» »

Steam vikend akcija Company Of Heroes komplet za 5€

Steam vikend akcija Company Of Heroes komplet za 5€

BALAST ::

Ena izmed najboljših realočasovnih vojaških taktičnih iger za PC ocenjena z 93točkami.

Tule je povezava do Steam storem kjer lahko kupite tudi posamezne kampanje, ampak Complete, ki ima vse dosedanje popravke je slabih 5€

Enoigralski način te hitro nauči osnove in prej kot v uri boste oboževali celotno serijo. Odlične sekvence, profesionalni zvočni posnetki in zanimivi videoposnetki vzeti iz dokumentarnih serij 2.sv.vojne vas bodo popeljali skozi celoten zgodovinski tok bojev med Zavezniki in Silo Osi. Seveda za 5€ dobite tako originalne misije kot misije dveh dodatkov. Omeniti še velja da je Večigralski "MP" način še kako živ in se lahko pomerite s prijatelji, kot tudi z ostalimi igralci različnih izkušenosti.

Seveda potrebujete Steam klient in lahko plačujete s PayPal ali predplačniško kartico Paysafe card, kot tudi Mastercard, Visa, ali pa vprašate koga ki že ima Steam račun da vam podari igro. (seveda za protiplačilo, razen če si darilo res zaslužite) :D

Razvijalec Relic je znan zadnje čase po Warhammer 40.000 seriji, kjer so izboljšali grafični pogon iz COH ter sceno postavili v vesolje.
Ampak za prave vojaške navdušence je COH še vedno mejni kamen glede realočasovne strategije in same tematike s ogromno detajli in resničnimi elementi.

Priporočam!

Mavrik ::

Razvijalec Relic je znan zadnje čase po Warhammer 40.000 seriji, kjer so izboljšali grafični pogon iz COH ter sceno postavili v vesolje.

Saj nočem biti nitpicker, sam Company of Heroes je v bistvu dobil izboljšan Warhammer 40.000: Dawn of War pogon z nekoliko izboljšano mehaniko. Tak da je kvečjemu šlo v drugo smer ;)

Drugače pa je to odličen deal, CoH pa odličen predstavnik žanra. Jaz sicer že mam škatelne različice, ostali pa navali narod :D
The truth is rarely pure and never simple.

fireX88 ::

yo

zanima me, kako igra preveri če imaš res originalno igro če nimaš ploščka, ter kako to na sploh deluje.. ker imam opposing fronts škatlno verzijo pa včasih ima igra željo po cdju da me spusti notri... rad bi pa imel še tale Tales of Valor, k so tista dodatna vozila ena bolj uporabna kot tista ki jih imaš v originalu...

EDIT: za tiste ki hočete naročit, potebuješ samo Tales of Valor pa lahko vse tri dele igraš (za kampanijo govorim!)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

BALAST ::

Sam imam tudi škatelno verzijo Complete. Pač sem vpisa serijsko v Steam, kjer ti da možnost dolvleke prek interneta in tudi priporočena je ta verzija, ker se odstrani potreba po preverjanju DVDja. Je pa še ena opcija če želiš brez Steam in brez DVD, da si naložiš EaW mod, kjer dobiš NoDVD zagonsko datoteko.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Age of empires IV (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
5911245 (1699) ahac
»

Space Hulk: Deathwing

Oddelek: Igre
243011 (1603) oo7
»