» »

Virant gre na volitve, nastaja nova stranka

Virant gre na volitve, nastaja nova stranka

Temo vidijo: vsi
««
5 / 35
»»

Pšenični ::

"Če so na forumu dovoljene takšne diskvalifikacije, potem "ti men zgledaš, kot da si mel tako težko otroštvo, da je kognitivni razvoj obstal nekje v prvem letu".

Če niso, bo že kdo pobrisal to sranje."

Poglej si posnetek na katerem intervjujajo Viranta. Če se motim, se seveda opravičujem. Meni se ne zdi OK.

Sicer ima Virant malo možnosti za vstop v paralment...to je menda že jasno. Če bo šel na svoje.

Sem zelo skeptičen do teh novih list,ki sedaj prihajajo. Pojavile so se prepozno, poleg tega, vprašanje z kakšnim namenom. Ne sprašujem se le jaz, ali morda ne prinašajo mačka v žaklju.

Mislim, da imajo zelo malo možnosti. Virant sploh. Njemu sedaj ne zaupajo ne na levi, ne na desni. In ostali tudi ne. Da bi njega volili kakšni levi spreobrnjenci, na to lahko kar pozabite. Oni grejo k Jankoviču, tko da je vprašanje, če bodo prestopali iz SD k njemu, kaj bo? Na levi se je nakopičilo nezadovoljstvo, vse bolj pa se poraja vprašanje, kaj bo z SD. To je vprašanje eksistence za nekatere.

Sicer bojo kmalu zadeve postale malo bolj jasne. Ni rečeno, da v parlament ne pride NSi. Njim dam več možnosti, kot Virantu. Samo Peterle mora reči, da je konec zamere....ali kaj podobnega.

Situacija je podobna kot (V SDS) takrat v Jelinčičevi stranki. Peče ni vedel, da nacionalno stranko v bistvu predstavlja Jelinčič, zato je odpadu na volitvah ko konjska figa. Tako tud Virant zgleda ne ve, da volilci SDS volijo v bistvu Janeza, ne njega.

Zgodovina sprememb…

jype ::

telbanc> Poglej si posnetek na katerem intervjujajo Viranta.

Nimam časa, sem pa pred časom videl posnetek okajenega Sarkozyja. To ni v ničemer spremenilo njegovih kompetenc, pa tudi tega, da ga ne maram ne.

"Nimam časa, sem pa pred časom videl posnetek okajenega Sarkozyja. To ni v ničemer spremenilo njegovih kompetenc, pa tudi tega, da ga ne maram ne."

OK. Ampak ostajam pri svojem. Da Virant ne bo prestopil prag parlamenta. Če bo šel na svoje.

Jaz še ne vem, za koga bom volil. Kot je videti je takih več kot 50% volilnih upravičencev.

"Jaz še ne vem, za koga bom volil. Kot je videti je takih več kot 50% volilnih upravičencev."

Če boš imel občutek, da bo šel v parlament Jankovič boš njega, sicer če boš imel slab dan, morda Viranta. Ampak ko boš zadevo premislil, boš ugotovil, da mu ne zaupaš, da je mogoče kukavičje jajce.... da si spet pri Jankoviču. Zato tud LDS in Zares letita....iz parlamenta, morda celo SD...če bojo poslanci prestopali...k Jankoviču. Ker so v bistvu levičarji pred velikimi spremembami.

Jankovič določeno karizmo ima, samo sloves ima slab.....Pahor nima ne slovesa, ne karizme.....tko da SD...je tud na razpotju.

Zgodovina sprememb…

Tvoja "analiza" je kot običajno zelo daleč od mojega razmišljanja.

cekr ::

V SDS bi lahko malo premislili preden gredo v napad. Sem prepričan, da bi Viranta lahko potiho prepričali, da ne gre svojo pot. Dvomim tudi, da za to še ni čas. Virant je prevelik talent in strokovnjak, da bi ga zavrgli.
Po drugi strani je pa še vedno dvom, da ni to zmenjeno.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

"Tvoja "analiza" je kot običajno zelo daleč od mojega razmišljanja."

Na levi lahko ob osipanju SD ostane le še Jankovič. Ta možnost obstaja. In je ob nadalnjih prehodih nujna. Če Pahor ni hotel odstopiti, se mora sprijazniti s propadom stranke, mimogrede je uničil še pol levice. Točno tako, kot smo nekateri napovedovali, jaz sem pred dvema mesecema napovedal še, da bo Jankovič moral kandidirati. In sedaj kandidira.

"V SDS bi lahko malo premislili preden gredo v napad. Sem prepričan, da bi Viranta lahko potiho prepričali, da ne gre svojo pot. Dvomim tudi, da za to še ni čas. Virant je prevelik talent in strokovnjak, da bi ga zavrgli.
Po drugi strani je pa še vedno dvom, da ni to zmenjeno."

Ta dvom bo Viranta pokopal.

V SDS bi morali tudi razmisiti o odstranitvi motečih elementov. Razni Jerovški, Grimsi prav najedajo.

Ramon dekers ::

imagodei je izjavil:

Zdaj ko se je Virant vmešal v tekmo, je vse pod vprašajem. Zmaga ZJ je postala hudo vprašljiva. Jaz kar verjamem sorazmerno velikemu delu nominalnih levičarjev, ki s(m)o črtili Janeza Janšo, ko pravijo, da se jim Virant zdi resna opcija.

Treba je pa počakat na konkreten program in na soočenja. Tam se bo vsaj približno pokazalo, ali gre za isti šmorn v drugem pakiranju, ali pa se vsaj nakazuje neka nova politika.

Kar se tiče programov strank - jaz programa ne razumem kot spisek nekih bolj ali manj uresničljivih ciljev, ampak vsaj kot osnutek konkretnih korakov, kako do teh ciljev priti. Cilje lahko piše vsak. Program (oz. algoritem oz. "psevdokoda") je pa malo bolj premišljena zadeva. Ne vem, kako drugi gledate na to, ampak "Programi", ki smo jih dobivali izpod prstov prejšnjih vlad se meni ne zdijo programi.

vsaj eden ki malo razmišlja. Vsekakor bolje Virant kot ZJ. Upam da bo še več takšnih z podobnim mnenjem.

telbanc> Na levi

Prva velika napaka. Janković, Pahor in tudi Kresalova nimajo zveze z levico.

telbanc> Točno tako, kot smo nekateri napovedovali

Napovedali ste, da bo vlada padla bistveno prej, kot je v resnici.

telbanc> jaz sem pred dvema mesecema napovedal še, da bo Jankovič moral kandidirati.

Tudi Janković nima zveze z levico. Meni se zdi, da je slabo premislil. Njegovo kandidaturo smatram za napako.

"Napovedali ste, da bo vlada padla bistveno prej, kot je v resnici."

Pahor ni hotel odstopiti, zato levice takorekoč ni več. Tudi to smo napovedali, dalj ko bo na oblasti, hujše posledice bojo za levico.

Liberalna demokracija Slovenije @ Wikipedia

"Liberalna demokracija Slovenije (kratica LDS) je slovenska parlamentarna politična stranka, ki se pozicionira v levo-sredinski spekter slovenskega političnega prostora"

Zares - nova politika @ Wikipedia

"Stranka je bila ustanovljena v začetku oktobra 2007, kot rezultat izstopa 6 poslancev iz Liberalne demokracije Slovenije"

Torej bi obe stranke dal na levo, na levo sredino, kar je še zmeraj na levo.

Zgodovina sprememb…

Super Sonic je izjavil:

Se pravi, idealen front-man za Piratsko stranko ?

Ne, jaz mislim, da je zavohal kri in napadel tam kjer je lahko. In verjamem, da gre za čisto inspiracijo. Problem je le v tem, da karkoli bo naredil ne bo dobro. Če bo program povzel po tistemu kar je pisal še tri tedne nazaj, bo pacek, ki je ukradel vse intelektualno lastnino, če bo pa pisal čisto novega, je pa človek brez vesti in hrbtenice.

Torej, v prvem bodo levaki volili nekoga, ki prodaja desni program, po drugem pa, nekoga, ki si sproti zmišljuje kaj je bolje.

Dokaj slabo pripravljen napad, ki ne bo dal rezultata, bo pa, to je sedaj že jasno, potisnil predvsem levico. On desnih ne bo dobival.

Padal bo z vseh strani, umazanije, soočenja bodo bolj klevetanja en čez drugega, država pa gre naprej, bolj ali manj povsem brez krmarja.

saj to se pa že sedaj dogaja. In spet gledam poročila tam pa je v medijih (skoraj) vsak dan kakšna nova afera z Jankovičevim sinom. Hvala Bogu vsaj Patrij ne gonijo več in orožja iz 91. Mislim da so ljudje siti vseh afer in to da se vlada ukvarja sama s seboj. Ravno zaradi tega upam da bodo levaki bolj kot Jankoviča podprli Viranta, ker se mi pa vseeno zdi bolj "čist" kot ZJ.

Pozabil si na glavno temo za levake: partizani in belogardisti. To je glavna tema.

telbanc> Torej bi obe stranke dal na levo, na levo sredino, kar je še zmeraj na levo.

Ti tudi sebe umeščaš desno, vse tvoje ideje so pa diametralno nasprotne vsemu, kar je desnega.

cekr> Pozabil si na glavno temo za levake: partizani in belogardisti. To je glavna tema.

A tabeli ste kr vsi levaki pol, al kako?

No, no . Hočem samo povedat, da nimajo druge teme pa začnejo s partizani... in kako so se borili...
Sem imel takšne v žlahti in je bilo mučno. Da je pa usoda države odvisna od dogodkov pred 60-70 leti je pa zelo žalostno. Pradvsem nihče ne pove, koliko je šlo že sredstev za raznorazne borčevske dodatke. Verjetno toliko, da se nam zmeša. Pa ne me narobe razumet; kdor se je boril, mu to pripada. Ne pa da poznam ljudi, ki jih takrat še na svetu ni bilo, pa dobivajo nekaj kar jim ne pripada. Še huje, s tem se hvalijo.

Pa še: mene ne mešaj med bele ali kakršne koli že. Jestg živim danes in za jutri, ne pa pred 60 leti. Sem pač precej mlajši.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: cekr ()

sicer pa ko govorimo o programu, dober program se začne s tem: http://www.sds.si/news/9879

Ramon dekers je izjavil:

sicer pa ko govorimo o programu, dober program se začne s tem: http://www.sds.si/news/9879

Dober program ti čisto nič ne koristi, če te potem izsiljuje neki Korl.
Vsaj to bo prednost jankovicha, da jih bo izbrisal. No, vsaj upam.

cekr je izjavil:

No, no . Hočem samo povedat, da nimajo druge teme pa začnejo s partizani... in kako so se borili...
Sem imel takšne v žlahti in je bilo mučno. Da je pa usoda države odvisna od dogodkov pred 60-70 leti je pa zelo žalostno. Pradvsem nihče ne pove, koliko je šlo že sredstev za raznorazne borčevske dodatke. Verjetno toliko, da se nam zmeša. Pa ne me narobe razumet; kdor se je boril, mu to pripada. Ne pa da poznam ljudi, ki jih takrat še na svetu ni bilo, pa dobivajo nekaj kar jim ne pripada. Še huje, s tem se hvalijo.

Pa še: mene ne mešaj med bele ali kakršne koli že. Jestg živim danes in za jutri, ne pa pred 60 leti. Sem pač precej mlajši.

Beri:

"Poglejmo, kakšni so uradni podatki o številu borcev in drugih udeležencev narodnoosvobodilnega boja ter o njihovih resničnih pokojninskih pravicah. Po podatkih Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve je imelo prvega julija 2006 status vojnega veterana iz let 1941-1945 23.834 oseb, status vojnega invalida (vključno s prejemniki družinskih invalidnin) 6.874 oseb ter žrtev vojnega nasilja 58.691 oseb. Pri tem je treba upoštevati, da ima lahko posamezni državljan vse tri statuse, seveda vsakega za različno obdobje med leti druge svetovne vojne."

"Kot smo zapisali v prvem delu tega prispevka, je bilo v Sloveniji prvega julija 2006 23.834 udeležencev narodnoosvobodilnega boja v letih 1941-1945, ki imajo status vojnega veterana, ter 19.856 starostnih upokojencev s priznano pokojninsko dobo iz narodnoosvobodilnega boja. Ker so v navedenih podatkih zajeti vsi udeleženci narodnoosvobodilnega boja, torej vojaški in civilni, lahko upravičeno sklepamo, da je danes živih še manj kot četrtina borcev ob koncu vojne. Zasmehljivo spraševanje, kako to, da je danes več borcev kot leta 1945, je zatorej, milo rečeno, čudno in očitno zlonamerno."

vir: http://www.rtvslo.si/blog/politkomisar-...

ogromno je teh fosilov

cekr je izjavil:

Ramon dekers je izjavil:

Dober program ti čisto nič ne koristi, če te potem izsiljuje neki Korl.
Vsaj to bo prednost jankovicha, da jih bo izbrisal. No, vsaj upam.

Ja to je res ampak upam da bo namesto ZJ. prišel Virant. Skrajni levaki tipa yjpe pa itak samo gledajo kako veliko se je gradilo in zgradilo v Lj. V bistvu bi LJ. župana lahko z lahkoto primerjali z zagrebškim. Tudi tam misli da jih bo popeljal iz krize ko bo na vladi, s to razliko da se že vnaprej ve da ga bodo hrvatje ignorirali.

Zgodovina sprememb…

Malajlo ::

Aha, nekdo, ki ima zazidljivo parcelo, špekulira do (če mu rata) najvišje cene. To lahko traja nekaj let. Saj se mu nikamor ne mudi. Z druge strani pa Zokijevi sinovi kupujejo poceni zemljo in jo prekvalificirajo v zazidljo, vmes zaslužijo, pa cel kažin.
A pa bi se odločili in malce razmislili, kaj podpirate oz. za kaj navijate? Tole od SDS ni nič drugega kot samo in izključno to, da imajo nekateri cele hektare zemlje, ki jo bodo prodali, ko se bo nepremičninska kriza zmanjašala. Do takrat pa ne bi nič plačali za ZAVIRANJE razvoja v svoji KS/občini/UE/džavi. Pa si res tako naiven?

Ramon dekers> Skrajni levaki tipa yjpe

Verjetno si s tem mislil mene. Znaš utemeljiti, zakaj naj bi bil jaz "skrajni levak", ali se samo zatekaš k žaljenju, ker mi zavidaš neprimerljivo večje sposobnosti izražanja?

Malajlo je izjavil:

Aha, nekdo, ki ima zazidljivo parcelo, špekulira do (če mu rata) najvišje cene. To lahko traja nekaj let. Saj se mu nikamor ne mudi. Z druge strani pa Zokijevi sinovi kupujejo poceni zemljo in jo prekvalificirajo v zazidljo, vmes zaslužijo, pa cel kažin.
A pa bi se odločili in malce razmislili, kaj podpirate oz. za kaj navijate? Tole od SDS ni nič drugega kot samo in izključno to, da imajo nekateri cele hektare zemlje, ki jo bodo prodali, ko se bo nepremičninska kriza zmanjašala. Do takrat pa ne bi nič plačali za ZAVIRANJE razvoja v svoji KS/občini/UE/džavi. Pa si res tako naiven?

človek daj si prvo preberi o čem zadeva govori. Če ti dvigneš bonitete zemljišč do riti si nekonkurenčen oz jim določiš (visoko) ceno, tujih vlagateljev sploh ne bo, hkarti onemogočaš ljudem da bi si lahko karkoli zgradili, kmetijske površine ki pa se zarašča je pa itak preveč? Želiš podatke? Sploh ne dojameš kje je srčika problema. Levaki pa s tem upajo na večjo samooskrbo države.

Zaradi mene je lahko nekdo über skrajni levak. Samo potem naj tako tudi živi. jankovich? a je to levak? Ja je, v smislu rdečih oligrahov. Tudi v Severni Koreji so na oblasti bogati levaki. No, vsaj pravijo, da so levaki.

Verjetno se Marx v grobu obrača.

jype je izjavil:

Ramon dekers> Skrajni levaki tipa yjpe

Verjetno si s tem mislil mene. Znaš utemeljiti, zakaj naj bi bil jaz "skrajni levak", ali se samo zatekaš k žaljenju, ker mi zavidaš neprimerljivo večje sposobnosti izražanja?

Nevem zakaj te žalim, ti si tip, ki gleda samo to kaj se je zgradilo, ne pa tudi kako in na čigav račun. Me pa niti malo ne moti če se imaš za narcisa. Tudi Tomaž Drolec je ogromno storil za Komenda in tudi on bi bil še enkrat izvoljen. Zakaj? Važno je da se dela.

Zgodovina sprememb…

Ramon spet posta neke vire, ki jih sploh ne prebere, naredi zaključek čisto narobe (ko bi vsaj blesav komentar nalepil zraven)... 12% prebivalcev SLO dobiva neke WWII bonitete, od tega dvakrat več neke žrtve nasilja (ker so partizanokomunisti rablji), ostane samo še 5% Ja toliko pa jih res še živi, ki so bili v hosti na Jelovici leta 1942 (ali pa kako drugače; lahko tudi v okolici Roga ali pa Turjaka), ko so tolkli Nemce. Mojster, pa ti ljudje so letnik 30 in manj, stari sicer 80 let, ampak takih se nabere.
(http://www.stat.si/Piramida2.asp)

Malajlo:

1 tvoj link ne dela
2 gre za uradne podatke:
Po podatkih Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve je imelo prvega julija 2006 status vojnega veterana iz let 1941-1945 23.834 oseb, status vojnega invalida (vključno s prejemniki družinskih invalidnin) 6.874 oseb ter žrtev vojnega nasilja 58.691 oseb. Pri tem je treba upoštevati, da ima lahko posamezni državljan vse tri statuse, seveda vsakega za različno obdobje med leti druge svetovne vojne."
3 Seveda se jih nabere vsak ima rad rento in vsak se je boril za svobodo - sarc

Gregor P ::

RTVS: Virant zaradi konfliktov ni več na čelu Zbora za republiko
Gregor Virant je že marca povedal, da zapušča mesto predsednika Zbora za republiko. Članom je sporočil, da se je znašel na mestu, ki mu ni kos. Ti odstopa niso sprejeli.

... to z "listo" se torej ni zgodilo iz včeraj na jutri:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Ramon dekers je izjavil:

Malajlo je izjavil:

človek daj si prvo preberi o čem zadeva govori. Če ti dvigneš bonitete zemljišč do riti si nekonkurenčen oz jim določiš (visoko) ceno, tujih vlagateljev sploh ne bo, hkarti onemogočaš ljudem da bi si lahko karkoli zgradili, kmetijske površine ki pa se zarašča je pa itak preveč? Želiš podatke? Sploh ne dojameš kje je srčika problema. Levaki pa s tem upajo na večjo samooskrbo države.

Tole pa moram v celoti citirati...
Če ne štekaš, gre za OBSTOJEČA zemljišča, ki so že zazidljiva, pa se lastniku fučka, če hoče kdo to kupiti ali pa graditi za 30€/m2. Naj plača 100! Vmes pa res kmetijska zemljišča zašča grmovje, potem to prekvalificirajo v trtjerazredno zemljo, jo pokupijo,za bagatelo, ker pa tisti kljukec še vedno ni prodal svoje ZAZIDLJIVE parcele v desetih letih, naredijo iz gošče zazidljivo parcelo. In nekdo zasluži, pa je grd.
Če imaš sredi mesta zazidljivo parcelo, za katero se ti zdi(!), da lahko dobiš več, potem plačaj svoje oportuno razmišljanje. Beri: prodaj in pusti razvoju svojo pot, sicer jih dobiš po denarnici (ker si kmet dobičkarski).
Ne morem drugače povedat...

Ramon dekers je izjavil:

Malajlo:
1 tvoj link ne dela

http://www.adobe.com/svg/viewer/install/
Imamo predpotopno državo, pa je prikaz še iz tistih časov. Meni dela čiso ok...

Tvojih 60k žrtev vojnega nasilja so pa kdo? Tiste tete v Argentini ali mogoče moj deda, ki je prijel za puško, streljal na Švabe, po vojni pa lotil svojega dela?
Pa ne vleci več teh obskurnih tem v tej temi, ker je popolnoma nepomembno, kam gre 100k EUR namesto socialnih transferjev tisti peščici starejših občanov

"Tole pa moram v celoti citirati...
Če ne štekaš, gre za OBSTOJEČA zemljišča, ki so že zazidljiva, pa se lastniku fučka, če hoče kdo to kupiti ali pa graditi za 30€/m2. Naj plača 100! Vmes pa res kmetijska zemljišča zašča grmovje, potem to prekvalificirajo v trtjerazredno zemljo, jo pokupijo,za bagatelo, ker pa tisti kljukec še vedno ni prodal svoje ZAZIDLJIVE parcele v desetih letih, naredijo iz gošče zazidljivo parcelo. In nekdo zasluži, pa je grd.
Če imaš sredi mesta zazidljivo parcelo, za katero se ti zdi(!), da lahko dobiš več, potem plačaj svoje oportuno razmišljanje. Beri: prodaj in pusti razvoju svojo pot, sicer jih dobiš po denarnici (ker si kmet dobičkarski).
Ne morem drugače povedat..."

In zakaj hudiča bi moral lastnik plačati odškodnino če je njegovo zemljišče ŽE zazidljivo? wtf? Sploh veš koliko to znese?
evo če prilepim nek komentar:

"V Avstriji dobiš zazidljivo in komunalno opremljeno parcelo med 15 in 25 €/m2. Ni treba plačati nobene spremembe namembnosti in drugih neumnosti.
Odpustiti je potrebno skorumpirane uradnike, ki so dovoljevali zazidavo na najboljših kmetijskih zemljiščih in ne le lupiti državljanov.

Ta predpis je darilo države gradbincem za še hitrejši propad, državljanom pa bo omogočeno, da jih bodo še naprej in še bolj lupili najemodajalci, ker si državljani ne bomo več sposobni zgraditi lastnih domov.
Država tepe na napačnem koncu!"
Sicer pa pišeš idiotizme, tu se ne gre zato da so parcele predrage po tvoji (blesavi) logiki ampak za povečanje samooskrbe. In kar ti pišeš sedaj je to da se strinjaš s tem da se neko zaraščeni površini spremeni namembnost zato da bo tisti lastnik ki v 10 letih ni prodal zemlje znižal ceno. Ja pa ti si res fenomalen. Take imamo potem na vladi.

Ramon dekers> ti si tip, ki gleda samo to kaj se je zgradilo, ne pa tudi kako in na čigav račun.

Prvi del drži, drugi pa seveda ne. Šlo je iz mojega žepa, dolgove bom odplačal jaz (ker sem Ljubljančan, jasno).

Ramon dekers> Zakaj? Važno je da se dela.

Ti verjetno ne živiš v Ljubljani in ne veš, kakšen proračun je imela v preteklosti in kako so se, oziroma se niso, reči premikale naprej.

Kaj ima to opraviti z "skrajnim levaštvom", ki mi ga očitaš, se mi pa niti sanja ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

Double_J ::

Imenovala naj bi se samo Lista Gregorja Viranta.

Pomojem je bolje, če bi dodali tudi neko ime zraven... Janković ima tudi pozitivna Slovenija. Naprimer...

Resetirajmo Slovenijo - lista Gregorja Viranta.
Dve šivanki...

Karaya 52 ::

Madona, taksno frizuro je imel, da se je verjetno se Borut pocutil ogrozenega. Drugace pa dokaj skopo po vsebinski plati, da ne napisem dezinformativno.

Looooooka ::

Hvala bogu nas ni v parlamentu.Predvidevam, da ima vsak podoben pogled kot ljudje, ki jih tako strastno branimo.Jezus Kristus ce so oni tud tok zivcni zarad vsega potem je res cudez, da se ne pobijejo med sejami vlade :)
In kako se lahko se tok derete na leve in na desne...ce smo mel pa ze vse v drzavi in ni ne ena ne druga stran nic bl pametnega naredila.Ce bom mogu se ta 4 leta poslusat kako levi krivijo desne in desni leve...namesto, da pezdeti prisparajo vso sranje(vkljucno s partizani) za cas ko bo Slovenija spet mela zaposlene ljudi, ki jih ne bo skrbel kako bojo placal racun za elektriko...pol pa res naj grejo LEVI in DESNI...NARAVNOST v...you know what.
Tele igrice obtozevanj za vse kar je slo do zdej narobe se lahko grejo kasnej.Bo zabavno gledat po tv-ju.Ce bomo mel za elektriko :)

MadMicka ::

Jaz sicer za Virantovo listo na volitvah ne bom glasoval, ampak, če bo rabil 8.000 podpisov na upravni enoti, bom gotovo prispeval podpis. Pač, zelo prav, da bomo imeli večjo izbiro na volitvah. Je rabu precej poguma, da jo je ubral po svoje, stran od tistega po srcu in duši res mračnega človeka.

Jankovič je pa tut čist gotov, glih navadu se je na Ljubljano, pa so zgleda silili vanjga, da proba še na državnem nivoju :) Zdej, če so in verjetno so njegovi sinovi preprodajali zemljo, za katero so vedeli vnaprej, da se bo spremenila namembnost, je zagotovo za zadevo vedel tudi Jankovič. Tega volilci enostavno ne smemo pustiti pri miru. Pa čeprav so takšne stvari gotovo počeli tudi na drugih občinah, to še ne pomeni, da je zaradi tega vse ok. Če začnemo zares preganjat lumpe, potem je treba začeti pri največjih.

"Resetirajmo Slovenijo - lista Gregorja Viranta."

V bistvu so, če je zadeva taka kot zgleda zajebali. Virant bi to komot naredil po volitvah, zdej pa vprašanje, kaj bo? Mislim prestopil, kamor bi rad. Menda ne misli, da bo v dveh mesecih brez medijskega aparata kot ga ima Jankovič, lahko dobil 4-5% glasov. To ni malo.

"Resetirajmo Slovenijo - lista Gregorja Viranta."

Volilci bojo resetirali Viranta. Počakajte, pa boste videli.

"Jaz sicer za Virantovo listo na volitvah ne bom glasoval, ampak, če bo rabil 8.000 podpisov na upravni enoti, bom gotovo prispeval podpis. Pač, zelo prav, da bomo imeli večjo izbiro na volitvah. Je rabu precej poguma, da jo je ubral po svoje, stran od tistega po srcu in duši res mračnega človeka."

Sej to že skozi govorim. Levičarji Viranta podpirajo (z vsem srcem bi rekel Yipe), glasovali bojo pa za Jankoviča. Heh, Virant pa izpade kekec, in konča politično karijero.

" Je rabu precej poguma, da jo je ubral po svoje, stran od tistega po srcu in duši res mračnega človeka."

Bi rekel, da je tvoj hoby skladanje verzov, morda pisanje pesmi.....

Zgodovina sprememb…

Mipe ::

Tudi naziv Jankovićeve stranke ni ravno najbolj posrečen. Očitno bo res težko izbrati pravega kanditata... Vsi so iz iste moke, kaže.

"Tudi naziv Jankovićeve stranke ni ravno najbolj posrečen. Očitno bo res težko izbrati pravega kanditata... Vsi so iz iste moke, kaže."

Ljudje ne bodo glasovali za "kr neki". Tisti ki bodo prišli na volišče, bodo glasovali za stranke, ki jih poznajo in kandidate, ki jih poznajo.

Moje mnenje je, da ZARES, LDS, In SNS parlamenta ne bojo več videli.

Zgodovina sprememb…

djordjevic ::

Po mojem pa tu eni MOČNO podcenjujete sredinske volivce, ki jim dejansko že lep čas dol maha za ideologijo, radi pa bi videli uspešne in učinkovite ljudi v politiki. Virant je, kar se mene tiče, oboje že dokazal, niti približno ni neki naiven novinec in če bo predstavil dobro ekipo, dobi moj glas. V bistvu ga ima že 95%, čakam samo še na finese. In verjemite, takih, ki podobno razmišljajo, je ogromno. Virant imo realno lahko računa vsaj na okoli 10%.
No grave is deep enough to keep us in chains.

"Po mojem pa tu eni MOČNO podcenjujete sredinske volivce, ki jim dejansko že lep čas dol maha za ideologijo, radi pa bi videli uspešne in učinkovite ljudi v politiki. Virant je, kar se mene tiče, oboje že dokazal, niti približno ni neki naiven novinec in če bo predstavil dobro ekipo, dobi moj glas. V bistvu ga ima že 95%, čakam samo še na finese. In verjemite, takih, ki podobno razmišljajo, je ogromno. Virant imo realno lahko računa vsaj na okoli 10%."

Samo en dober članek o tem, kako kujeta zaroto z Janšo, da po volitvah prevzameta oblast, ni nujno da je resničen, pa bo vsega konec.

Hej, sej pomislek glede trojanskega konja je tu že od začetka - dogodki zadnjih dni pa čedalje bolj kažejo, da vendarle ne gre za to. Kot rečeno, let's take a leap of faith.

"Hej, sej pomislek glede trojanskega konja je tu že od začetka - dogodki zadnjih dni pa čedalje bolj kažejo, da vendarle ne gre za to. Kot rečeno, let's take a leap of faith."

No, greva drugače.

Če si je Virant premislil in zapustil Janšo in SDS, kdo garantira, da si ne bo premilsil še enkrat, morda čez pol leta....morda še prej. Morda bo skesanec?

In takemu bi ti zaupal svoj glas?

Brane2 ::

Ne razumem.

A drugje pa dobiš garancijo al kaj ?
On the journey of life, I chose the psycho path.

telbanc> Če si je Virant premislil in zapustil Janšo in SDS, kdo garantira, da si ne bo premilsil še enkrat, morda čez pol leta....morda še prej. Morda bo skesanec?

Podpiraš program, ne človeka.

Aja, točno, popolnoma nepoznan koncept. Se opravičujem.

Looooooka ::

Kaj tocno je pa tok pametnega naredil?
Placni sistem, kjer je pokazal, da si ne upa vzeti priviligiranim...ampak da je dovolj pameten da vse skupaj zmesa v meglo in razrede in zajebe folk tik pred penzijo?
Oh yes...a fscking genius he is :)

Daedalus ::

Sej razumem Viranta, da hoče iz take kompanije pobegnit:

Še več je bilo teh očitkov pri predlogu SDS, da je treba narediti korak nazaj in omiliti kazni za prekrške, pri katerih ni ogrožena varnost v prometu. Andrej Vizjak (SDS) je naštel prekrške, kot so telefoniranje med vožnjo, vožnja brez pripetega varnostnega pasu in prekoračitev hitrosti v naselju za več kot 20 kilometrov na uro. V takih primerih naj bi policisti izrekli le opomin, če bi vozniki prekrške v enem letu ponovili, pa bi dobili z zakonom predpisano kazen. Se pravi najprej rumeni in zatem še rdeči karton, je dejal Vizjak.

Tale Vizjak pa ni preveč brihten, ane? Link
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

vizjak je kar pameten:

http://www.sds.si/news/9879

skoda da še drugje ni takšnih ljudi s takšnimi predlogi, namesto tega imamo ljudi ki raje sprejemajo bolne zakone.

Daedalus je izjavil:

Sej razumem Viranta, da hoče iz take kompanije pobegnit:

Še več je bilo teh očitkov pri predlogu SDS, da je treba narediti korak nazaj in omiliti kazni za prekrške, pri katerih ni ogrožena varnost v prometu. Andrej Vizjak (SDS) je naštel prekrške, kot so telefoniranje med vožnjo, vožnja brez pripetega varnostnega pasu in prekoračitev hitrosti v naselju za več kot 20 kilometrov na uro. V takih primerih naj bi policisti izrekli le opomin, če bi vozniki prekrške v enem letu ponovili, pa bi dobili z zakonom predpisano kazen. Se pravi najprej rumeni in zatem še rdeči karton, je dejal Vizjak.

Tale Vizjak pa ni preveč brihten, ane? Link

A vsaj dva izmed teh prekrškov sta ena izmed glavnih povzročiteljev prometnih nesreč. Jao. ;((

jrtjtejtt ::

Pšenični je izjavil:

"Hej, sej pomislek glede trojanskega konja je tu že od začetka - dogodki zadnjih dni pa čedalje bolj kažejo, da vendarle ne gre za to. Kot rečeno, let's take a leap of faith."

No, greva drugače.

Če si je Virant premislil in zapustil Janšo in SDS, kdo garantira, da si ne bo premilsil še enkrat, morda čez pol leta....morda še prej. Morda bo skesanec?

In takemu bi ti zaupal svoj glas?

Pomoje se zaradi tega razmišljanja nič ne premakne v SLoveniji naprej.

Kandidat A ti ponuja šus v čelo, kandidat B pa svobodo ali pa mogoče tudi šus v čelo...kaj boš zbral?

Verjetno A, ker tam veš kaj dobiš...

Goody ::

S telbancem nima smisla debatirat ker je pač jasno opredeljen in zvest strankarski človek. Sedaj se še tule trudi zasejat seme dvoma, da bi ja čimveč ljudi odvrnil od Viranta. Sam bom vsekakor volil Virantovo stranko (lopova ZJ in JJ nikakor, ostali so pa itak interesna združenja in ne stranke...). Za Viranta me je pa prepričal Šušteršič. Da se razumemo, Virantova lista in predvsem Virant ni nobena perla, je pa IMHO najboljša izbira...
««
5 / 35
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Primerjava dveh koalicijskih pogodb (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
9831079 (21995) vidz81

Volitve 2011 (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Problemi človeštva
1588181881 (153903) Ziga Dolhar

Več podobnih tem