» »

Virant gre na volitve, nastaja nova stranka

Virant gre na volitve, nastaja nova stranka

Temo vidijo: vsi
««
19 / 35
»»

tsh2 ::

mislim da se virantu ne bo zgodil arhar. pri arharju je bil največji problem to, da je bil katastrofalen govornik na soočenjih. gledalec je dobil občutek, kot da se zadira nanj.
virant bo izgubil nekaj glasov, ampak jankovićevi privrženiki lahko nehajo veseliti veseliti, ker ne bodo šli k njim. najbolj se lahko veselita virantove katastrofe nsi in lds, ki imata pobodno višje izobržene volilce.

Gregor P ::

lexios je izjavil:

Gregor P je izjavil:

...vprašanje, če je to zgolj posledica prejšnjega komunističnega režima...?

Žal... Evo ti odgovor:

Eh, tole "Arharsko" nadomestilo zame npr. že ni faktor po katerem bi ga sodil. Dosti bedno, da kampanja zgleda plava v slovenceljske vode, na koncu bo očitno spet štelo, kdo je kao večji revež, je za povečanje socialnih transferjev, Kyoto in čisto pitno vodo, pa še kaka pomoč delavcem in free lunch za vse šolarje se bosta na hitro zraven znašla.

V tem primeru, bom rekel zgolj fuck it, narod je blesav, politika je le odraz. Ampak ko se mi bo naslednji pritoževal nad trenutnim nesposobnežem, ki si sam plačuje kavice, je pa neuporaben za karkoli več od kotaljenja frnikul, ga sunem v gobec.

Jebeš, v Ameriki imaš Izrael, pri nas imaš pristno slovenceljsko komunistično zavist.

... vendar, po mojem ni Cankar kar tako pisal o nekih hlapcih na tem geografskem področju; je pa tudi res, da je on bil socialdemokrat:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Pšenični ::

"mislim da se virantu ne bo zgodil arhar. pri arharju je bil največji problem to, da je bil katastrofalen govornik na soočenjih. gledalec je dobil občutek, kot da se zadira nanj.
virant bo izgubil nekaj glasov, ampak jankovićevi privrženiki lahko nehajo veseliti veseliti, ker ne bodo šli k njim. najbolj se lahko veselita virantove katastrofe nsi in lds, ki imata pobodno višje izobržene volilce."

Komentarji po forumih so zelo žolčni, tako kot so bili svoj čas pri Golobiču. Oba sta bila tudi velika zagovornika "zares nekaj novega".

Z Virantom je konc, definitivno. Če bo prlezu v parlament po temle, v kar ne verjamem, bo imel veliko srečo.

Iz primera Golobič, so se volilci marsikaj naučili.

Poleg tega se bo zadeva še pogrevala in pogrevala....pa bo vrnu še tistih 1285 evrov, pa bo raja še bolj "pizdila".....

http://www.delo.si/novice/volitve/anket...

"Da ne omenjamo "smetiščnega zaslužka". Pravi, da so mu poslali pogodbo kar na dom. Nič pa o tem, kaj vse je s tastom počel in kakšne pritiske sta vršila, da sta "razširila vpliv smetišča" na njun zaselek. Beda duha pa še česa.
12. november 2011, ob 14:27:28
lenivec

Včeraj gledal Viranta na Svetu Kanala A. Človek naj se vdre v zemljo. Laže kot pes teče in zdaj, ko se je zapletel v vsa ta nadomestila in honorarje nam je postregel s podatkom, da je na ta način, pazite, "državi vrnil več, kot če nadomestila ne bi vzel". Plačal je toliko davka, da mu od nadomestila ostane 1.280 eurov "zaslužka" in zdaj to lahko tudi vrne. Pa koga imaš ti za norca? Baraba desničarska. Po poti žene in tasta, tudi ta dva sta ropala EU parlament. Svoji k svojim.
Odurno."

Ni kaj, dvojni strel v koleno, morda v oba. Komentarji so naravnost ubijajoči......podal sem še dva iz Delovega portala...

Da fant končuje politično karijero nam dokazuje še tale neumnost.

"Virant sporočil, da bo strošek davkoplačevalcev vrnil, preverja pa še, kako se to stori"

Kozlarija na kvadrat.....preverja še kako se to stori....Butalsko. Sama dobrota in poštenost naenkrat "sijeta" iz njega". To je ravno tako, kot bi naglas zajokal in rekel , da je kriv...efekt bo isti.

"http://www.dnevnik.si/novice/slovenija/...

Zgodovina sprememb…

Tkole, Viranta lahko odpišemo, iz tega ne bo več odplaval, ostal je še ZokyLubljanski plemeniti.....

T-h-o-r ::

telebanc že odpira šampanjec

ampak na koncu bo pošteno šokiran
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Okapi ::

Če bo za tri mesece mrknil s foruma, kot je po arbitražnem referendumu, se splača volit za Viranta:)

O.

Bellatrix ::

SDS je edina politična stranka, ki ima program primeren za trenutno situacijo. Pravzaprav je edina stranka, ki sploh ima PROGRAM v pravem pomenu besede. Ostale stranke z par stranmi hitro sestavljenih predlogov so larifari. Pa ne mi bluzit, da so programi zanalašč tako sestavljeni, da so lažje razumljivi volivcem. Bullsh*
People are quick to judge and slow to correct themselves.

"telebanc že odpira šampanjec"

Ma je vino na sporedu 4.12. V vsakem primeru,, kdorkoli zmaga. K pečeni raci, ki sem jo nabavil, najbolj paše belo vino. Zdejle še ni pečena, je v zmrzovalniku. Jutr bo tud itak raca.

Zgodovina sprememb…

LordTado ::

3 ure se peče telebanc)
Da novš zamudu martinovega.

http://www.finance.si/330034/Med-priori...

Tudi Zokyja še čaka "marsikaj"......

Mr.B ::

Bo uredil, parkomate na vsaki ulici...
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

http://www.pozareport.si/?Id=necenzurir...

Zoky med skandiranjem...."Jebi se Zoki, jebi se Zoki! "

"Zoran Janković na derbiju dobro fasal od Viol"

Smeh od Zokita je tlele bolj grenak. Nekam ga je čudno "zategnilo".

Zgodovina sprememb…

Poldi112 ::

WarpedGone je izjavil:

In še prav je mel.
Narobe pa vsi ostali, ki so bli proti. Žal jih je blo preveč, in je zakon ostal.
Hinavci pa sedaj pljuvate po tistemu, ki je hotu zadevo (neuspešno) spremenit.

Nihče ne pljuva po tistem, ki je hotel to spremeniti, ampak po tistem, ki ni bil dovolj sposoben, da bi uvedel spremembo, vseeno pa je potem veselo izkoristil. Še večji hec je pa da pravi, da je zakonito, torej je vse ok. Ta primer bi bil direkt za v sskj, tako dober je.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

djordjevic ::

Okapi je izjavil:

Od honorarja je plačal davek. Če bi odprl s.p., bi si lahko pošteno znižal dobiček
Vprašanje. Pri takih svetovalnih poslih imaš malo stroškov, skoraj sigurno manj kot pri tako velikih cifrah znesejo normirani stroški. Ali pa vsaj ne dosti več. O.

E, beži, beži. Svetovanje v tujini se da po mojem pošteno zmutit s stroški, če ti je. Ampak, kot rečeno, prasec je, ker je raje plačal direkt akontacijo na avtorsko. In ni smrdel na kavču doma eno leto. >:D
No grave is deep enough to keep us in chains.

lexios ::

... vendar, po mojem ni Cankar kar tako pisal o nekih hlapcih na tem geografskem področju; je pa tudi res, da je on bil socialdemokrat:D

Isto sranje, drugo pakovanje! Včas je bil to tud Kučan, dans je vzor socialnih vrednot že Jankovič!:P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

WarpedGone ::

Ampak, kot rečeno, prasec je, ker je raje plačal direkt akontacijo na avtorsko. In ni smrdel na kavču doma eno leto.

Pa zato ker je rdečemu križu za svetovanje izstavil račun. Prasec smrdljivi ni hotel delat zastonj ...

Takle mamo, tej slovenceljski kloaki privoščim lakoto.
Zbogom in hvala za vse ribe

Kot je lepo napisal nekdo - raje vidim, da keš potegne na transparenten način, kot da zgolj z eno glupo odločitvijo omogoči milijonska oškodovanja. Ampak ja, pričakovat malo daljnosežnejše razmišljanje od raje je najbrž res preveč.

WarpedGone je izjavil:

Ampak, kot rečeno, prasec je, ker je raje plačal direkt akontacijo na avtorsko. In ni smrdel na kavču doma eno leto.

Pa zato ker je rdečemu križu za svetovanje izstavil račun. Prasec smrdljivi ni hotel delat zastonj ...

Takle mamo, tej slovenceljski kloaki privoščim lakoto.

Od desničarja pričakovati, da bo kritičen do svojih, ki govorijo eno, delajo pa drugo, je pač malo preveč, ane?

leiito ::

Zoki je poskrbel za svojo ulico, big effing deal, za katero pa, če ne za svojo? Od človeka terjate altruizem, ki za premijeja ni primeren. Če seveda res hočete višji, občutno višji standard, standard, ki bo, kot je dejal Zoki, leta 2015 po planu celo presegel načrtovanega.

Za takega premijeja bi dal jaz roko v ogenj, če bi bilo res treba, pač neka specifična situacija, ker mi garantira višji standard.

Virant edini razume osnove marketinga in tudi obljublja višji standard. Pahor in Janša pa kot totalna amaterja, kot da bi mi prodajalec televizorja razlagal, da bo slaba slika in pričakoval, da ga bom vseeno kupil. Dajte jih no v roko vzet, Jeretić &co, neutro-marketing, ne pa tole jamranje.

Sej je Zoki pojasnu, dvigneš DDV za 1 piko, standard + cca. 10%. Zato, tako vsaj Jankovič, so ga Nemci dvignili za 3 pike, da si dvignejo standard. Dvignimo ga za 10 pik, ornk al pa nč, ni zdaj čas za polovičarstvo.

Če boste iz ideoloških razlogov volili tiste, ki so proti višjemu standardu, nam pa itak ni pomoči.

Na tej točki pa me nekaj vseeno zanima - zakaj so se Nemci in mnogi drugi dejansko odločili za dvig DDV-ja in se to ne problematizira? Kot rečeno, ukrepa ne podpiram, me pa vseeno zanima, kakšen vpliv bi imelo to na ekonomijo. Pa kaj utemeljenega prosim, ne kao komedije, leiito.

Od desničarja pričakovati, da bo kritičen do svojih, ki govorijo eno, delajo pa drugo, je pač malo preveč, ane?

Če bi ti mel 3 molekule v glavi bi razumel razliko...
Virant ni nikoli zagovarjal, da se mora politik ODPOVEDAT temu, kar mu zakon dodeljuje.
Zagovarjal je spremembo zakona, ki pa ni bila sprejeta.

Svetovanje v tujini se da po mojem pošteno zmutit s stroški, če ti je.
Poudarek na zmutit. In potem si na istem, kar se etike & morale tiče, kar se spoštovanja zakonov tiče, pa še na malo slabšem.

W1, kdaj si boš že enkrat priznal svojo dvoličnost? Ko je treba zmerjat ljudi, ki so s honorarji prisesani na državno joško, si najbolj glasen. Dokler se nanjo ne prisesa nekdo, ki ti je všeč, potem pa najdeš 101 izgovor in opravičilo.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Kot sm reku - vsaj 3 molekule v glavi. Žal za nekatere nedoumljivo.

Mr.B ::

leiito, če si odvisen od državnih jasel tako ali drugače, potem seveda voliš Viranta, ja koga drugega pa lahko voliš kot stranko javnega sektorja, namesto sekretarjev, naj se včlanijo kar direktno ministrstva.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Okapi je izjavil:

Svetovanje v tujini se da po mojem pošteno zmutit s stroški, če ti je.
Poudarek na zmutit. In potem si na istem, kar se etike & morale tiče, kar se spoštovanja zakonov tiče, pa še na malo slabšem.

Jasno, ampak tega se navzven ne vidi, pa si v javnosti kao 'čist'. Veš, kaj hočem reči?

mikic007 ::

Rdecemu krizu bi jaz racunal dvojno.

Sam sem za minimalen dvig DDV, ampak ima pa Virant prav, ko govori o znizevanju dolocenih izdatkov JU. Nimamo najnizjega DDV, dalec od tega, pa s tem nismo bili sposobni ziveti niti v casu konjukture. Hkrati z dvigom DDV je nujno znizati javno porabo na mestih, ki ne pripomoreju gospodarstvu. To bi nekako slo skupaj, vse ostalo pa je pac molzenje.

Jasno, ampak tega se navzven ne vidi, pa si v javnosti kao 'čist'.
Dokler ne pridejo podatki v javnost, ali dokler se davkarija "slučajno" ne poglobi v podrobnosti tvoje davčne napovedi. Auer je tudi mislil, da bodo šli njegovi hotelski računi iz Nemčije gladko skozi;) Če si na očeh javnosti, stvari marsikdaj ne gredo tako gladko skozi.

O.

Ma, v vsakem primeru se dela prevelika drama iz tega nadomestila, najbolj pa so imo glasni tisti, ki bi ravnali do pike enako.

"Rdecemu krizu bi jaz racunal dvojno.

Sam sem za minimalen dvig DDV, ampak ima pa Virant prav, ko govori o znizevanju dolocenih izdatkov JU. Nimamo najnizjega DDV, dalec od tega, pa s tem nismo bili sposobni ziveti niti v casu konjukture. Hkrati z dvigom DDV je nujno znizati javno porabo na mestih, ki ne pripomoreju gospodarstvu. To bi nekako slo skupaj, vse ostalo pa je pac molzenje. "

To kar zdej pravi Virant, to je zdej lari-fari.

On je tud 2006 reku...."Poznamo ministre prejšnje vlade, ki so vlekli nadomestilo 12 mesecev, 366. dan pa se je kot po čudežu našla služba zanje." To so kritične besede Gregorja Viranta, ki jih je kot minister za javno upravo v vladi Janeza Janše izrekel novembra 2006."

Ki lah gre zdej edino u duet z porednim Golobčkom in skupaj lahko pripovedujeta rdečo kapico.

http://www.delo.si/novice/volitve/anket...

Mimogrede si lahko tole anketo še nekam....

Zgodovina sprememb…

WarpedGone je izjavil:

Če bi ti mel 3 molekule v glavi bi razumel razliko...
Virant ni nikoli zagovarjal, da se mora politik ODPOVEDAT temu, kar mu zakon dodeljuje.
Zagovarjal je spremembo zakona, ki pa ni bila sprejeta.

Virant je tu enostavno nemoralen. Ko ga sprašujejo če se mu to ne zdi nemoralno ne more reči ne. Samo muti, da je zakonito. Torej očitno ve, da to kar je naredil ni bilo ravno prav. In nima jajc, da bi priznal, da je pač vzel tist denar, ker je bila priložnost. Razen če si res tako zblojen, da rabiš zakone, da veš, kaj je moralno. Torej, sta ti in Virant v tej skupini?

Plus da kje naj od dobi moralno avtoriteto, da se bo boril proti takemu cuzanju denarja, proti kateremu naj bi bil, če ga pa sam veselo izkorišča.

Ampak ok, ne pričakujem da boš TI to razumel. Vem pa da virant razume in se verjetno sprašuje, kako je lahko bit taka budala.

leiito ::

Kako bi dvig DDV-ja sprožil nov gospodarski ciklus in dvignil standard ne vem, tudi Zoki ni pojasnil, rekel je samo, da je to, kot vse drugo, zelo enostavno.

Prostora v krčenju javne uprave je enormno in zelo težko razumem politike, da nam odpuščanje birokratov prodajajo kot višek nehumanosti, izgube zaposlitve v zasebnem sektorju so pa normalna stvar. Nikjer nisem zasledil, da je zaposlitev v javni upravi trajni status, ampak kot točno takega nam ga predstavljajo.

Zgovoren primer: vlada je tik pred odhodom iz klobuka privlekla neko kvazi pravno podlago, da smo davkoplačevalci skeširali lagodno življenje Zvezi potrošnikov Slovenije za vsaj do konca 2012.

Hkrati imamo vladni Urad za varstvo potrošnikov.

Problem je, da ne en ne drug, ne samo da nista nujno potrebna, ampak ni itak nič od njiju. Če hočeš kaj od Zveze potrošnikov, moraš plačati. Lepota javno-zasebnega.

No, da bom pošten, ZPS je pred dnevi javnost povsem resno posvarila naj bo previdna pri nakupih zemljišč na Luni in Marsu, ker certifikat še ne pomeni dejanskega lastništva in utegnejo nastati pravne nejasnosti (h komu po gradbeno dovljenje npr.).

"Nihče ne more biti lastnik vesolja" opozarjajo na Zvezi potrošnikov.

http://24ur.com/novice/slovenija/zps-ne...

Are they effing kidding me? ;((

lexios ::

djordjevic je izjavil:

Na tej točki pa me nekaj vseeno zanima - zakaj so se Nemci in mnogi drugi dejansko odločili za dvig DDV-ja in se to ne problematizira? Kot rečeno, ukrepa ne podpiram, me pa vseeno zanima, kakšen vpliv bi imelo to na ekonomijo. Pa kaj utemeljenega prosim, ne kao komedije, leiito.

Ker k***e ne povedo, da so ga Nemci dvignili za 3 točke iz 16 na 19, mi pa ga bomo za 1 točko iz 20 na 21? Relativna razlika sama nikoli nič posebnega ne pove...

Še v času konjunkture smo seveda vsi veselo delali primerjave stopenj in govoril o lestvici najbolj obdavčenih držav, nisem pa opazil, da bi se v zadnjem času kaj posebno govorilo tudi o stanjih pred ali po dvigu DDV, ko se dela primerjave, za koliko...

Sej je Zoki pojasnu, dvigneš DDV za 1 piko, standard + cca. 10%. Zato, tako vsaj Jankovič, so ga Nemci dvignili za 3 pike, da si dvignejo standard. Dvignimo ga za 10 pik, ornk al pa nč, ni zdaj čas za polovičarstvo.

Če boste iz ideoloških razlogov volili tiste, ki so proti višjemu standardu, nam pa itak ni pomoči.

+1 :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lexios ()

Če kaj sovražim, sovražim to, da ima kdo ljudi (in s tem tudi mene;-) za bedake
"Nadomestilo v 2009: 36.482 EUR. Dohodnina od pogodbenega dela: 35.197 EUR. Strošek davkoplačevalcev v višini 1.285 EUR bom vrnil," je na spletni mikroblogerski platformi zapisal Virant,
Virant bi dohodnino od pogodbenega dela plačal tudi, če nadomestila ne bi dobival. Tako da je ta njegov "izračun" podla manipulacija.

O.

Virant je tu enostavno nemoralen. Ko ga sprašujejo če se mu to ne zdi nemoralno ne more reči ne. Samo muti, da je zakonito. Torej očitno ve, da to kar je naredil ni bilo ravno prav. In nima jajc, da bi priznal, da je pač vzel tist denar, ker je bila priložnost. Razen če si res tako zblojen, da rabiš zakone, da veš, kaj je moralno. Torej, sta ti in Virant v tej skupini?

Ko boš z enako vnemo pljuval po vseh davčnih svetovalcih, ki 'optimizirajo' dohodninsko napoved, se pa oglasi.

Poln K imam debilov, ki zahtevajo nevem kakšne brezmadežneže na oblasti. Hočem sistem, ki je karseda brezmadežen. Ljudje smo vsi krvavi pod kožo.

Sam nekateri ste bol hinavski kot drugi.

"irant je tu enostavno nemoralen. Ko ga sprašujejo če se mu to ne zdi nemoralno ne more reči ne. Samo muti, da je zakonito. Torej očitno ve, da to kar je naredil ni bilo ravno prav. In nima jajc, da bi priznal, da je pač vzel tist denar, ker je bila priložnost. Razen če si res tako zblojen, da rabiš zakone, da veš, kaj je moralno"

Volilci ga bodo za to nedvomno "bogato nagradili".

Gregor P ::

Morda če bi Virant resnično tako dejal, da bi rekel, "takrat sem se boril zato, zakon ni bil izglasovan, zato sem se sprijaznil z mnenjem večine in ga tudi sprejel, da je takšno nadomestilo potrebno za uspešno delovanje politike; ne moreš vedno imeti prav, včasih je treba imeti tudi posluh za mnenja ostalih" ali kaj podobnega (nisem sedaj jaz njegova PR služba:P) ... tako pa je ukrepal v nasprotju z njegovimi načeli kar se je v bistvu izkazalo šele sedaj, ko se je izgovarjal na družino ter da bo vračal denar (torej kot je dejal telbanc praktično priznal, da je storil nekaj napačnega) ipd.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Ja, klonil je pod pritiskom in sprejel, da je kriv.
Švoh politik.

"Ja, klonil je pod pritiskom in sprejel, da je kriv.
Švoh politik."

Šibka osebnost. Čevlji ki jih je obul, so mu naenkrat tri številke preveliki. Jbg.

Zdej ni več kredibilen, tko ko ni bil Golobček.

Zgodovina sprememb…

WarpedGone je izjavil:

Ja, klonil je pod pritiskom in sprejel, da je kriv.
Švoh politik.

Pa vseeno raje gledam njega, kot koga, ki ničesar ne prizna in ti praktično laže v fris.

"Pa vseeno raje gledam njega, kot koga, ki ničesar ne prizna in ti praktično laže v fris."

Govoriš o Golobiču ali Virantu. Virant je v tej zadevi namreč tud lagal. Preden so mu zadevo dali na talar.

Govorim o Virantu. Poleg tega pa mi povej, o čem se je zlagal. Cifre so znane že lep čas, še preden so se nanj spravili mrhovinarji.

Virant je v tej zadevi namreč tud lagal. Preden so mu zadevo dali na talar.

Mogoče si že povedal kaj točno se je zlagal. Prosim ponovi.ž

Pa vseeno raje gledam njega, kot koga, ki ničesar ne prizna in ti praktično laže v fris.

Predvsem pa vem, kako je deloval ko je bil nazadnje za/blizu krmila.
Želim, da bi bilo takšnega delovanja še več.
Drugi kandidati niti ne oblbljubljajo česa podobnega, tko da izbire praktično nimam.
Janša je blizu ampak dokler virant kandidira s podporo pezdirja - ni dvoma.

In ko smo že pri tem, Janša oz. njegova stranka (torej nesporno tudi Janša) so imeli prste vmes pri mnogih dejanskih lažeh in fabrikacijah (pa sploh nimam v mislih Patrie), samo so tako izpilili mehanizem 'laži, da bo laž postala resnica', da jih nihče več (od slepih vernikov) ne spregleda. Take vidiš torej raje za krmilom, telbanc?

" Virant je v tej zadevi namreč tud lagal. Preden so mu zadevo dali na talar.

Mogoče si že povedal kaj točno se je zlagal. Prosim ponovi.ž"

Da "nekaj ne štima" z denarnim nadomestilom za brezposelnost, ki ga je nekdanji minister za javno upravo, zdaj predsednik Državljanske liste Gregorja Viranta in pretendent za mesto predsednika vlade, dobival potem, ko mu je prenehala ministrska funkcija, se je slutilo že tri tedne nazaj. Takrat sem "Virantu, v oddaji Požareport na Info TV, postavil vprašanje, ali drži, da je po prenehanju ministrske funkcije, ko je bil kobajagi brez službe, s svetovanjem makedonski vladi zaslužil približno 200 tisoč evrov, in če to drži, zakaj ni ustanovil svojega podjetja, se tam zaposlil, ne pa, da je prejemal "ministrsko" nadomestilo. Virant me je odpravil s pojasnili, ki so se vrtela okoli nekih tehničnih težav z domnevno (ne)zaposlitvijo, višino honorarja za svetovanje v Makedoniji pa je zanikal, češ, ni tako visoka. Koliko denarja je točno pokasiral, pa se ni spomnil. Moja novinarska zagata je bila v tem, da pred tremi tedni mediji še ni(s)mo razpolagali z Virantovo dohodninsko napovedjo."

Valjda se ni niš spomnil, sposoben pa je bil meni predavat 8 ur nepretrgoma.

Zgodovina sprememb…

In laž tukaj je?

"In laž tukaj je?"

Ni se spomnil, Tko kot Golobček, ki se tud ni, kaj ma v Ultri.

Seveda je to težko dokazat. Da ga ne daje demenca. Tako je pridobil na času. Ampak ne bo mu pomagalo.

Zgodovina sprememb…

Pšenični je izjavil:

Valjda se ni niš spomnil, sposoben pa je bil meni predavat 8 ur nepretrgoma.

Heh, če mene vprašaš, koliko sem zaslužil predlani, ti znam povedati samo okvirno. Za detajle bi moral pogledat na napoved. Komot pa bi usekal mimo za 25%. Ampak ja, dajmo se obešat na malenkosti. In zdaj bo spet Požar najbolj kredibilen? Jao, res smo gnojna, debilna kloaka.

mikic007 ::

tsh2 je izjavil:

mislim da se virantu ne bo zgodil arhar. pri arharju je bil največji problem to, da je bil katastrofalen govornik na soočenjih. gledalec je dobil občutek, kot da se zadira nanj.
virant bo izgubil nekaj glasov, ampak jankovićevi privrženiki lahko nehajo veseliti veseliti, ker ne bodo šli k njim. najbolj se lahko veselita virantove katastrofe nsi in lds, ki imata pobodno višje izobržene volilce.

Ee, tu ga zmagas :D

Visje izobrazeni ne bodo nasedli takim bebavim diskreditacijam, ker razumejo situacijo, medtem ko bodo nizje izobrazeni (taki, ki npr. sedaj na ves glas tulijo o morali in etiki ter zasciti najrevnejsih, predstavnik je morda telbanc). Tako da ce ima Virant taksne volilce se nima cesa bati. Je pa res, da izobrazba v sloveniji ne pomeni veliko, saj je med visje izobrazenimi ljudmi taksen procent intelektualcev, kot bi jih normalna druzba morala imeti na celotno populacijo.

"Heh, če mene vprašaš, koliko sem zaslužil predlani, ti znam povedati samo okvirno. Za detajle bi moral pogledat na napoved. Komot pa bi usekal mimo za 25%. Ampak ja, dajmo se obešat na malenkosti. In zdaj bo spet Požar najbolj kredibilen? Jao, res smo gnojna, debilna kloaka."

Razumem razočaranje, ampak tko je.

"Visje izobrazeni ne bodo nasedli takim bebavim diskreditacijam, ker razumejo situacijo, medtem ko bodo nizje izobrazeni (taki, ki npr. sedaj na ves glas tulijo o morali in etiki ter zasciti najrevnejsih, predstavnik je morda telbanc). Tako da ce ima Virant taksne volilce se nima cesa bati. Je pa res, da izobrazba v sloveniji ne pomeni veliko, saj je med visje izobrazenimi ljudmi taksen procent intelektualcev, kot bi jih normalna druzba morala imeti na celotno populacijo."

Se nimam za nižje izobraženega. Če pogledaš komentarje po raznih portalih, je "seme političnega propada Viranta" padlo na plodna tla. Pognojena z gospodarsko krizo.

Zgodovina sprememb…

««
19 / 35
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Primerjava dveh koalicijskih pogodb (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
9831161 (22077) vidz81

Volitve 2011 (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Problemi človeštva
1588182649 (154671) Ziga Dolhar

Več podobnih tem