Forum » Kaj kupiti » Kje v slo ali bližini kupiti HDD selector ?
Kje v slo ali bližini kupiti HDD selector ?
Netrunner ::
Kje bi dobil v Sloveniji oz. pri sosedih kaj podobnega kot je ta HDD switch ?
pa še to .. če mogoče kdo ve če obstaja kaka nameska škatla za shranjevanje klasičnih notranjih diskov ? ... imam en kup video materjala ki zasede par GB in vse backupiram na klasične diske .. zdaj imam pospravljene v omari, vendar me zadnima če mogoče obstajaj akkšna elegantna namenska škatla
pa še to .. če mogoče kdo ve če obstaja kaka nameska škatla za shranjevanje klasičnih notranjih diskov ? ... imam en kup video materjala ki zasede par GB in vse backupiram na klasične diske .. zdaj imam pospravljene v omari, vendar me zadnima če mogoče obstajaj akkšna elegantna namenska škatla
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
- spremenilo: Netrunner ()
Dr_M ::
če mogoče kdo ve če obstaja kaka nameska škatla za shranjevanje klasičnih notranjih diskov ?
Temu se rece NAS. Bo pa treba vrzt ene 300-400€, ce hoces neki vsaj pribljizno delujocega, pa da ni samo za en HDD, se pravi 2-4.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Netrunner ::
Klinker => mene zanime kje pri nas bi to dobil oz. kje v bližini..
Si me malo slabo razumel ali pa sem se slabo izrazil.... ne rabim NAS sistema ampak samo škatle za varno shranjevanje diskov .. kot da bi kupil plasično škatlo za varno shranjevanje CDjev...
Temu se rece NAS.
Si me malo slabo razumel ali pa sem se slabo izrazil.... ne rabim NAS sistema ampak samo škatle za varno shranjevanje diskov .. kot da bi kupil plasično škatlo za varno shranjevanje CDjev...
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Netrunner ()
Dr_M ::
A tako. Se opravicujem pol..
The reason why most of society hates conservatives and
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zunanji trdi disk? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 16495 (6141) | Karen |
» | Cene SSD-jev rekordno nizke, počasi se ceni tudi RAM (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 16058 (10522) | Ijus |
» | Uporaba USB ključev ali SD kartic kot backup?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6795 (6045) | energetik |
» | Spet o nevarnostih oblačnega računalništva (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9141 (6798) | poweroff |
» | Kje mate spravljene CDjeOddelek: Loža | 1579 (1228) | Gh0st |