Forum » Pomoč in nasveti » Ikone na namizju izginile
Ikone na namizju izginile
boogie_xlr ::
Zdravo! Na namizju izginejo ikone, prav tako na namizju ne gre ustvarit novih map oziroma bližnjic(tudi MyComuter in Recycle Bin ne gre nazaj). Taskbar pa deluje normalno in tudi programi, če se zaženejo iz menija start ali run(win + r). Če taskbar ne bi deloval, bi bila rešitev restart procesa explorer.exe, vendar ne zaleže pri moji težavi. Ikone in mape so vidne v mapi C:\Users\MyUser\Desktop, vendar se na namizju ne vidijo, tako kot da bi bile skrite. Torej, rad bi imel ikonce na namizju nazaj. Kakšen nasvet?
boogie_xlr ::
Ah, sem en bizgec...
Desni klik na namizje -> View -> Show desktop icons (je bla klukca, sem jo odstranu pa dal nazaj in so zdej se pojavle ikonce)
Desni klik na namizje -> View -> Show desktop icons (je bla klukca, sem jo odstranu pa dal nazaj in so zdej se pojavle ikonce)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virtual desktop - kateri zna delati z ikonamiOddelek: Programska oprema | 2456 (1929) | misek |
» | Novi posnetki Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13221 (6154) | CaqKa |
» | Dodajanje map v my computerOddelek: Operacijski sistemi | 1256 (1140) | imagodei |
» | Hitri zagon in ikona za prikaz namizjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1128) | Brainstorm |
» | Kako do reda na diskih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6353 (4915) | Doman |