Forum » Kaj kupiti » Baterija za prenosnik HP
Baterija za prenosnik HP
N-E-O ::
Kupujem novo baterijo za prenosnik HP 8510p.
Zanima me, kako se vam zdi sledeči izbor:
eBay-1
Ta je originalna za omenjeni prenosnik in stane vsega skupaj 63EUR.
eBay-2
Ta je iz Kitajske (ni originalna) z enako kapaciteto in stane vsega skupaj 34EUR.
Zanima me, koliko se iz izkušenj poznajo razlike med originali in ponaredki in ali se mi splača dati 30EUR več za original? Ali poznate še kakšno drugo trgovino (mogoče v Slo) s konkurenčnimi cenami?
LP
Zanima me, kako se vam zdi sledeči izbor:
eBay-1
Ta je originalna za omenjeni prenosnik in stane vsega skupaj 63EUR.
eBay-2
Ta je iz Kitajske (ni originalna) z enako kapaciteto in stane vsega skupaj 34EUR.
Zanima me, koliko se iz izkušenj poznajo razlike med originali in ponaredki in ali se mi splača dati 30EUR več za original? Ali poznate še kakšno drugo trgovino (mogoče v Slo) s konkurenčnimi cenami?
LP
Follow the white rabbit.
ncc2000 ::
nakup kitajske kopije "originala" baterije za prenosnik
sem opravil le enkrat in ga ne bom nikoli več
svetujem original oz. nakup tako, da lahko baterijo
vrneš, če ne odgovarja oz. nima kapacitete v rangu nove,
brez nekih astronomskih stroškov seveda..
sem opravil le enkrat in ga ne bom nikoli več
svetujem original oz. nakup tako, da lahko baterijo
vrneš, če ne odgovarja oz. nima kapacitete v rangu nove,
brez nekih astronomskih stroškov seveda..
#000000 ::
Jest sem že parkrat slišal da znajo biti te ki so res poceni, ponaredek ŽNJ klase oz. da so v njih vgrajene še dobre vendar že rabljene baterije oz. členi. Na kitajskem ni problem dobit novih plastik za ohišje baterij, zanič baterij kjer sta v okvari en ali dva člena pa je pri njih tudi na pretek, saj gre večino reciklaže tja, in tako lahko nek posameznik doma v dnevni izdeluje in za male pare prodaja kao poceni baterije.
Šimpanz ::
Ena naša stranka je hotela enkart kupit 10 baterij za njihove službene HP notesnike pa so vztrajali da je cena čim nižja in smo kupili neke ponaredke za pol cene originala. V 4 mesecih se jih je pokvarilo (notesnik jih več ni zaznal) 6, tako da tudi jaz odsvetujem ponaredke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Baterija za prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7512 (2513) | Han |
» | Pošiljanje litijeve baterije nazaj na kitajskoOddelek: Loža | 1350 (958) | Furbo |
» | Sanyo Eneloop - kje kupiti (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 67524 (41955) | McLuzo |
» | Rabljena baterija za laptop?Oddelek: Kaj kupiti | 3359 (2968) | hojnikb |
» | "Fake" baterije za digitalne fotoaparateOddelek: Kaj kupiti | 3045 (2158) | energetik |