Forum » Mobilne tehnologije » Windows Phone 7
Windows Phone 7
Temo vidijo: vsi
tomko0300 ::
Berem tele vaše komentarje, zmeraj mi je bolj jasno - telefon nekako odklenit in se rešt AT&T nastavitev, je tako?
nosecnica ::
še nekaj. kaj pomeni napis ˝faulty˝ na ebayu? ob oglasu je napis: FAULT IS - NO SIGNAL IN UK. pa me zanima če potem ne bo imel signala tudi v sloveniji?
LuGi ::
še nekaj. kaj pomeni napis ˝faulty˝ na ebayu? ob oglasu je napis: FAULT IS - NO SIGNAL IN UK. pa me zanima če potem ne bo imel signala tudi v sloveniji?
To je obicajno zato ker lastnik ni placal poloznic in mu banajo imei v uk..tako je uporaben samo v tujini. Sem enkrat kupil takega v UK - Lumia 800 in je pri nas deloval brez tezav.
LuGi ::
To je obicajno zato ker lastnik ni placal poloznic in mu banajo imei v uk..tako je uporaben samo v tujini. Sem enkrat kupil takega v UK - Lumia 800 in je pri nas deloval brez tezav.
Ali ukraden*
Bor H ::
Ve kdo, kako bi preveril na WP7 kolk prostora mi kaj zasede? V Zune imaš samo videos/pictures/reserved+other, zanima me koliko mi res poberejo programi, da bi pogruntal če mi je 4Gb na WP8 premal. Hecno je tudi, da mi Zune kaže dober giga frej, telefon v nastavitvah pa pravi da imam slaba dva frej.
bobi1992 ::
Pozdravljeni!
Imam telefon HTC HD7 T9292 in na nemu nameščeno Windows phone 7 in Ubdatam sistem pa noče mi posodobiti in me zanima kaj se da narediti? Zanima me kako se da telefon dati v slovenski jezik! Telefon je v uriginalu bil v Angleščini in me zanima kako se to da nardit! In me zanima kako se se aplikacije nalagajo če mi lah kdo pomaga k ve in kako bi telefon ratal uporaben!
- Prosim za pomoč in kakšen HTC PC Suite če ma kdo to?
- Telefon je nov in rabim pomoč da dam v red ga!
Lp.Sebastjan C.
Imam telefon HTC HD7 T9292 in na nemu nameščeno Windows phone 7 in Ubdatam sistem pa noče mi posodobiti in me zanima kaj se da narediti? Zanima me kako se da telefon dati v slovenski jezik! Telefon je v uriginalu bil v Angleščini in me zanima kako se to da nardit! In me zanima kako se se aplikacije nalagajo če mi lah kdo pomaga k ve in kako bi telefon ratal uporaben!
- Prosim za pomoč in kakšen HTC PC Suite če ma kdo to?
- Telefon je nov in rabim pomoč da dam v red ga!
Lp.Sebastjan C.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: ZaLoMaT ()
če prav razumem tvoja vprašanja gre tako:
- če hočeš slovenski jezik boš moral počakat na 7.8 update, ki naj bi prišel kmalu, zadnja informacija je "začetek leta", vem da za večino telefonov obstajajo custom ROMi, ki jih dobiš na xda-developers strani
- če hočeš svoje aplikacije gor vržt, torej mimo marketa, moreš ali plačat developer account, dobiti študentski developer account (določeni slovenski faksi delajo) ali naložit custom ROM, ki je že odklenjen
- PC Suite za WP7 je kar Zune software, namenjen je prenašanju slik, videa in glasbe, ostalo gre preko oblaka (torej kontakti in koledar)
- če hočeš slovenski jezik boš moral počakat na 7.8 update, ki naj bi prišel kmalu, zadnja informacija je "začetek leta", vem da za večino telefonov obstajajo custom ROMi, ki jih dobiš na xda-developers strani
- če hočeš svoje aplikacije gor vržt, torej mimo marketa, moreš ali plačat developer account, dobiti študentski developer account (določeni slovenski faksi delajo) ali naložit custom ROM, ki je že odklenjen
- PC Suite za WP7 je kar Zune software, namenjen je prenašanju slik, videa in glasbe, ostalo gre preko oblaka (torej kontakti in koledar)
če prav razumem tvoja vprašanja gre tako:
Vprašal bi kako se odklene market na WMP7 in ke bi to dobil da bi preko marteta gor dajal ker ročno nemorem dati na telefon aplikcijo in jo ročno zagnati! pa koliko bi kostal ta profil al racun pa kok pride to v € ce se je treba fukati z tem raj fuknem v kanto cel telefon! ker da dam za programsko uremo se 100€ je brezveze! raj vzamem Android os pa mam mir!
- Kako bi vse to usposobil da bi nekak delovalo? kaksna stran link?
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: ZaLoMaT ()
Marketa ne boš odklenu, odkleneš telefon da lahko deployaš aplikacije prek PCja, definitivno je bolj komplicirano kot Android in če si vzel WP7 z upanjem da boš gor mel shitload aplikacij si naredu isto napako kot pirati s Playstation 3. Developer account stane 100$ letno, obstaja pa opcija custom ROMov, kot rečeno poglej na http://forum.xda-developers.com/forumdi... pod development odelek.
Food for thought: kupiš telefon vreden 300€ pol pa ne bi podpru avtorjev aplikacij z 2€ na mesec, da kupiš kar je kul. In pol folk jamra da ni dovolj appov na WP..
Food for thought: kupiš telefon vreden 300€ pol pa ne bi podpru avtorjev aplikacij z 2€ na mesec, da kupiš kar je kul. In pol folk jamra da ni dovolj appov na WP..
boolsheat ::
Študentsko si lahko brezplačno odkleneš samo lahko naložiš samo 3 .xpi datoteke.
Potem razvijalsko (developer) ti ga verjetno odklenejo na microsoft.si
Je pa možno tudi povsem odklenit telefon, glej na xda-developers.com za svoj model telefona.
Npr.:
http://forum.xda-developers.com/showthr...
Ampak kaj za vraga pa sploh misliš piratizirat? Saj maš polno zastonjskih aplikacij...
Je pa možno tudi povsem odklenit telefon, glej na xda-developers.com za svoj model telefona.
Npr.:
Ampak kaj za vraga pa sploh misliš piratizirat? Saj maš polno zastonjskih aplikacij...
Študentsko si lahko brezplačno odkleneš samo lahko naložiš samo 3 .xpi datoteke.
Npr.:
Določene rešiteve k si jih navedu so prijele določene pa ne! OS: WP7 nisem mogu posodobit z programom Zume ker mi skoz javlja napako in kako bi se tega otresu posodobiti mi hoce na OS: MP7.5 in preden dokonča mi da eror vn da ni mogu posodobit za nekaterih aplikaciji in telefon ponovno restartam cist da nc ni na namu in ga dam spet pa isto napise! kje je problem?
Pa določenih aplikacij nemorem sploh odpret na fonu no se jih neda in zato nemorem nc narediti! najbol da ga nesem na srvis pa mogoce bodo tm se z tem zajebavali?
Se kaksna ideja?
Fairplay ::
Pozna kdo kakšno "to do" oziroma "tasks" aplikacijo, ki se sinhronizira v cloud in da hkrati obstaja aplikacaja za Windows 7?
Nekaj takega kot je do pred kratkim bil "Wunderlist". Imel je aplikacijo za windowse (PC), windows phone, android, iphone... Sedaj pa so ukinili podporo za windows phone in blackberry :S
Nekaj takega kot je do pred kratkim bil "Wunderlist". Imel je aplikacijo za windowse (PC), windows phone, android, iphone... Sedaj pa so ukinili podporo za windows phone in blackberry :S
Kaj pa je narobe z Live koledarjem? Poleg Agenda imaš tudi To Do List v WP koledar aplikaciji.
Kreiraš si lahko več koledarjev in ti jih potem različno barva Agenda se ti prikazuje na lockscreenu...
Live koledar
EDIT: browser je zebrejkal in nekajkrat postal, se opravičujem.
Kreiraš si lahko več koledarjev in ti jih potem različno barva Agenda se ti prikazuje na lockscreenu...
Live koledar
EDIT: browser je zebrejkal in nekajkrat postal, se opravičujem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boolsheat ()
Kaj pa je narobe z Live koledarjem? Poleg Agenda imaš tudi To Do List v WP koledar aplikaciji.
calendar.live.com
calendar.live.com
Načeloma je Live koledar vredu...ampak če je možno bi rad zraven še program za windowse (PC), kjer bi lahko urejal "task-e".
Aha, ja potem si pa namestiš Windows Live Mail aplikacijo (naslednik Outlook Express-a), ki ima live koledar in je potem syncan pc-web-telefon.
Če pa uporabljaš Thunderbird-a imaš pa addon Lightning.
Če pa uporabljaš Thunderbird-a imaš pa addon Lightning.
Evernote poznam ja...super zadeva.
Iščem nekaj enostavnejšega za zraven evernota :) Nekaj za napisat task...in ga obkljukat ko se to odločim, pa da se vse sinhronizira z netom in ima PC aplikacijo :)
Windows Live Mail sem zdaj instaliral...koledar je super...kje pa najdem taske?
Iščem nekaj enostavnejšega za zraven evernota :) Nekaj za napisat task...in ga obkljukat ko se to odločim, pa da se vse sinhronizira z netom in ima PC aplikacijo :)
Windows Live Mail sem zdaj instaliral...koledar je super...kje pa najdem taske?
Windows Phone 7.8 update to start rolling out on January 31st
Upajmo, da je kaj od tega res :D
Upajmo, da je kaj od tega res :D
Kriza: http://www.wpcentral.com/htc-abandoning...
Nočem prehitro sklepat ampak to jaz razumem celo bolj splošno kot samo HD7. Če HTC res misli težiti s svojimi updejti bom denar nesel drugam pri naslednjem nakupu. Žalostno je to, žalostno...
Nočem prehitro sklepat ampak to jaz razumem celo bolj splošno kot samo HD7. Če HTC res misli težiti s svojimi updejti bom denar nesel drugam pri naslednjem nakupu. Žalostno je to, žalostno...
SLO_Matej ::
To pa res ni dobro. Kako pa sploh je sedaj s temi posodobitvami? Ali postaja zadeva taka kot pri robotku? Ni včasih veljajo, da pridejo posodobitve sistema za vse Windows Phone direktno od Microsofta, pri tem pa proizvajalci in operaterji nimajo kaj dosti?
_Dormage_ ::
To pa res ni dobro. Kako pa sploh je sedaj s temi posodobitvami? Ali postaja zadeva taka kot pri robotku? Ni včasih veljajo, da pridejo posodobitve sistema za vse Windows Phone direktno od Microsofta, pri tem pa proizvajalci in operaterji nimajo kaj dosti?
Veljalo je pred obstojem WP-ja.Takoj po izzidu pa so glede na zahteve proizvajalcev in operaterjev morali popustiti.
Lonsarg ::
Tale updajte, ki zdaj prihaja na WP8 naprave je direktno od Microsofta, mislm da vse male updajte MIcrosoft servira takoj. Major updajte pa tudi servira Microsoft, samo da imajo operaterji še pravico vskega drugega skenslati al nekaj takega.
HD7 pa je star več kot 24 mesecev, tak da ukinitev podpore ni preveč presenetljiva. A ni Microsoft obljubljal 18 mesecev?
HD7 pa je star več kot 24 mesecev, tak da ukinitev podpore ni preveč presenetljiva. A ni Microsoft obljubljal 18 mesecev?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
SLO_Matej ::
Manjše popravke MS servira direktno, HD7 je pa zelo stara naprava (24mesecev celo?) tako, da ni nič kaj presenetljivega. Poleg tega pa obstaja še HD7 WP7.8 custom rom, če si kdo nujno želi WP7.8.
martincek1 ::
Kaj pa Omnia 7? Tudi precej star... Kakorkoli, zamerim Microsoftu, drugič naj sploh ničesar ne napovejo, tepci.
nofaith ::
se pravi okoli 7
bi bil zelo vesel ;P
bi bil zelo vesel ;P
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nofaith ()
Hmm, sem priklopil Omnio W in me je čakal nek update -> verzija 7.10.8779.8
Samo na hitro sem prebral in mislim, da to še ni 7.8, ni pa stara zadeva za moj telefon, ker ni tako dolgo nazaj, ko sem imel telefon priklopljen pa popravka še ni bilo (zadnjih 14 dni).
Vidim pa, da so imeli nekateri drugi foni že dolgo to verzijo.
UPDATE:
Še en updejt, tokrat na 7.10.8783.12
Tile updejti se ujemajo s tem, kar piše tu:
http://www.wpcentral.com/microsoft-star...
Samo na hitro sem prebral in mislim, da to še ni 7.8, ni pa stara zadeva za moj telefon, ker ni tako dolgo nazaj, ko sem imel telefon priklopljen pa popravka še ni bilo (zadnjih 14 dni).
Vidim pa, da so imeli nekateri drugi foni že dolgo to verzijo.
UPDATE:
Še en updejt, tokrat na 7.10.8783.12
Tile updejti se ujemajo s tem, kar piše tu:
http://www.wpcentral.com/microsoft-star...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boolsheat ()
update je to zagotovo
bomo vidl kak je ko mi updata. (very happy) :D
bomo vidl kak je ko mi updata. (very happy) :D
o kok je to kul ;P
hvvala nokia hvala microsoft...
hvvala nokia hvala microsoft...
Ciklamen ::
Hmm, jaz sem na zunu dal update pa mi ne najde nič :( Kaže da imam najnovejšo verzijo 7.10 (8773) :( Any ideas?
- End of the Post ->
Yoni ::
HTC Trophy od Simobila še nima nič, tudi cable trick ne naredi nič.
htc trophy-ja sem jaz s cable trickom updatal 19:01. Update je prišel ven ob 18:00GMT se pravi ob 19:00 pri nas.
Novosti... Resizable live tiles, par novih barv, sliko na lock screenu zna po novem naštimat tisto ki je trenutno na bingu. To je pa to...
Aja pa na start screenu ni več na desti tistega črnega pasu ampak so tile-i raztegnjeni čez cel ekran.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yoni ()
Cacamas ::
Airplane method,
Turn your phone to airplane mode.
Run update in Zune, click on update
Wait three seconds then remove network cable from PC, or if wireless switch it off
Wait another six or so seconds and then replace network cable.
It confuses Zune and I guess does not complete the full validation
poskusi večkrat
OmniaW in Omnia 7 ima 2 updejta preden dobi 7.8.
Turn your phone to airplane mode.
Run update in Zune, click on update
Wait three seconds then remove network cable from PC, or if wireless switch it off
Wait another six or so seconds and then replace network cable.
It confuses Zune and I guess does not complete the full validation
poskusi večkrat
OmniaW in Omnia 7 ima 2 updejta preden dobi 7.8.
69charger ::
Posodobil Lumio 710 na WP 7.8, nič novega razen tilov, spet so nas nategnili.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 278058 (182819) | clix |
» | Nokia Lumia 800 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 85323 (51743) | Ciklamen |
» | Kateri telefon?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10204 (8903) | SLO_Matej |
» | Nova anketa: katere znamke je vaš mobilni telefon? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ankete | 30766 (24929) | leiito |
» | Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22611 (19966) | Tilen |