Forum » Zvok in slika » antenski razdelilec
antenski razdelilec
BRBR ::
Kupil sem si tole(oz mal drugačna oznaka, zgleda pa ravno tako): splitter
Ok, ker se mi je mudilo, in je bila prodajalka glede artikla iz vzporednega vesolja (ravnotako kot jaz ), sem kar kupil, zdaj pa :
Tamle so eni navoji, nimam pojma kako naj zdaj to izvedem, kaj moram še kupiti ?
Zaenkrat je še zapakirano, kolikor vidim so na netu tud stvari lepo z vtičnicami...
ampak tisto bi znalo povzročat večjo izgubo signala ?
Ok, ker se mi je mudilo, in je bila prodajalka glede artikla iz vzporednega vesolja (ravnotako kot jaz ), sem kar kupil, zdaj pa :
Tamle so eni navoji, nimam pojma kako naj zdaj to izvedem, kaj moram še kupiti ?
Zaenkrat je še zapakirano, kolikor vidim so na netu tud stvari lepo z vtičnicami...
ampak tisto bi znalo povzročat večjo izgubo signala ?
Se pravi, v splitter gre bakrena žica iz koaksialca, konektor iz slike zgoraj (torej tudi ohišje splitterja) pa mora bit v stiku z opletom iz tankih žic ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BRBR ()
Hvala. Vse sorte sem v google vpisal pa tega al pa kej podobnega nisem našel.
U glavnem, do neke take ideje sem že sam prišel. Point je, da se konektiorja na kabel ne da navit ker je premer navoja prevelik, al pa z drugimi besedami kabel pretanek. Zadevo bom rešil tako da bom še en kos zunanje izolacije pustil zraven in jo zatlačil pod navoj.
Ampak kolikor berem tamle so različni konektoji, spet enkrat so me zajebali v štacuni, pa mi je isti prodajalec prodal kabel in konektor.
U glavnem, do neke take ideje sem že sam prišel. Point je, da se konektiorja na kabel ne da navit ker je premer navoja prevelik, al pa z drugimi besedami kabel pretanek. Zadevo bom rešil tako da bom še en kos zunanje izolacije pustil zraven in jo zatlačil pod navoj.
Ampak kolikor berem tamle so različni konektoji, spet enkrat so me zajebali v štacuni, pa mi je isti prodajalec prodal kabel in konektor.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BRBR ()
Wisor ::
Za pojačanje signala lahko gor vežeš se predojačevalec. Samo vedi, da ti ojača tudi motnje (šum).
Jaz tega na tvojem mestu ne bi naredil. Prvič bodo izgube prevelike, drugič pa še ni za sigurno. Pojdi nazaj v trgovino povej kaj si ti prodali, in prodajalec ti je dolžan zamenjati izdelek.
Hvala. Vse sorte sem v google vpisal pa tega al pa kej podobnega nisem našel.
Jaz tega na tvojem mestu ne bi naredil. Prvič bodo izgube prevelike, drugič pa še ni za sigurno. Pojdi nazaj v trgovino povej kaj si ti prodali, in prodajalec ti je dolžan zamenjati izdelek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Wisor ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik - ni slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1959 (1608) | solatko |
» | M2, M3, M4 vijaki,...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 15144 (7204) | ufek |
» | Resnična dilema: UV filter za foto objektivOddelek: Kaj kupiti | 3405 (2123) | DrSergioDJ |
» | Kako odšravfati šravf na laptopuOddelek: Pomoč in nasveti | 1370 (1064) | Šimpanz |
» | Priključki za vodni blokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2749 (2402) | celada |