Forum » Pomoč in nasveti » google chrome error
google chrome error
gogi13 ::
Imam sledeči problem: ko odprem kakšno stran (npr. youtube, slo tech, partis itd.) mi samo ta zavihek zašteka (nič se ne da klikniti...) nato mi google chrome javi nek error in zgoraj napiše da se je zrušil vtičnik shockwawe flash... Že dalj časa imam navit procesor, ampak mislim da to ni problem.
vnaprej hvala za odgovore
LP
vnaprej hvala za odgovore
LP
Kurzweil ::
sam imam isti problem, sistem na novo naložen Windows 7 64bit, vse potrebno je 64-bitno... rame testiral , procesor testiral (i7 920), grafično testiral (460gtx). Ni vraga da nebi rešil težave ko jo imam na svojem compu ampak pri tej sem tudi sam še zaenkrat nemočen. Naložil sem pravtako starejše flashe, testiral Chrome, Firefox, Explorer,... nič
Tudi jaz bi bil vesel rešitve, se pa to dogaja zelo poredko in rešiš z enim samim refreshom vendar je toliko enigmatično da me žre. En razlog več, da supportamo html5
Naj omenim eno stvar, da sem naredil tole in od takrat še ni šteknilo, ampak je od tega prekratek čas, da bi ti objektivno povedal ali res deluje, probaj in reportaj, Lp
Tudi jaz bi bil vesel rešitve, se pa to dogaja zelo poredko in rešiš z enim samim refreshom vendar je toliko enigmatično da me žre. En razlog več, da supportamo html5
Naj omenim eno stvar, da sem naredil tole in od takrat še ni šteknilo, ampak je od tega prekratek čas, da bi ti objektivno povedal ali res deluje, probaj in reportaj, Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
Ericssony ::
Chrome ima vgrajeno podporo za Flash. Ni potrebno nameščati še dodatne navlake.
Mogoče pa ravno zaradi "dodatnih" nameščenih različic prijaha do napak...
@marc100: zlati časi za Firefox so mimo
Mogoče pa ravno zaradi "dodatnih" nameščenih različic prijaha do napak...
@marc100: zlati časi za Firefox so mimo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najvarčnejši brskalnik je Opera ali Edge, odvisno koga vprašateOddelek: Novice / Brskalniki | 17294 (14102) | MrNighthawk |
» | Štekanje youtube full hd...pomoč?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4507 (3465) | KTr1sk |
» | Google Chrome se sesuva!!!Oddelek: Programska oprema | 3553 (3018) | Bor H |
» | Google Chrome (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 15011 (9234) | Tr0n |
» | Firefox 3.6 še ta mesec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10690 (8589) | Icematxyz |