Forum » Mobilne tehnologije » Samsug Galaxy S(1) ali Apple iPhone 3GS
Samsug Galaxy S(1) ali Apple iPhone 3GS
T-Majo ::
Se ne spoznam popolnoma nič ne na iOS, niti na Android.
Ker so cene padle rabljenim, me zanima, kaj se za cca. 200€ bolj izplača kupiti:
- iphone 3gs
- galaxsy s
Pomembno mi je: baterija, fotoaparat, enostavnost za uporabo, ter podpora gmailu, poleg vsega pa tudi pisanje oz. tuch screen in robustnost. Zdaj imam nokio e71 z quwertz tipkovnico in je super za pisat.
Aja, kako je pa z odklepanje iphona, če je zaklenjen na vsa omrežja?
Glede Androida pa: zdi se mi, da znanci potem še cele popoldneve nalagajo nek software gor in spreminjajo stvari, iphone pa užgeš in je to to?
Lahko tudi kakšen HTC rabljen.
Ker so cene padle rabljenim, me zanima, kaj se za cca. 200€ bolj izplača kupiti:
- iphone 3gs
- galaxsy s
Pomembno mi je: baterija, fotoaparat, enostavnost za uporabo, ter podpora gmailu, poleg vsega pa tudi pisanje oz. tuch screen in robustnost. Zdaj imam nokio e71 z quwertz tipkovnico in je super za pisat.
Aja, kako je pa z odklepanje iphona, če je zaklenjen na vsa omrežja?
Glede Androida pa: zdi se mi, da znanci potem še cele popoldneve nalagajo nek software gor in spreminjajo stvari, iphone pa užgeš in je to to?
Lahko tudi kakšen HTC rabljen.
eieieie1 ::
Če hočeš da zadeva dela kot se to spodobi in nimaš časa se zafrkavat z raznimi modifikacijami si kupi 3GS ampak odklenjen na vsa omrežja. Če kupiš zaklenjenega nisi potem nič na boljšem kot pri samsungu in se moraš jebat z raznimi zadevami (sicer najdeš hitro pomoč na jabuk.si ampak vseeno).
matonson ::
Galaxy S seveda... Sploh ni primerjave.
Boljši zaslon, fotoaparat, kamera, nasploh hardware. iOS vs Android je pa itak večna tema....
Boljši zaslon, fotoaparat, kamera, nasploh hardware. iOS vs Android je pa itak večna tema....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Galaxy trojke po objavi sodbe v zadevi Apple proti Samsungu skoraj razprodane (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 35211 (30772) | 17rnn |
» | Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 31388 (27451) | Bor H |
» | iPhone 3G (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 26037 (10559) | eieieie1 |
» | koliko doplačila če bi zamenjali samsung galaxy s za iphone4?Oddelek: Kaj kupiti | 13492 (12723) | CleanPower |
» | Kateri pametni telefon - kateri OS? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11458 (9957) | MedusasPath |