Forum » Mobilne tehnologije » Namestitev BusyBox-a za android mobitele
Namestitev BusyBox-a za android mobitele
jedateruk ::
Iskal sem nek program, da bi se na računalniku lahko videle vsebine mojega android mobitela, pa sem nabavil zastonj program Droid Explorer. Po inštalaciji droid explorerja in sdk-ja sem tudi vzpostavil povezavo med mobitelom in programom, ampak ni mi pa pokazalo nobenih map in datotek. Sem se pozanimal in menda je treba namestiti nek BusyBox, o tem pa nimam pojma in se mi niti ne da kaj iskati. Zato bi prosil vas, če poznate to stvar, da mi poveste, kaj je treba narediti za HTC Wildfire?
Lahko mi tudi poveste, če obstaja alternativa Droid Explorerju, ki bi delala brez nameščanja dodatnih stvari.
Hvala
Lahko mi tudi poveste, če obstaja alternativa Droid Explorerju, ki bi delala brez nameščanja dodatnih stvari.
Hvala
gregyk ::
Poišči na marketu: SwiFTP FTP server
Dostopaš do vse vsebine telefona preko wifi povezave in FTP odjemalca.
Dostopaš do vse vsebine telefona preko wifi povezave in FTP odjemalca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | android youtube v ozadju je možno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10335 (2261) | stevemcq_ |
» | brezžična povezava med telefonom in prenosnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1093 (828) | Ijus |
» | Slabi časi za zasebnost v Androidu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 27752 (23352) | matijadmin |
» | kako brezžično povezati samsung galaxy s3 z windows 8 OSOddelek: Pomoč in nasveti | 3164 (2732) | Alen T 1978 |
» | samsung galaxy s3 preko routerja do prenosnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 2257 (2020) | wini |