Forum » Programska oprema » Grafična in matična
Grafična in matična
dancek5 ::
Pozrdacljeni!
Toraj recimo da imam matično ploščo katera ima PCI-E 16x vodilo in da podpira DDR2 grafične rame. Jaz pa si kipim grafično katera ima določeno število ramov ampak so DDR 3 s PCI-E 16x vodilom.
1. Toraj ali mi bo ta grafa delvala na tej matičnio plošči??
2. Ali mi bo grafa delovala če vprašanje obrnem (matična podpira DDR 3 grafične rame in imam grafo s DDR 2 rami)?
3. Ali sem napisal kakšno neumnost? :)
hvala za odgovore.
Toraj recimo da imam matično ploščo katera ima PCI-E 16x vodilo in da podpira DDR2 grafične rame. Jaz pa si kipim grafično katera ima določeno število ramov ampak so DDR 3 s PCI-E 16x vodilom.
1. Toraj ali mi bo ta grafa delvala na tej matičnio plošči??
2. Ali mi bo grafa delovala če vprašanje obrnem (matična podpira DDR 3 grafične rame in imam grafo s DDR 2 rami)?
3. Ali sem napisal kakšno neumnost? :)
hvala za odgovore.
dancek5 ::
Aha se se mi je kar zdelo, samo sem raje vprašal.
p.s. zaj sem komaj videl da sem pisal prod programsko opremo, se opravičujem bom, ponovno napisal pod temo strojna oprema, ker imam še eno vprašanje.
p.s. zaj sem komaj videl da sem pisal prod programsko opremo, se opravičujem bom, ponovno napisal pod temo strojna oprema, ker imam še eno vprašanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATi Radeon 4650 vs. 3850Oddelek: Kaj kupiti | 3701 (2575) | vojkoz |
» | Katero maticno 775 socketOddelek: Kaj kupiti | 1037 (874) | tilinho20 |
» | DFI pripravlja naslednika LANparty-a za IntelOddelek: Novice / Matične plošče | 3748 (2631) | R-S-LoVe |
» | Plata: procesor 478, xpress 16x pciOddelek: Kaj kupiti | 1581 (1457) | jan01 |
» | Nakup kompjutra, rabim pomoc?Oddelek: Kaj kupiti | 1586 (1286) | bobbycek |