Forum » Zvok in slika » Multiscreen vga x3
Multiscreen vga x3
Freaxx ::
Pozdravljeni!
Imam eno vprašanje, in sicer:
Ali je možno povezati 3 VGA zaslone na hd6850 kartico? Sem nedolgo nazaj kupoval računalnik in pomotoma kupil zaslon z VGA priključkom 22" AOC. Imam pa tudi 2x 17" ekrana na katerih se mi prah nabira. V tem problemu ciljam na multiscreen switch ali nekaj takega kar bi vštekal preko DVI-D / HDMI in potem razdelil na vga ali nekaj podobnega ČE se to da. IN ne ne morem nesti 22" nazaj ker tega nisem storil takoj zdaj pa je pač prepozno :)
Lp, Urban
Imam eno vprašanje, in sicer:
Ali je možno povezati 3 VGA zaslone na hd6850 kartico? Sem nedolgo nazaj kupoval računalnik in pomotoma kupil zaslon z VGA priključkom 22" AOC. Imam pa tudi 2x 17" ekrana na katerih se mi prah nabira. V tem problemu ciljam na multiscreen switch ali nekaj takega kar bi vštekal preko DVI-D / HDMI in potem razdelil na vga ali nekaj podobnega ČE se to da. IN ne ne morem nesti 22" nazaj ker tega nisem storil takoj zdaj pa je pač prepozno :)
Lp, Urban
Gledam te multiscreen switche, sam a se to da v DVI-D/HDMI uštekam pa pol razdelit med vga monitorje?
Invictus ::
Matrox Triple2Head, če hočeš 3 VGA monitorje priklopit.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Aha, samo je omejeno na resolucijo in na uradni strani pol ne piše o različnih kombinacijah resolucij, imajo samo max za vga max 3840x1024 (3x 1280x1024) kar samo po sebi men sploh nebi moglo delat ker je ta ekran 1920x1080
(3x 1280x1024)
(3x 1280x1024)
Senitel ::
Dva 17" lahko daš na triplehead2go/dualhead2go (22" v vsakem primeru ne gre tlačit gor, ker boš imel manjšo resulucijo gor). Potem pa 22" normalno na drug izhod grafične. Dva VGA monitorja se mi zdi še zmer furajo tile Radeon-i.
ne, 2 monitorja ne gresta na to kartico, saj to je problem. Sm na vse načine probal 2 dat gor pa nea gre. Očitno ne bo nič al kak :) Vga to ane
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Freaxx ()
ender ::
Vse sodobne kartice bi morale podpirati vsaj 2 monitorja, precej ATIjevih kartic pa podpira tudi več. Koliko in kakšne izhode imaš na kartici?
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
onitam ::
HD6800 podpira samo 1 ANALOGNI (VGA) izhod, ki ga lahko uporaljaš preko dvi-->vga adapterja. Drugi izhodi so DIGITALNI, tako da direktno na kartico priklopit 3 VGA ne bo šlo. Od tega samo ZGORNJI dvi to omogoča. Drugače pa še ma grafična 1 dvi analogni, 1 dvi digitalni, hmdi, pa 2 display porta ce se ne motim. Pa še to največ 3 monitorje lahko gor priklopiš.
bleh
Zgodovina sprememb…
- spremenil: onitam ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trije monitori - znanstvena fantastika? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11913 (9389) | PrimozR |
» | VGA/DVI (PC) to HDMI (plasma tv)Oddelek: Zvok in slika | 3296 (3173) | sejmon |
» | Povečanje delavne površine, DVI-D versus D-subOddelek: Kaj kupiti | 2628 (2373) | opeter |
» | LCD doublemonitor na 7600gsOddelek: Strojna oprema | 1688 (1619) | Pesimist |
» | tezave z 7500LE dvi-vgaOddelek: Pomoč in nasveti | 1308 (1216) | Gandalfar |