Forum » Zvok in slika » Na laptopu ne deluje mikrofon! (Skype)
Na laptopu ne deluje mikrofon! (Skype)
luvex86 ::
Pozdravljeni, zanima me zakaj mi ne deluje vgrajen mikrofon na laptopu: Toshiba P300D 13J? Potreboval bi ga predvsem za skypa, kaj bi lahko bilo narobe v nastavitvah sem že poiskusil marsikaj in nič, laptop je bil ravnokar formatiran in naložen windows 7 ultimate.
Poiskusil sem test call na skypu, in mikrofon preprosto ne deluje. V nastavitvah pa je pomoje vse ok, ker tudi nisem nič spreminjal???
Hvala za info.
Lp!
Poiskusil sem test call na skypu, in mikrofon preprosto ne deluje. V nastavitvah pa je pomoje vse ok, ker tudi nisem nič spreminjal???
Hvala za info.
Lp!
DarkSensei ::
Maš naložene driverje? Pa poglej, če imaš v Skype nastavitvah input device naštiman na mikrofon.
luvex86 ::
Driverje imam za web camero, ali je za mikrofon posebaj driver? In kje pogledam za input device...? Sm gledal a ne najdem, imam verzijo Skype 5.5.0.119.
Hvala!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Webcam nabija CPU na 100%Oddelek: Strojna oprema | 3072 (2760) | Jablan_Jr |
» | Prijatelji na skype slišijo kar poslušam!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1642 (850) | Assass1n |
» | SkypOddelek: Pomoč in nasveti | 4387 (3817) | Izi |
» | Problem z zvokom na SkypeOddelek: Programska oprema | 3533 (3447) | solatko |
» | Klepetajte preko interneta bolj kvalitetno kot preko telefona! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8629 (5180) | Gandalfar |