Forum » Kaj kupiti » Kero plato za AthlonaXP ?
Kero plato za AthlonaXP ?
Primoz78 ::
Kupujem novo plato za AthlonaXP, zanimajo me pa vase izkusnje, kero plato naj vzamem....z kakim cipovjem ( nforce2 ali VIAKT400 )....? Prosim za predloge in mnenja...
lp Primoz
p.s. Lahko tudi brez raid-a..
lp Primoz
p.s. Lahko tudi brez raid-a..
- spremenil: Primoz78 ()
Zoidberg ::
No cipovje je definitivno nForce2 (bolsi prenosi in dobra zvocna) sedaj je pa odvisno koliko si pripravljen dat za maticno.
Asus A7N8x..............52000sit
Ladteck K7NCR180....32000sit
Abit NF7-S...............37000sit
Epox 8RDA+.............35000sit
Asus A7N8x..............52000sit
Ladteck K7NCR180....32000sit
Abit NF7-S...............37000sit
Epox 8RDA+.............35000sit
Ma to ni panike mislim kes...samo mi je brez veze dajat kes za neke stvari ki ne rabi ( še ) npr. SATA,.... mene zanima kera je najboljsa glede stabilnosti in performance....drugace pa kje si dobil te cene....? mislim kje se da te plate kupit...ker npr. abitke nimajo povsot....
lp Primoz
lp Primoz
Zoidberg ::
Zheegec ::
Epox 8Rda+, sploh ni druge izbire, kako lahko sploh na kaj kar ni nForce2 pomisliš?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Jah nevem sej zato sem vprasal za mnenje :)...hvala za odgovore, bom se malo premislil, pri srcu pa mi je bol kaka Abit ali pa Asus iz izkusenj govorim....tko da res nevem se :)...sam skor ste me za Epox pripravli tako sem v dilemi se vecji kot prej :)))
boštjan ::
če se da dobit nforce2 čip na abitki,bi jaz vzel abitko,samo da ni predraga,ker 35k za epoxa se splača dat.
Abitko se da dobit in sicer pri Jae d.o.o. pride 37 k sit...ma pa se SATA krmilnik zraven...tko da nevem kaj naredit...
lp Primoz
lp Primoz
boštjan ::
pol jo vzami al pa poglej ta test in še tega.V obeh testih maš abitko in epoxa,razlik pa ni velik,v % največ do 1,5%
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
Pa spet nova dilema baje da so tri serije ABIT na nforce2 chipovju....
K7N
K7N-M
K7N-S
zdaj katero majo pri JAE mi ni jasno, sem pisal mail pa bom vidu kako in kaj....
lp Primoz
K7N
K7N-M
K7N-S
zdaj katero majo pri JAE mi ni jasno, sem pisal mail pa bom vidu kako in kaj....
lp Primoz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 32075 (18670) | Jaffa |
» | Katero plato-NUJNOOddelek: Kaj kupiti | 1391 (1058) | boštjan |
» | Vprašanja glede NF7-S in EP-8rda3+Oddelek: Kaj kupiti | 1669 (1255) | GUFY |
» | EPoX 8RDA+ ali Abit NF7-SOddelek: Kaj kupiti | 1326 (1003) | _Dejan_ |
» | Nekaj vprašanj za poznavalceOddelek: Kaj kupiti | 1583 (1363) | monster-x |