» »

NEMO in upload

NEMO in upload

batulj ::

Pozdravljeni

Prosim vse uporabnike kabelskega modema NEMO če mi lahko posredujete vaše izkušnje. Sem lastnik modema NEMO, sem iz šiške, kabelsko televizijo plačujem LJ kablu, sam internet link pa telemachu (oranžni drekač). Moj problem je da mi upload laufa max. 1 do 2 kb in ne 16kb kot bi moglo it. Tudi če samo pošiljam email kolegu traja neskončno dolgo in po grafu sodeč pošilja okoli 2kb na s (če prej ne izgubi poveave z poštnim serverjem). DL mi laufa fenomenalno tako, da čez njega nimam pripomb. PINGI so pač odraz telemachovi resnosti in zagnanosti.
Sem klical telemach in me je tip odslovil, češ da vsi NEMOti zajebavajo z uploadom. Na DOCIS pa tudi ne morem prešaltat, ker so se skregali z LJ kablom, preko katerega jaz dostopam do njihovega omrežja.

Rad bi vaše informacije glede vašega uploada z nemo modemi. Ali vas tudi tako zafrkava ali sem samo jaz nasrana stranka

Za vse informacije sem globoko hvaležen

B:))

SasoS ::

NeMo je najbolj kilav modem kar si jih videl...za začetek je maximalen upload komaj 5Mbit (pri vseh ostalih vsaj 10), ampak koker poznam Telemachovo omrežje pomoje še to ni optimalno naštiman...Ja, sam sem imel Nemota in včasih je upload delal super! (rekord 104KB/s za 700MB...enkrat so omejitve crknle :D). Zdaj sem obupal in 1 mesec nazaj vzel DOCSISa in pa Amisov net...

Narcos Satanicos ::

Jest sm z nemom dobu največ 24KB/s ampak to že dolg cajta nazaj. Zdj je okol 9KB/s več ne. Zdj bom zamenou SIOL za telemach ampak ne prčakujem sprememb.

modem je pa tale:

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
21024198 (13062) smash
»

Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
548863 (8863) Skubi
»

kakšne so pipice v svet?

Oddelek: Omrežja in internet
262158 (1671) PaJo
»

Telemach kabel ali Siol ADSL?

Oddelek: Kaj kupiti
292409 (1935) Fury
»

Telemach VS Amis VS S5.net VS Volja