Forum » Programska oprema » Geslo za dial up v windows xp
Geslo za dial up v windows xp
Dusko ::
Zanima me naslednje ali se da kako pogledat kakšno imam geslo za dial up v win xp.Oki geslo v outlooku sn prebral z iopus password recovery xp.Torej tiste korgece sem lahko prebral.Zanima me pa naslednje ali obstaja da pogledam geslo za dial up-u povezavo.Ker v oknu za geslo pise "da spremenite geslo kliknite sem"
Torej zanima me ali obstaja kaki program da še to geslo odkrijem.Ali pa kaka datoteka kjer je zapisano geslo ali pa vsaj krogeci.da pol preberem.Ker vem da zaradi zaščite se pri geslo dodajo prazni krogeci.
najlepša hvala za odgovor
Torej zanima me ali obstaja kaki program da še to geslo odkrijem.Ali pa kaka datoteka kjer je zapisano geslo ali pa vsaj krogeci.da pol preberem.Ker vem da zaradi zaščite se pri geslo dodajo prazni krogeci.
najlepša hvala za odgovor
Dusko ::
Ne deluje saj pravim če bi bili krogeci te znam prebrat ampak v obrazcu pri dial up v okencu za geslo piše ko ga vpišeš in se povežaš da spremenite geslo kliknite sem.ta revelation mi izpiše v oknu ta teks ne mojega gesla.
SkyNet ::
Windowsi geslo sranijo v neko skrito datoteko, se mi zdi...nekaj podobnega kot pri linuxu.
Res se mi ne sanja kako jo dobiš nazaj...razen če se jo spomneš :)
Res se mi ne sanja kako jo dobiš nazaj...razen če se jo spomneš :)
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Root gesloOddelek: Izdelava spletišč | 1653 (824) | slitkx |
» | Internetna in mrežna geslaOddelek: Informacijska varnost | 1851 (1850) | jerneju |
» | Težave - ne morem dostopati do Klika NLBOddelek: Pomoč in nasveti | 2941 (2668) | BBoRRo |
» | Največkrat uporabljena geslaOddelek: Novice / Varnost | 2493 (2493) | Ziga Dolhar |
» | nedostop do omrezne sossescine :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 683 (595) | Enzo77 |