Forum » Loža » Klub borilnih veščin @MS
Klub borilnih veščin @MS
galu ::
A ve kdo za kak klub (npr. sablanje, wresling, karate, kickbox, judo ipd. klubu) v okolici npr. MS?
Čas je, da začnem te svoje mišice uporabljat za nekej bolj 'pametnega' kot pa dvigovanje babic iz vrtov (no joke) in delanje sklec.
Sicer poznam eno peščico klubov v mojem okolišu, ampak je folk tam sestavljen iz 90% redneckov, katerih pa niti slučajno ne namenim prenašat...
Predvsem so dobrodošla vaša mnenja o določenih klubih..
Ideas?
Čas je, da začnem te svoje mišice uporabljat za nekej bolj 'pametnega' kot pa dvigovanje babic iz vrtov (no joke) in delanje sklec.
Sicer poznam eno peščico klubov v mojem okolišu, ampak je folk tam sestavljen iz 90% redneckov, katerih pa niti slučajno ne namenim prenašat...
Predvsem so dobrodošla vaša mnenja o določenih klubih..
Ideas?
Tako to gre.
- spremenil: galu ()
dolenc ::
"Pravjo", da moraš pri borilnih veščinah najprej premagat svoj ego :)
Tako da začni z svojim klubom z rednecki. Treniraš zase in za trenerja, ne za družbo.
Tako da začni z svojim klubom z rednecki. Treniraš zase in za trenerja, ne za družbo.
black ice ::
MS as Murska Sobota? Pojdi v Spartacus. Nimajo ravno neke ponudbe glede borilnih veščin (ok mogoče boks, kickboks je resno brezveze če mene vprašaš), še najboljša alternativa je fitnes. Za judo poglej klub v Beltincih, kateri je zadnje čase dosti boljši od soboške sekcije. Če rabiš kontakte za judo ali boks/kickboks samo povej.
Če mene vprašaš se ti splača iti trenirat tajski boks. Žal je najbližji klub v MB.
(Za začetek pa lahko začneš s fitnesom, ker boš vsepovsod rabil tako kondicijo kot moč)
Če mene vprašaš se ti splača iti trenirat tajski boks. Žal je najbližji klub v MB.
(Za začetek pa lahko začneš s fitnesom, ker boš vsepovsod rabil tako kondicijo kot moč)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trening borilnih veščinOddelek: Šport | 1929 (1482) | dolenc |
» | Katero borilno veščino izbrati (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22989 (19211) | solatko |
» | Borilne veščineOddelek: Loža | 10829 (9862) | amigo_no1 |
» | Borilna veščinaOddelek: Loža | 4441 (3681) | Gregor P |
» | Kali - filipinska borilna veščina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17243 (12186) | imagodei |