Forum » Mobilne tehnologije » Internet na ipad-u preko adhoc-a (win xp)
Internet na ipad-u preko adhoc-a (win xp)
jez23 ::
Pozdravljeni,
verjemite prebrskal sem za temami. Vprašal strica googla, vendar mi ne uspe vzpostaviti internetne povezave na mojem ipadu.
Želim vzpostaviti sharanje internetne povezave preko ad hoc-a, preko mojega laptopa(win xp sp3), s naslednjimi nastavitvami:
Na ipadu mi ne dodeli drugega kot ip in subnet mask. Kje je problem?
DNS lahko vpišem ostalega ne morem spreminjat.
verjemite prebrskal sem za temami. Vprašal strica googla, vendar mi ne uspe vzpostaviti internetne povezave na mojem ipadu.
Želim vzpostaviti sharanje internetne povezave preko ad hoc-a, preko mojega laptopa(win xp sp3), s naslednjimi nastavitvami:
Na ipadu mi ne dodeli drugega kot ip in subnet mask. Kje je problem?
DNS lahko vpišem ostalega ne morem spreminjat.
- spremenil: jez23 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220731 (49050) | nergac |
» | Windows 7 in brezžična povezavaOddelek: Omrežja in internet | 2987 (2398) | Berni_01 |
» | Nasvet pri nakupu projektorja in platna na podlagi slik in opisa prostora (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11934 (10762) | urosbe |
» | Opozorilo o napajanju ?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5315 (4224) | Duhec |
» | Test MSI GX720X - prenosnik najvišjega razreda by M-XXXXOddelek: Strojna oprema | 3940 (3337) | IVo |