» »

3d ocala za igre

3d ocala za igre

pinctinc ::

zdravo
a ima kdo izkusnje(dobre,slabe) z igranjem iger na pc-ju z 3d ocalami(papirnate,itd)rad bi probal igrati ,ker me pac zanima;)(imam nvidio 250 gts in sem gledal da se da nastavit 3d v control panelu).za vse odgovore sem ze vnaprej hvalezen;)

meandmouse ::

Zdravo,

Rabiš še 3d monitor, ga imaš?

pinctinc ::

meandmouse je izjavil:

Zdravo,

Rabiš še 3d monitor, ga imaš?

hm..ne:((

All ::

Z očali ne potrebuješ 3d monitorja. Nvidia podpira tudi delovanje z barvnimi očali (preverjeno).
Za test sem probal z očali iz kina...nekak dela, za dolgotrajno igranje pa je boleče.

peperko ::

V bistvu ne potrebuješ niti Nvidie - važno je, da imaš inštaliran in zagnan IZ3D (http://www.iz3d.com/) driver. Od tam imaš potem (v najslabšem primeru) brezplačno možnost poganjanja iger v anaglyph 3D (se pravi, "papirnata" očala z npr. modro-rdečimi "lečami"). Sam si lahko potem nastaviš tako globino slike kot razmak med "očmi" itd.
Na tak način sem nekaj časa igral Team Fortress 2, bilo prav zabavno. Nič ni skakalo ven iz ekrana, je pa imela slika vsaj nekaj globine. In, če že boš igral to igro, izberi optimiziran anaglif, saj drugače rdeča barva (nasplošno) preveč seka ven.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oculus Rift (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
22558659 (22856) Buggy
»

LCD monitor !?!

Oddelek: Kaj kupiti
303760 (3546) Gutjerez
»

Z Nvidio bodo lahko vse igre 3D

Oddelek: Novice / Igre
357992 (3305) xsannyx
»

3D monitor 22" Zalman ZM-M220W

Oddelek: Zvok in slika
61857 (1599) carot
»

Zalman predstavil 3D monitorje

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
173910 (3061) Matev

Več podobnih tem