Forum » Pomoč in nasveti » tiskalnik Canon ip300
tiskalnik Canon ip300
marc100 ::
lp, imam sledeči problem, tiskalnik deluje,toda če v wordu ali kateremu drugemu progami kaj napišem,ali kopiram,.. ne morem printati, ven mi vrže prazen list, ko pa spremenim barvo,recimo v temno zeleno ali katero koli drugo barvo-razen črne seveda mi sprinta normalno, črna kartuša je NOVA bila zapakirana, vstavil sem jo v tiskalnik ,ampak še vedno ne deluje.
mogoče kdo ve,kaj bi lahko bil problem, kartuša je originalna, program mi ne javlja nobene napake, kako to da ne morem tiskati texta ki je v črni barvi.
Hvala za odgovore ter pomoč.
mogoče kdo ve,kaj bi lahko bil problem, kartuša je originalna, program mi ne javlja nobene napake, kako to da ne morem tiskati texta ki je v črni barvi.
Hvala za odgovore ter pomoč.
ne dolgo mogoče kak mesec. drugače mi vse barve printa samo črne mi noče, če bi se zasušilo, bi se mi vse.mar ne?
DeeCoy ::
Nisem strokovnjak za printerje, ampak mislim, da se lahko zasuši tudi pot, po kateri gre barva do glave. Če se zasuši glava, potem ne printa nič.
zanimivo.bom ga odprl pa preveril, smne vem če bo kaj učinka
kaj pa če bi naredil head cleaning-za črno barvo, mi to priporočaš ali ne?
kaj pa če bi naredil head cleaning-za črno barvo, mi to priporočaš ali ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: marc100 ()
DeeCoy ::
Ja, sem mislil da si to že naredil. Softwarsko v računalniku sprožiš čiščenje glave, škodovati ne more.
bom poskusil pa javim
zdravo sem poskusil in NE pomaga isto je kot prej
zdravo sem poskusil in NE pomaga isto je kot prej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: marc100 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 162661 (683) | scipascapa |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23046 (15320) | Spock83 |
» | Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14757 (9337) | matej5734 |
» | Test refillov za tiskalnike (Cosmo, Brane2, JR)Oddelek: Strojna oprema | 6299 (5192) | Fukomuko |
» | Nakup Multifunkcijskega printerjaOddelek: Kaj kupiti | 4297 (3368) | Zheegec |