Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 5230
Nokia 5230
PeternelG ::
Torej moj brat mi je podaril ta telefon, ker ga mislim imeti za navigacijo Ovi Maps. Imam pa problem, ker ima že starejši SW v20.0.05 ali nekaj takega in sploh ne morem updejtat... niti mi noče naložiti support SW na telefon, ne nič.... tako, da praktično ne morem syncat nič s telefon.
Kaj lahko storim?
Hard reset sem že naredil, pa ne pomaga nič... telefon je bil kupljen na mobitleu.
Kaj lahko storim?
Hard reset sem že naredil, pa ne pomaga nič... telefon je bil kupljen na mobitleu.
PeternelG ::
Sem lepo napisal, da noče updejtat... Uporabljam OVI SUITE, vendar napiše, da ni na voljo nobenega updejta... in ko priklopim telefon na PC mi hoče naložit support SW na mobitel, vendar potem napiše FAILED.
Jolbe ::
L.P. sem opazil da se zanimaš za FW nokia 5230 (v20 na v51). Reši samo tovarniški software za menjavo product code in software ki bo originalen od nokia . Delo cca 1 uro . Polna baterija in narejen back up .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 366941 (6703) | hoodaudrey |
» | Nokia X6 firmware updateOddelek: Mobilne tehnologije | 2633 (2055) | krneki0001 |
» | Nokia N900 novi FW!Oddelek: Mobilne tehnologije | 4904 (4156) | koro13 |
» | symbian nov firmware nov OS (simobil)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1875 (1291) | Dr_M |
» | Nokia N95 8GB rotateMeOddelek: Mobilne tehnologije | 1301 (1065) | js osebno |