Forum » Pomoč in nasveti » starševski nadzor
starševski nadzor
fosil ::
Kdo pozna kakšen brezplačen program, ki bi omogočal omejitev uporabe računalnika na določeno število ur na dan?
Tista zadeva v win7 omogoča samo omejitev glede na ure, ne pa določitev dnevne kvote.
Tista zadeva v win7 omogoča samo omejitev glede na ure, ne pa določitev dnevne kvote.
Tako je!
urosh ::
zaklep na ruterju?
f-secure internet Security ma tudi podobno foro, s tem da lahko omejiš oglede strani in blokiraš recimo "sex", "violence", ... pa še nastaviš lahko uporabo neta recimo od 8-12 v skupnem številu 3 ure...
lp
f-secure internet Security ma tudi podobno foro, s tem da lahko omejiš oglede strani in blokiraš recimo "sex", "violence", ... pa še nastaviš lahko uporabo neta recimo od 8-12 v skupnem številu 3 ure...
lp
SimplTech ::
fosil ::
Ja, sem tudi sam potem naletel na Romacota, kot kaže bo kar v redu.
Iskal sem namreč nekaj kar omeji kompletno uporabo računalnika, ne samo net.
Iskal sem namreč nekaj kar omeji kompletno uporabo računalnika, ne samo net.
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregledovanje "zanimivega" prometaOddelek: Omrežja in internet | 8355 (6670) | Phantomeye |
» | Anonymous in PLF zagnala AnonPasteOddelek: Novice / Kriptovalute | 9200 (6382) | NiCi |
» | Nevarna cesta zaradi koruze.Oddelek: Na cesti | 2072 (1502) | s1m0n |
» | Otroci in internet - programi za zaščitoOddelek: Programska oprema | 2126 (1890) | jkreuztzfeld |
» | Omejitev časa otrok na računalnikuOddelek: Programska oprema | 3381 (3024) | joze67 |