Forum » Izdelava spletišč » Težava pri povezovanju z MySQL
Težava pri povezovanju z MySQL
i33a ::
Pozdravljeni, imam težavo z povezovanjem na MySQL podatkovno bazo.
Gostujem pri: 000webhost.com.
Za povezovanje sem uporabil: $connect = mysql_connect("localhost", "up_ime podatkovne baze", "geslo za to up_ime");
Na localhostu deluje normalno kot bi moralom ko pa dam online(in spremenim podatke pa ne...).
Kaj sem naredil narobe, da stvar ne deluje?
LP
Gostujem pri: 000webhost.com.
Za povezovanje sem uporabil: $connect = mysql_connect("localhost", "up_ime podatkovne baze", "geslo za to up_ime");
Na localhostu deluje normalno kot bi moralom ko pa dam online(in spremenim podatke pa ne...).
Kaj sem naredil narobe, da stvar ne deluje?
LP
Baja ::
prijavi se v 000webhost control panel in imas pod povezavo mysql napisan seznam baz. en stolpec je mysql Host in tisto vpises namesto localhost.
je pa v obliki mysqlXY.000webhost.com
edit: copy/paste iz 000wh cpanel-a:
Important: MySQL Host for any database in this account is mysqlXY.000webhost.com , do not use localhost!
:)
je pa v obliki mysqlXY.000webhost.com
edit: copy/paste iz 000wh cpanel-a:
Important: MySQL Host for any database in this account is mysqlXY.000webhost.com , do not use localhost!
:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Baja ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna stran na lastnem serverjuOddelek: Pomoč in nasveti | 3317 (2825) | #000000 |
» | Online bazaOddelek: Programiranje | 2265 (1558) | Yacked2 |
» | internet stran - zastonjOddelek: Izdelava spletišč | 1289 (1064) | gregor |
» | Zastonj strežnik za spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 2383 (2050) | martincek1 |
» | php skripta za registracijo uporabnikovOddelek: Izdelava spletišč | 2092 (1673) | skorpio |