Forum » Pomoč in nasveti » Nekaj vprasanj glede montiranja P4
Nekaj vprasanj glede montiranja P4
Sodom ::
Tekom tega tedna bom srecni lastnik novega P4, epox plate in novega ohisja.
Evo, to je zdaj, kar me muci...
Montaza plosce na ohisje? Je kje kako oznaceno? Se dobi kaksna dokumentacija zraven? Svoje ohisje sem ze posteno razmontiral, vendar z novimi nimam izkusenj
Ok, gremo dalje... napajalnik ima DVA KABLA? No, tako so mi vsaj rekli. Kaj to pomeni? Clovek na drugi strani mi je rekel, da je to zaradi P4. WTF? Mi lahko nekdo objasni za kaj sta in kako ju povezem?
V ohisju dobim vse IDE in elektricne kable?
Help needed!
Hvala
Evo, to je zdaj, kar me muci...
Montaza plosce na ohisje? Je kje kako oznaceno? Se dobi kaksna dokumentacija zraven? Svoje ohisje sem ze posteno razmontiral, vendar z novimi nimam izkusenj
Ok, gremo dalje... napajalnik ima DVA KABLA? No, tako so mi vsaj rekli. Kaj to pomeni? Clovek na drugi strani mi je rekel, da je to zaradi P4. WTF? Mi lahko nekdo objasni za kaj sta in kako ju povezem?
V ohisju dobim vse IDE in elektricne kable?
Help needed!
Hvala
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
boštjan ::
vso literaturo boš dobil zraven zraven.kakšno ohišje pa boš dobil?ker mislim da tudi na strani proizvajalca ohišja je tudi vse lepo napisano,vsaj pri thermaltake je
Sodom ::
Mah, ohisje bo neko noname, I guess. Saj to nima tako veze. Ohisja imajo polno luknjic in podobnih zadev. Preden bom jaz to zaciljal, bo ze 2003 :)
Se vedno me mucita tista dva kabla na napajalniku.
Any clues?
Se vedno me mucita tista dva kabla na napajalniku.
Any clues?
I am falling fast, I'm right in the final hour
Lime ::
Verjetno misliš dodatni kabel za napajanje P4. Enostavno ga poleg klasičnega vklopiš v poseben konektor na plati. Ne moreš zgrešiti, ker je posebne oblike in drugam ne paše.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | preizkus osnovne ploščeOddelek: Strojna oprema | 2109 (1122) | mulc007 |
» | manjše ohišjeOddelek: Pomoč in nasveti | 4662 (4178) | opeter |
» | sestava računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2678 (2052) | mihajlo carr |
» | Alienware ohišja naprodajOddelek: Novice / Ostale najave | 5412 (4401) | roli |
» | Xaser IIIOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1481 (1002) | dwinxp |