Forum » Hlajenje in modifikacije » Modifikacija čipa za napetost procesorja
Modifikacija čipa za napetost procesorja
Tero ::
No torej odloco sem se, da bom "probal" napetost procesorja dati na vec kot mi omogoca BIOS. Na internetu sem naso tole stran. Torej vprasal bi se vas, ce bi se moral na kaj drugega pazit, kaj ni opisano na tej strani?
Pa btw, upam da lahko verjamem tej strani?
Pa btw, upam da lahko verjamem tej strani?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Vesoljc ::
temu se drgac rece tud volt mod :)
glede na to da mors zadevo prlotan na dve nogici, ti priporocam da najprej prliotas na njiju dve zicki, ki ju dodatno nekam prilimas (tko da jih ne mors ponesreci odtrgat) in potem na zicko zvezes se upor ali potenctiometer. ce nogico prej malce pobrusis, bos verjetno lazje prilotal (uporabi pasto za lotanje). pa itaq pazi da cesa ponesreci ne od-lotas. vsaj trikrat preveri, ce ni kaksnih stikov z drugimi pini...
no vcasih zna bit lotanje na pine zlo zajeb..., ena alternativa je da zadevo prilotas na spodnjo stran plate... (tam kjer je ze lotano-cink)...
pa prev spij en pircek za zivce.... :)
glede na to da mors zadevo prlotan na dve nogici, ti priporocam da najprej prliotas na njiju dve zicki, ki ju dodatno nekam prilimas (tko da jih ne mors ponesreci odtrgat) in potem na zicko zvezes se upor ali potenctiometer. ce nogico prej malce pobrusis, bos verjetno lazje prilotal (uporabi pasto za lotanje). pa itaq pazi da cesa ponesreci ne od-lotas. vsaj trikrat preveri, ce ni kaksnih stikov z drugimi pini...
no vcasih zna bit lotanje na pine zlo zajeb..., ena alternativa je da zadevo prilotas na spodnjo stran plate... (tam kjer je ze lotano-cink)...
pa prev spij en pircek za zivce.... :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
urkoman ::
Jest bi pa kar Vesoljca poklicu da mi pride polotat zadevo, ker ima ze precejsnje izkusnje. Njemu za 2 pira pa bo 100% delal :o))
Ej Vesolc kdaj bos k men prisel, mrzu per te bo cakal.
URKO
Ej Vesolc kdaj bos k men prisel, mrzu per te bo cakal.
URKO
mile ::
Probi zalotat brez paste,ker je zadeva precej agresivna (jedka), ni dobro za okolico na plati . Če pa že morš, naj bo zadeve res malo.
urkl: u know where i live... bring da bir
mile: moja "kremica" je na osnovi medu (cebelce ja...) in bi jo pomoje lahk tud jedu... tko da ne vem s kasno kemijo se ti ubadas...
mile: moja "kremica" je na osnovi medu (cebelce ja...) in bi jo pomoje lahk tud jedu... tko da ne vem s kasno kemijo se ti ubadas...
urkoman ::
VESOLJC>>dons na kepo party na Brezovsk hrib pa eno baklo prkurmo na vrhu da ne bo zebl. Slismo Urko
Tero ::
No preden se vidva (Urkoman In Vesoljc) zacneta pogovarjat o najbolj intimnih zadevah, bi rad povejal da mi je uspelo!
Nisem pa naredil tocno tako kot je narisano na tej strani, ampak malo po svoje.
Z ohmetrom sem namrec ugotovil da je 7 pin povezan z tocko ji je oznacena na spodnji sliki.
Tak da ce ma kdo slucajno isto plato kot jaz(isti volt čip), lahko nareji tako kot prikazuje spodnja slika
Nisem pa naredil tocno tako kot je narisano na tej strani, ampak malo po svoje.
Z ohmetrom sem namrec ugotovil da je 7 pin povezan z tocko ji je oznacena na spodnji sliki.
Tak da ce ma kdo slucajno isto plato kot jaz(isti volt čip), lahko nareji tako kot prikazuje spodnja slika
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tero ()
upam da si preveru ce zadeva ni vezana se kam? :)
ce dela, dela... ko bos skuro proc poroči...
ce dela, dela... ko bos skuro proc poroči...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se da kako popravit matično?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4444 (3262) | stock |
» | Kakšne potenciometre? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13023 (11191) | Azrael |
» | Problem z Volt modom na GF4 TI4200 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7118 (5626) | _Dejan_ |
» | Naviti celerona 1000 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3912 (3241) | Pyr0Beast |
» | Renault ključ - težaveOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7959 (7564) | mirage |