Forum » Pomoč in nasveti » ATI HD 4890
ATI HD 4890
PoStrah ::
mam problem z grafično kartico in me zanima kaj bi bilo lahko narobe. sm na novo namestil vse gonilnike in ni pomagalo, grafično kartico sem premaknil na drug slot na matični in težave še vedno nisem odstranil.
ko hočm normalno zagnt računalnik me vrže v blue screen, safe mode mi zažene sam mam čez cel ekran take črte.
ko hočm normalno zagnt računalnik me vrže v blue screen, safe mode mi zažene sam mam čez cel ekran take črte.
- spremenil: PoStrah ()
PoStrah ::
mam grafo Vapor-X tak da pregrevanje ni problem, jo lahko držim pri temperaturi 65°C kadar čm.
spečm jo nej na kok stopinjah?
spečm jo nej na kok stopinjah?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220857 (49176) | nergac |
» | Prodaja lego kock in drugih igrač :) mnenjeOddelek: Loža | 6793 (5529) | opeter |
» | USB detekcija - problem z Western Digital My Book Premium EditionOddelek: Strojna oprema | 1933 (1701) | slitkx |
» | Čudne temperature - quad coreOddelek: Pomoč in nasveti | 1315 (1019) | Razy |
» | Test MSI GX720X - prenosnik najvišjega razreda by M-XXXXOddelek: Strojna oprema | 3941 (3338) | IVo |