se odpravi napako ? Da se osredotočim popravilu ?
Kaj in kje je možen vzrok napake ?
Na zunanji ekran ,deluje brezhibno,prenosnik ni nikol padel,nima fizičnih poškodb ,in je brez praske.
miranpozar ::
Bi blo treba zamenjat ekran. Se pa to absolutno ne splača, če se odločiš za novega. "Problem" je v temu, da za manj denarja dobiš novejši in boljši rabljen prenosnik.
Jaz bi na tvojem mestu tegale nx6110 prodal (za 50€ naprimer) in si za kakšnih 200€ ubodel nek rabljen Core2Duo prenosnik... jih je cel kup po oglasih...
Jaz bi na tvojem mestu tegale nx6110 prodal (za 50€ naprimer) in si za kakšnih 200€ ubodel nek rabljen Core2Duo prenosnik... jih je cel kup po oglasih...
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik, zelene črte na zaslonuOddelek: Pomoč in nasveti | 4213 (1274) | Han |
» | Garancija na počen ekran na laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8912 (6758) | Zheegec |
» | Acer 5920g - problem grafikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1409 (1002) | Pithlit |
» | počen plastičen rob zaslona prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7905 (4724) | 49106 |
» | BigBang nateg (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12160 (8239) | BoBi19 |