» »

Dober Auto Airplane app

Dober Auto Airplane app

RejZoR ::

Pozna kdo kakšen dober Auto Airplane mode app za Androida?

Fora je da bi rad zmanjšal porabo ponoči, ko telefona ne rabim in preprečil, da se kakšen bebo spomni klicat sredi noči.

Zdele imam "Auto Airplane Mode", ki je sicer super, samo notification ikonca je grda. Obstaja kakšen program z isto funkcionalnostjo ampak ima lepšo ikonco?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Mavrik ::

JuiceDefender z unlockom UlimateJuice zna delati goro stvari za šparanje z elektriko, tudi to kar ti hočeš.
The truth is rarely pure and never simple.

Kaj pa glede PIN-a, se da uporabljat Airplane Mode brez da bi moral vedno vtipkavati trapast PIN ampak da imaš slednjega vseeno vključenega? Na Samsung Wave sem lahko vklapljal in izklapljal Airplane Mode pa ni nič težilo, tle pa vsakič ko izključiš zadevo.

Mavrik ::

Sistem je zastavljen tako, da ti drug uporabnik ne more ugasniti klicev brez dovoljenja, zato jasno ne moreš vklapljati airplane modea brez PINa.

Lahko pa nastaviš da telefon malo počaka po vpisu pina prej kot te gnjavi za ponoven vpis.
The truth is rarely pure and never simple.

Sam to je glupo do konca. Kdo bi mi hotel ugasnit signal? Če bo kdo hotel naredit kaj takega mi lahko izpuli baterijo al pa pač uporabi funkcijo Turn OFF. Zato se mi zdi debilno. Avion pa itaq vidiš gor če ti nekdo preklopi, tko da ne vidim fore. Zdej sem si izklopil PIN sam to ni ravno kul če izgubim telefon al pa mi ga kdo odtuji...

Je pa "Auto Airplane Mode" aplikacija najboljša. Dela točno in samo to, je ultra majhna in enostavno deluje. Je pa res da nima naprednih opcij za različne termine ampak samo za enega, ki se nato vsak dan ponavlja neglede na to al je med tednom al čez vikend).
Čudno mi je da telefoni tega nimajo not že po defaultu, torej Night power saving. Brezveze da ti naprava seva in lovi signal ter troši baterijo če pa ga itaq ne rabiš, ko spiš. Pred leti smo jih ponoči ugašali ampak je tole dost bolj elegantno.

Btw, mi lahko tole razložiš kaj točno si milsil, ker te ne razumem najbolj kaj si hotel povedat s tem:
Lahko pa nastaviš da telefon malo počaka po vpisu pina prej kot te gnjavi za ponoven vpis.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ponoči velika poraba baterije na telefonu.

Oddelek: Mobilne tehnologije
122218 (621) frenky119
»

Ne glede na nastavitve iPhone 11 pozna lokacijo

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
4412455 (9601) tardusm
»

Samsung S2 se ne da ugasniti

Oddelek: Mobilne tehnologije
314678 (3899) Dimnik
»

Izpad računalniškega sistema prizemlji letala za več ur (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
6120405 (17544) ales85
»

Google Latitude dvignil veliko prahu

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
336743 (4536) Jst

Več podobnih tem