Forum » Pomoč in nasveti » Postopek reklamacije pri paypal
Postopek reklamacije pri paypal
otonbratina ::
Pred dvema mesecema se iz amerike naročil kamero gopro. Dogaja se mi, da mi kamera ne snema vsakič ko to hočem. Vse poteka v redu, ko pa opravim prenos podatkov na računalniku mi nekaterih posnetkov računalnik ne odpre in zato tudi ne predvaja, napiŠe-tega posnetka ne more predvajati. Zanima me ali gre za napako in zato za uveljavljanje reklamacije ali gre samo za nepravilnosti pri sami uporabi kamere. Lepo prosim za odgovor. Lep pozdrav. Oton
- polepsal: Mavrik ()
TOP ::
Kot prvo sklopi velike črke,ker zgleda kot da upiješ.Poglej če ti kamera predvaja tisti posnetek,ki si ga posnel normalno in daj malo več informacij kaka kamera.
joze28 ::
NE kriči.
Velike črke se smatrajo kot kričanje.
Kdaj si plačal, preko Paypal? Od takrat imaš 45dni časa da sprožiš postopek.
Velike črke se smatrajo kot kričanje.
Kdaj si plačal, preko Paypal? Od takrat imaš 45dni časa da sprožiš postopek.
Steinkauz ::
Če je preteklo več kot 45 dni odkar si plačal ti paypal ne bo več ukrepal.
Verjetno ima prodajalec garancijo, torej se z njim zmeni
Verjetno ima prodajalec garancijo, torej se z njim zmeni
otonbratina ::
Gre za kamero GoPro 1080P HD HERO Helmet. Ponavadi mi napravi tri do štiri posnetke,ki jih nato tudi prenese na računlnik,medtem pa peti in naslednji ostane neprenesen in se na začetku predvajanja na računalniku izpiše- tega posnetka ni mogoče predvajati.Spominska kartica je bila prav tako kupljena preko Paypala z napisom na njej 32 Mb, tako da glede zmogljivosti kartice ne bi smelo biti nobenih problemov. Dolžina posnetkov ki mi jih kamera posname je zadovoljiva vendar me mnogokrat ravno ta njena neprevidljivost spravi v slabo voljo.Lepo pozdravljeni. Oton
joze28 ::
Na spominski kartici, že piše da je 32GB, lahko je v resnici manjša.
Napolni jo do konca potem pa poskusi skopirat podatke s kartice.
Napolni jo do konca potem pa poskusi skopirat podatke s kartice.
KoMar- ::
otonbratina je izjavil:
Pred dvema mesecema se iz amerike naročil kamero gopro. Dogaja se mi, da mi kamera ne snema vsakič ko to hočem. Vse poteka v redu, ko pa opravim prenos podatkov na računalniku mi nekaterih posnetkov računalnik ne odpre in zato tudi ne predvaja, napiŠe-tega posnetka ne more predvajati. Zanima me ali gre za napako in zato za uveljavljanje reklamacije ali gre samo za nepravilnosti pri sami uporabi kamere. Lepo prosim za odgovor. Lep pozdrav. Oton
Reklamacija na PayPal je možna 45 dni od nakupa, ne pa nekaj mesecev...
Kartico pa preizkusi s http://www.heise.de/software/download/h...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Steinkauz ::
Tvoje napake precej spominjajo na napake, ko je kartica v resnici manjša kot jo oglašujejo.
St235 ::
Jap, to bo problem v kartici. Dejansko je verjetno velika par 100 MB in ko ji zmanjka prostora postanejo posnetki neberljivi, oziroma jih razen imena datoteke ni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kamera v avtuOddelek: Na cesti | 5198 (3272) | UganiKdo |
» | gopro hero 5 težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (740) | brmarko |
» | HD ali FULL HD KAMERAOddelek: Zvok in slika | 5588 (4612) | JOKER |
» | snemanje v okrepčevalniciOddelek: Loža | 4503 (3329) | St235 |
» | DV to HDTVOddelek: Zvok in slika | 1002 (955) | KoMar- |