Forum » Programska oprema » grafična kartica
grafična kartica
Quantum ::
Ali mi lahko kdo opiše konfiguracije grafične kartice 'geforce gt 540m' zanima me, kakšne so prednosti grafične kartice in kakšne slabosti.
ancha ::
No, js se sicer kej dost na te zadeve ne spoznam. Ampak, mam prav to kartico v prenosniku, že v juniju ko sem modelirala v 3dsmaxu in se mi je ta večkrat sesu prav tako acad 10 in 12,
vmes so ble počitnice in so te težave bile potlačene v podzavest... danes se mi zgodba spet na kruto ponavlja.... In po guglanju sem ugotovila da menda nvidia ni izdala še pravih driverjev ki bi te programe podpirali oz so driverji z napako...
Tako da če nameravaš kaj renderirat, krepko odsvetujem, js pa srčno upam da take stvari spadajo pod garancijo....
lp
vmes so ble počitnice in so te težave bile potlačene v podzavest... danes se mi zgodba spet na kruto ponavlja.... In po guglanju sem ugotovila da menda nvidia ni izdala še pravih driverjev ki bi te programe podpirali oz so driverji z napako...
Tako da če nameravaš kaj renderirat, krepko odsvetujem, js pa srčno upam da take stvari spadajo pod garancijo....
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NVIDIA DriversOddelek: Pomoč in nasveti | 1630 (1252) | turob2 |
» | Problem z igranjem iger- DirectxOddelek: Pomoč in nasveti | 1670 (1350) | Venta20 |
» | LCD monitor in grafičnaOddelek: Pomoč in nasveti | 700 (620) | Camel |
» | Nastavljanje ločljivosti monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2263 (1919) | mat123 |
» | Tezave z Geforce-omOddelek: Pomoč in nasveti | 907 (774) | Simulacrum |