Forum » Programska oprema » IE & majhne slike
IE & majhne slike
Tr0n ::
Zadnje case se mi IE v6.0 SP1 zelo cudno obnasa. Na vseh straneh, kjer se pojavljajo majhne slike, mi le-te sploh ne prikaze, tako da moram kliknit na "show picture". Any idea?
fm13 ::
Mogoče imaš izključen prikaz slik? Preveri v Tools - Internet Options... - Advanced - Show Pictures
Aja, šele zdej sem vidu, da je problem samo pri majhnih slikah. Poskusi pobrisati IExplorerjev cache
Aja, šele zdej sem vidu, da je problem samo pri majhnih slikah. Poskusi pobrisati IExplorerjev cache
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fm13 ()
McHusch ::
Tr0n: Znan (vsaj meni) problem in izjemno moteč. Jest sem prav zaradi tega šel nazaj na IE5.5, ki začuda deluje zelo solidno.
Sergio ::
Imam IE6, ta napaka se mi ne pojavlja nikoli. Zanimivo.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
BaRtMaN ::
Uporabljam Opero in takih problemov nimam.
Mam pa druge. Npr. vsi gumbi (Predogled, Pošlji, Krepko, Povezava......) so sivi; kot da jih ne bi mogel izbrat. Sicer delujejo, če nanje kliknem, a je tole moteče. Baje je prikaz lepši v Operi 7 beta, ampak zaenkat ostajam pr stabilni različici, ki se mi že itaq sm pa ke sesuje.
Mam pa druge. Npr. vsi gumbi (Predogled, Pošlji, Krepko, Povezava......) so sivi; kot da jih ne bi mogel izbrat. Sicer delujejo, če nanje kliknem, a je tole moteče. Baje je prikaz lepši v Operi 7 beta, ampak zaenkat ostajam pr stabilni različici, ki se mi že itaq sm pa ke sesuje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google bo posodobil IE6 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9105 (7082) | Lonsarg |
» | Izšel Internet Explorer 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14458 (9578) | blackmack |
» | Microsoftov Dan D bo 12. februar (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9352 (6651) | sirotka |
» | IE 6 SP1 ne pokaže pravilno SLO-TECH foruma!!!Oddelek: Slo-Tech | 1897 (1290) | VuLc4n0 |
» | IE polovicno prikazovanje slikOddelek: Izdelava spletišč | 798 (723) | sekundek |